המפגש

• פותח הנושא nawa
  • פורסם בתאריך
אוקיי אנשים..חשוב ! ! !

עכשיו חופש וכמובן שקשה למצוא תאריך ש כ ו ל ם יוכלו להגיע, ומכיוון שנאור הציע את התאריך ואני חושבת שהרוב יכולים, אז נקבע את ה- 1.7 כתאריך מפגש. אז אם יש ליותר מדי אנשים בעיה, נדחה אותו, אבל כרגע אלה הפרטים: מפגש ב1.7 בשעה 19:00 בקניון עזריאלי. (אני מזכירה- יש רכבות לחזור עד 11 ומשו בלילה...) מי שיכול שיסמן

זהו ...סופי!!!!!!!

אוקיי..לבקשת שיר. ה- 2.7 , שעה 19:00, קניון "עזריאלי". זהו לא נשגע אתכם יותר, מי שיכול שיסמן...

לא!!! זה יוצא יום שישי!!!!!!!!

no way!!!!!!!!!! לא באה אם זה יום שישי...=( חמישי הכי טוב אני מקווה... ומור! דברי איתי נשמתי!!! יש לך את הפלפאון שלי!!!!!!

edlessme

New member
אוף נו... יותר מוקדם...

אוף! השעה פשוט ל-א טובה... אפשר ללכת משם תמיד לגן המשולש ולמצוא את כולם למי שיש בעיה להגיע ב4... תבינו.. אם אנחנו נפגשים שם בשבע זה אומר שאני אוכל להיות בסביבה רק איזה שעה או פחות... כי המונית שרות האחרונה לישוב שלי היא ב9.... ראבאק... בואו נקבע להיפגש בכניסה שפונה לקירייה ולצומת בארבע ככה... ואז... נלך לגן המשולש.. שהוא מה.. מאה מטר מאתיים משם... וכל מי שיגיע יותר מאוחר.. פשוט... יבוא כבר לשם... מה גם שזה ממש ע-ל התחנת רכבת שאחרי עזריאלי...

סורי טעות שליייייייייייייייייי

הייתי בטוחה שזה יוצא יום חמישי בלאטטטטט אז מה סגרנו עם התאריך??? נחזור ל1 וזהו?

תתתמר

New member
לאאאאאאאאאא לאאאאאאאא ללללאאאאאא

דייייייי אל תעשו לי את זה אני מתה לבוא למפגש פורום!!!!!!!!!!!!!!!! ואני מה-29.6 עד ל-7.7 בקורס משצי"ם!!!!!! די בקשה בקשה תדחו אני כבר מפסידה יותר מידי דברים בגלל הקורס המחוריין הזה אני לא רוצה לצאת עם הרגשה רעה :( :( :( :( :( :( :(

N E Z E K

New member
תמרו'ש מותק את הולכת לקורס מש"צים??

איזה מותקקקק!!! אני שנה שעברה עברתי את הקורס הזה, וזה הדבר הכי אבי הכי שולט בעולם!! אין על זה!! אנחנו המש"צים הבוגרים כביכול יוצאים לג'וערה... :) את ממש אבל ממש הולכת להנות!! :) אין על זה!! :)

DidjiT

New member
תשמעו...

להרבה יש מדצבים משצים מחנה קיץ וכל השיט.. אז אולי נדחה את זה? לא יפה שהרבה לא יגיעו... :/

falafel1

New member
אמממממ יש לי הצעה

אם דיברנו על נרגילות, אז בעזריאלי יש בעיה כי לא נראה לי שבכלל יתנו לי להכנס איתה ובטח שלא לפתוח באמצע הקניון. לדעתי יכול להיות אחלה להזיז את זה לפארק ליד הרכבת. גם בטבע, גם פתוח וגם סבבה.

למעלה