הלו?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

m L m

New member
../images/Emo124.gif הלו?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

לאן כולם נעלמו?
הסקר מראה על 14 מצביעים. 14!!! לאן הם נעלמו??? חשבתי על זה הרבה ונראה לי שאנחנו מאוד מתאמצים לדבר פה רק על שאניה.. אז זהו, אולי זה פורום של שאניה אבל זה הגורם שמאחד אותנו פה ואנחנו יכולים לדבר גם על דברים אחרים! אז יאללה, כל אחד עכשיו יספר איך עובר עליו החודש האחרון (אני בכוונה לא אומרת חופש כי יש כאלה שאין להם חופש
) אני אתחיל... אז ככה, כמו שהבנתם לי אין חופש מרוכז אז לקחתי לי יום חופש פרטי. הזמנתי ביחד עם חברה שלי יום כיף בדן אכדיה. הלכנו לשם ביום ראשון (8/8) והיה תענוג! כמובן שעכשיו אני שרופה
אבל זה היה שווה את זה. בנתיים זה ה-דבר שעשיתי בחודש האחרון... עכשיו תורכם..

סחתיין על הנופשון מירי!

אני סיימתי את המבחנים שלי בטכניון בראשון לאוגוסט ומאז אני בבית. האמת - קצת משתעמם כי כל החברים שלי בצבא ומשעמם בלעדם! אבל מחר אני יורד לאילת עד יום שבת עם כמה חברים ואז יום אחד מנוחה לפני...הטירונות. הטירונות כנראה תהיה מאוד קשה וקורעת - טירונות של עתודאים.... וזהו - מהטירונות אני חוזר ב-09.09 ובתקווה שלא יהיו לי מועדי ב' בטכניון אני אולי אצא לגיחה בחו"ל. מה שבטוח בספטמבר יש מפגש!

הגר לי

New member
קודם כל....

יכול להיות שאני זה כל ה- 14 אנשים (בכל זאת, יש לי פיצולי אישיות מדיי פעם) אז בעייה אחת נפתרה לך.
. חופש? מממ...ככה, קצת עבודה אבל לא יותר מדיי מכבידה. (חוץ מזה מה את שואלת את כבר יודעת עליי הכל
) בעיקר צוברים כוחות. מבחנים...תודה לא-ל נגמרו. עוד מבחן אחד בספטמבר וזהו. הייתה שנה קשה, אי אפשר לומר שנהניתי יותר מדיי. (פרט ליעל
שהייתה הנאה צרופה). מה עוד קרה השנה?...התמכרתי לכוכב נולד
אפרופו צבא הזכרת לי אנדי שאתמול קיבלתי מכתב מהמילואים שאולי יקראו לי בתקופה "החופשה" למלא את מכסת ימי המילואים ואני אומרת - yeah right....אנחנו כבר נראה. אחח...טירונות - איזה ביזיון של טירונות היה לנו. אפילו מסע לא עשינו כי היה גשם וטירונות מקוצרת של שבועיים - בהחלט מטומטם...שנאתי את המקלחות (חצי מהתאים עם וילון וחצי בלי...כאילו עם כל הכבוד, לא התקרבתי לבנות שם עד כדי כך....) והמשפטים של המפקדות...אחח...המשפטים...אני לא זוכרת אם דיברתי על זה פעם בכל אופן הרי לכם מבחר, סתם כי משעמם לי:
"נראה לך שכתוב לי קמפ-דיוויד על המצח? אז למה אנחנו מנהלות כאן משא ומתן??
(לאחת שהרימה את המצחייה של הכובע:) "אם את חושבת שאת אנטונלה..אז את לא!
אני צריכה שלושה בנות לכאן.
(כשהיו כאלה שהחזיקו שני נשקים אחד בכל יד והם רצו לבדוק מי אלה:) "למי שיש נשק אחד שירים יד...למי שיש שני נשקים שירים יד (אז חברה שלי לא ידעה מה לעשות והרימה רגל
)
אחת מהקורס שלי שעשתה טורנות מטבח אמרה למישהי שעברה במקום: "אחותי את נראית כמו פופאי עם הכובע המכוער הזה!" - התברר לה מהר מאוד שזו הייתה אחת המפקדות בטירונות...
ועוד אחת לקינוח: מישהו שאני מכירה עשה נוהל מעצר חשוד (כך קוראים לזה?) שהוא שמר בלילה..הקטע הוא שהוא ראה רק צל ולא ראה מי זה בסוף התברר שזו הייתה פרה שאיכשהו הגיעה לשם. ממש סיפור הזוי
יש עוד הרבה שטויות כאלה.....זה מה שהופך את הטירונות למשעשעת ביותר. אנדי - אל תשכח לאסוף לי משפטים של מפקדות/מפקדים אני אוספת אותם.
זהו....קישקשתי קצת ויצא "קצת" ארוך.

סבבה!

בקשר למקלחות - בטכניון היו 2 וילונות ל-7 תאי מקלחת בביתן שלי... נראה לי משעשע לראות אותך עושה מילואים. שומרת באיזה ישוב בהרי ירושלים ומזמזמת לך שירים מ-UP!!!

הגר לי

New member
רק שאני לא שומרת אלא....

חוזרת לעבודתי במדור ששירתתי בו ומתרגמת להנאתי (או שלא כל כך להנאתי).

roniway1

New member
עכשיו תורי

השבוע האחרון היה עמוס מאוד מבחינתי , ולכן גם לא עדכנתי פה בקשר לשאנייה. בקרוב יבואו עדכונים -לא לדאוג. אז איך עבר השבוע? חגגנו לאחי בר מצווה ביום רביעי האחרון , המון ריצות וסידורים בכל מיני מקומות. ובנוסף אני מתחיל ללמוד באונברסיטה מנהל עסקים , אז צריך ללכת לבנק ,לאונברסיטה , להתארגן מבחינת ציוד ועוד כל מיני דברים. ביום שישי הייתי בסוכנות נסיעות והזמנתי טיול לכרתים (יוון) לפני החגים. אני מסכים עם מירי שצריך לדבר גם על דברים אחרים חוץ משאנייה ,שאותה כולנו אוהבים. ואני מאמין שנצליח להיפגש בסופו של דבר ולהכיר טוב יותר האחד את השני.

S c a r l e t t

New member
וגם תורי

לי יש חופש ארוך...ואפילו ארוך מידי, סיימתי יב' ואני מתגייסת רק באפריל (נכון לעכשיו) עוד לא יצא לי לנסוע לחו"ל השנה אבל אני מתכננת משהו לאיטליה בתקווה שיצא לפועל. חוץ מזה...חזרתי שלשום מחופש עם המשפחה בצפון, היה ממש כיף... עבודה קבועה עוד אין לי, אני כרגע בודקת ובוחנת את האופציות חחח וזהו בעיקרון...

למעלה