אין, אם את לא מוצצת את לא בפורום, כפרע
א אפרשקסית New member 26/7/07 #21 את תמצצי בשביל שתינו../images/Emo3.gif חוצזה-אנו הנשים צריכות להתאגד נגד הקפה והמציצות! מהזהפה!
L Lady McBeth New member 26/7/07 #24 עוד מעט קדוש יחזור מהפסיכו ויכניס אותך לאווירת הפורום, אל דאגה. מהר מאוד תתרגלי להכל, גם לטעם
ק ק ד ו ש New member 26/7/07 #26 לאיזה טעם התכוונת? אם לטעם של הבולבול שלי, אז מי כמוך יודעת שזה טעם שאי אפשר להתרגל אליו. אפרשסקית, יא כושלאחותך אם עוד פעם תפתחי הודעה עם מלא ורוד ופקאצתיות אני אפתח לך את התחת.
לאיזה טעם התכוונת? אם לטעם של הבולבול שלי, אז מי כמוך יודעת שזה טעם שאי אפשר להתרגל אליו. אפרשסקית, יא כושלאחותך אם עוד פעם תפתחי הודעה עם מלא ורוד ופקאצתיות אני אפתח לך את התחת.
א אפרשקסית New member 26/7/07 #27 יעו אני לא פקאצה :< [ואני לא בקטע של פתיחת תחת...אבל אם אתה כן-אתה לא בפורום הנכון ]
ק ק ד ו ש New member 26/7/07 #29 תפוז הזויים אבל על פורום פתיחת תחת עוד לא שמעתי. אני מתחיל לחבב אותך אפרשסקית. אבל אל תמתחי את החבל יותר מדי... חבל!
תפוז הזויים אבל על פורום פתיחת תחת עוד לא שמעתי. אני מתחיל לחבב אותך אפרשסקית. אבל אל תמתחי את החבל יותר מדי... חבל!
ק ק ד ו ש New member 26/7/07 #30 תעיפי את כל החתימות שלך מה זה נראה לך פה מזננה? בשביל להגיב לך שעה צריך לרדת עם הגלגלת.
א אפרשקסית New member 26/7/07 #31 תעיף אתה את החתימה שלך למה אני כל פעם צריכה לקנא באחוזי שומן שלך, לעומת 99.9 אחוזי השומן שלי
א אפרשקסית New member 26/7/07 #33 הא אם אני שקרנית או לא רק פריאור תוכל להעיד-כי היא היחידה פה שפגשה אותי במציאות כמה וכמה פעמים