הלו, בוקובזה?!

א י ל ה

New member
../images/Emo124.gif הלו, בוקובזה?!

כל מי שלא סוגר היום שנה בחיים, שיצעד צעד קדימה. בוקובזה, לאן את חושבת שאת הולכת?? קפתכפרהקפת - מזל טוב מותק, לך ולכל הניקים שלך, שכן ירבו, ושתדעו כולכם רק ימים שמחים ומאושרים ושיתגשמו כל משאלותיכם ושיאהבו אתכם כולם ושתמיד תחצו את הכביש בזהירות ושיהיו לכם המון ממתקים.

קפת

New member
צדיקה בסדום, בחיי

הניק היחיד שלי שיש לו נשמה ולב, זו אילה עם רווחים. אבל, מה לכל השדים והשדיים אעשה בהמון ממתקים (לחצות כבישים אני מימלא לא חוצה וגם התרגלתי שאפחד לא ממש אוהבותי יותר ממני...)? מה, אני אפתה ילדים ואז אדחוס אותם לכלובים? וואלה, סטרטאפ. בוגו, אודי, נפתרה בעיית הדם למצות, לקניידלעך ולקובה. תרגיעו. תודה, אילמותקאילהמותק.

opoli

New member
וואלה? מומומולדת?

ואני חשבתי שאת פיה בת בלי גיל חירבת לי עכשיו את כל הפנטזיות נו שוין, שיהיה מזל טוב

קפת

New member
כל זמן

שאתה מחזיק בגרבי הצפרדעים שלי ולא מחזיר - הפנטזיות שלך יחזיקו מעמד.

מה פתאום לדחוס לכלובים?

את לא מרוכזת, מותק. אמרנו ילדים נוצרים אורגניים. אורגניים זה כאלה שמסתובבים במרעה חופשי. מזל טוב, אגב. שיהיה הרבה אושר ולאו דווקא מהסוג שבולעים.

Live Long and Prosper

ת'אמת, אני עד עכשיו לא ממש משוכנעת שאת בכלל נולדת ושאת לא איזושהי תוצאה איומה של ניסוי בצלחת פיטרי שהשתבש נוראות. שיהיה. נשיקות.

א י ל ה

New member
ליב לונג אנד פרוספר

עזרן נסעו ברכבת... <זה עכשיו הסיפור לילדים במסיבת יומולדת>

amithadar

New member
מזל טוב לך

אמרו לי שלא שואלים נשים בנות כמה הן, אבל אני לא מקשיב. יומולדת כמה?

קפת

New member
לא, אבל היו בקבוקים קטנים

וחמודים של וויסקי, ו-וודקה קפואה.

קפת

New member
בעיקר פצאתי*

*אינלי מושג מה זה אומר, אני רק מנסה ליצור שפה משותפת עם הנוער.

חנפנית

למי אכפת מתי בדיוק קפת ברחה מצלחת הפטרי שלה? וחוץ מזה, במזוזואיקון עוד לא המציאו את פברואר. בעצם, כשאני חושב על זה, אולי זה בכל זאת סוג של מזל טוב שיש לה יומולדת. ככה כל שנה ההערות שלי על הגיל שלה הופכות טיפה'לה יותר כואבות, וכאב זה טוב, כמו שלאטה קפת באוזניי כשתותחוקן נעוץ באחוריה, ומי אני שאתווכח עם אנשים בגילה?

למעלה