היי הופ

../images/Emo124.gif היי הופ ../images/Emo124.gif

אז אחרי אירוח שאני מאמין, שכולנו לא נשכח בתקופה הקרובה
מי רוצה להתראיין היום
מכיוון שלא שלחו לי מסר, ולא הצלחתי להשיג את חיים, שהתראיין לפני שבועיים למי שלא זוכר
אז מי שרוצה להתראיין
שיכתוב את השם שלו, הראשון שיכתוב יתראיין, ואנשים
שאתם רואים שהגיבו מעליכם
אל תשלחו סתם כי הסיכוי שלכם אבד
קדימה צאו לדרך
ולמי ששכח, או לא זוכר אם הוא היה כבר אז הרשימה לפניכם
: גיא לידר Dark chocolate הציורים של יובל NoAmOoOsH נשברו לך הכנפיים אחת שתדבר הרבה אישל חורף זקנת השבט1 מורביט משו אמיתי האגוש Naych תמרמור taltal ben zino SRonush אחינועםם Sharwan Matanky ליאל קרמר O f r i s h Le Noye שרון710 אשה שמחלקת ממתקים shahar1989 אפדינטס Ivri6
בהצלחה

tohar6

New member
חחח איזה מגניב לך..

אז שלום ללירון
מממ מה ההופעה שזכורה לך הכי הכי לטובה בעולם? מבחינת הכל הכל, איזה הופעה ממש הייתה בשבילך הופעה מושלמת?

liron010

New member
אכן כך D:

הו, שאלה קשה. אני חושבת שההופעה בהאנגר 11, הייתי עם האיש הכי חשוב לי בעולם בערך, פלייליסט בין הטובים שהיו לי, אווירה מעולה..

אוקי ../images/Emo124.gif

אז המראויינת שלנו להיום היאאא
לירון, העונה לשם: liron010 תיהנו
ואת החוקים אתם יודעים

בת 1986

New member
לירון../images/Emo24.gif

נכון שתבחרי בי לפינה הנ"ל?
אני חמודה..
סתם, מה החלום ה-כי גדול שלך?..

liron010

New member
חחחח ../images/Emo9.gif

ואו,החלום הכי גדול שלי. אני בבית שלי,האוירה נעימה, אני שותה שוקו [אמיתי! כמו של ארומה] חם, קוראת ספר טוב, מתכרלת בשמיכה על ספה נוחה, משודרת איזו שטות בטלווזיה.. פתאום מישהו שאני אוהבת מגיע ומדגדג אותי או משהו.. אני מניחה שקוראים לזה שלווה ושמחה.:)

shahar1989

New member
אוו נשמהה

ממ אם היית צריכה לאחל משהו אחד לעצמך ליום הולדת, מה היית מאחלת? מתנה, ברכה, הקדשה, לא יודעת.. מה שתרצי.

liron010

New member
כפפפרות ../images/Emo23.gif

ממ.. חשבתי על זה קצת, והגעתי למסקנה שהדבר הכי פשוט זה הדבר שאני הכי רוצה, הופעת פסנתר של עברי עם בן דודי היקר

amitshilo

New member
לירוןרוןרון../images/Emo140.gif

איך ומתי הגעת לפורום? מה הוא בשבילך עכשיו?

liron010

New member
עמיתמיתמיתמיתמיתמית

הו, שאלה יפה
הגעתי לפורום בעקבות ההופעה ב24.12[אוטוטו שנה!], שהייתה למען על"ם.. הלכתי כי אהבתי את עברי, חזרתי מאוהבת, אז בהחלט הרגשתי שאני חייבת עוד. מה הוא היום ? המ, קשה. אני לא בקשר עם כמעט אף אחד מהפורום, ככה שאני לא יכולה להגיד שהוא "בית" בשבילי, כמו שהוא להרבה אנשים כאן.. אבל מה שכן, הוא מקום ממש ממש טוב עם אנשים כייפים שחב"לז, וכמובן, עם הטעם הכי טוב במוזיקה

matanky1

New member
ההופעה ב-24.12.07

הייתה בחיפה חח! אני לא רוצה למען זה היה
אבל אני זוכר שהייתי שם!
בחיפה נכון?

Tamar38

New member
24.12.06

ולא, היא הייתה בהרצליה בהיכל אומנויות הבמה, גמאני הייתי שם

Tamar38

New member
כן היה בהחלט מדהים ../images/Emo9.gif

שורה ראשונה, על עברי צמוד לבמה- התיקים שלי ושל חברה שלי על הבמה הסדרן החתיך כל שניה מעיף אותנו אחורה מהבמה הפרחה המשוגעת שהייתה לצדי. עזבו, נוסטלגיות

matanky

New member
יצאתי מה זה טמבל ../images/Emo6.gif

עוד לא הגיע התאריך, וואי אבל אני הייתי בהופעה בחיפה, ב-23.12.06
אז יום לפני חח

למעלה