קודם כל....
יכול להיות שאני זה כל ה- 14 אנשים (בכל זאת, יש לי פיצולי אישיות מדיי פעם) אז בעייה אחת נפתרה לך.
. חופש? מממ...ככה, קצת עבודה אבל לא יותר מדיי מכבידה. (חוץ מזה מה את שואלת את כבר יודעת עליי הכל
) בעיקר צוברים כוחות. מבחנים...תודה לא-ל נגמרו. עוד מבחן אחד בספטמבר וזהו. הייתה שנה קשה, אי אפשר לומר שנהניתי יותר מדיי. (פרט ליעל
שהייתה הנאה צרופה). מה עוד קרה השנה?...התמכרתי לכוכב נולד
אפרופו צבא הזכרת לי אנדי שאתמול קיבלתי מכתב מהמילואים שאולי יקראו לי בתקופה "החופשה" למלא את מכסת ימי המילואים ואני אומרת - yeah right....אנחנו כבר נראה. אחח...טירונות - איזה ביזיון של טירונות היה לנו. אפילו מסע לא עשינו כי היה גשם וטירונות מקוצרת של שבועיים - בהחלט מטומטם...שנאתי את המקלחות (חצי מהתאים עם וילון וחצי בלי...כאילו עם כל הכבוד, לא התקרבתי לבנות שם עד כדי כך....) והמשפטים של המפקדות...אחח...המשפטים...אני לא זוכרת אם דיברתי על זה פעם בכל אופן הרי לכם מבחר, סתם כי משעמם לי:
"נראה לך שכתוב לי קמפ-דיוויד על המצח? אז למה אנחנו מנהלות כאן משא ומתן??
(לאחת שהרימה את המצחייה של הכובע

"אם את חושבת שאת אנטונלה..אז את לא!
אני צריכה שלושה בנות לכאן.
(כשהיו כאלה שהחזיקו שני נשקים אחד בכל יד והם רצו לבדוק מי אלה

"למי שיש נשק אחד שירים יד...למי שיש שני נשקים שירים יד (אז חברה שלי לא ידעה מה לעשות והרימה רגל
)
אחת מהקורס שלי שעשתה טורנות מטבח אמרה למישהי שעברה במקום: "אחותי את נראית כמו פופאי עם הכובע המכוער הזה!" - התברר לה מהר מאוד שזו הייתה אחת המפקדות בטירונות...
ועוד אחת לקינוח: מישהו שאני מכירה עשה נוהל מעצר חשוד (כך קוראים לזה?) שהוא שמר בלילה..הקטע הוא שהוא ראה רק צל ולא ראה מי זה בסוף התברר שזו הייתה פרה שאיכשהו הגיעה לשם. ממש סיפור הזוי
יש עוד הרבה שטויות כאלה.....זה מה שהופך את הטירונות למשעשעת ביותר. אנדי - אל תשכח לאסוף לי משפטים של מפקדות/מפקדים אני אוספת אותם.
זהו....קישקשתי קצת ויצא "קצת" ארוך.