היי חברים......

big mama 2

New member
../images/Emo124.gif היי חברים......

רוצה לבדוק איתכם משהו..... מאחר שקיבלתי מסר ובו בקשה למפגש פורום... הייתי רוצה לדעת מה דעתכם בנושא...... דעתכם חשובה לי....

סוסxסוס

New member
אם תעשו מפגש

בחיפה מה שבטוח לא תעשו אולי אני אבוא. זה יכול ליהיות נחמד לדבר על התוכים שלנו, תמיד אני משגעת את החברות שלי כשאני מדברת על פיטר. אז אם תעשו בחיפה אני אבוא למה לא. פשוט לתל אביב אני לא אגיע כדי לדבר על פיטר בשביל זה יש את הפורום.

נעה גל

New member
משתי סיבות עיקריות

א- תוכים בדר"כ לא אוהבים סביבה זרה, הם נלחצים בקלות. ב- מחלות מחלות מחלות. לך תדע מי נושא קלמדיה ושאר מרעין ואפשר כך להדביק את התוכים.

174M4R

New member
אמ....

א- אני לא בטוח בקשר לזה.. כשאני הלכתי עם התוכיש לי לחנות חיות לפני כמה זמן אז הוא היה עלי וכשהתישבתי על כיסא ליד החנות חיות שמתי אותו על הרצפה והוא ישר הלך לאצטרובל שהיה לידי ושיחק איתו... ב- אני לא חושב שלתוכי של מישהו מהפורום יש מחלה ואם כן אני לא חושב שהוא היה מוציא אותו מהבית מכיוון שהוא דואג לו...

תגידו

איך תוכים הם חיות שהביאו מבחוץ אבל הם התבלבלו אם הם יצאו החוצה?!?!?! ויש לנו חיים אחרים מעבר לתוכים זה שזה פורום תוכים לא אומר שאנחנו לא .. בני אדם.. אנחנו כן?לא? בכל מקרה זה לא נושא השיחה היחיד שיעלה מי שבא לו שיביא מה שבא לו וזהו!

174M4R

New member
.....

התוכים שלנו לא באו מבחוץ... אולי ההורים שלהם או ההורים של ההורים שלהם כן אבל שלנו לא...

בכל מקרה

לדעתי להוציא את התוכים יכול להיות מסוכן לטווח ארוך.. יש את השמש ואולי את הגשם יש מכוניות כבישים אנשים חתולים כלבים עדיף שאנחנו נפגש.. ומי שרוצה יביא תמונה של התוכי שלו,זה יכול להיות נחמד.. נעשה לתמונות קוציפוצי..

נעה גל

New member
לגבי סעיף ב' - אל תהיה תמים

אנשים כאן לא בודקים את התוכים שלהם בבדיקה לקלמידיה.

אני ממליצה על גני יהושוע

מול הכניסה לצפארי,יש שילוט יש אוטובוסים מהצפון ומהדרום ומהמרכז כדי להגיע לשם .. זה מקום עם המון דשא רחב ידיים והמון פעילויות שאפשר לקחת יד בהם(אפשר לעשות פיקניק שכל אחד יביא משהו ..) מה אתם אומרים?

174M4R

New member
אני חשבתי על משהו אחר...

אני חשבתי על ללכת לגן חיות הקטן של הילה... (אם היא מסכימה כמובן...) ולשם גם יהיה אפשר להביא את התוכים...

למעלה