הייייייייי!!!!

maliba

New member
../images/Emo124.gif הייייייייי!!!!

שלום אנשים...
אני מלי, בת 21 נכון, לא שרופה כמוכם, או כמו אנשים מסויימים פה... נכון, לא מכירה את כל השירים... נכון, לא מקדלמת את הלחנים בעל-פה... אבל...
כן- אוהבת לשמוע את קולו הסקסי
של ברי- ולראות אותו על הבמה ב- live וכן- חולה עליו!!! אז
אשמח להתערבב במה שחדש ומעניין על ברי, שיהיה לכם המשך יום מקסים

מתןפ

New member
ברוכה הבאה

ועם הזמן תכירי הכל.. מן התאהבות שכזאת :) תהני פה

erans13

New member
היי מלי , מה שלומך ?

אני רואה שעלית שלב והצתרפת לפורום , תהני

היי ../images/Emo6.gif

קודם כל ברוכה הבאה, אני יואב, נעים להכיר אותך! שרופה כמונו? טוב אנחנו לא עד כדי כך משוגעים כמו שזה נראה לך
גם אנחנו לא מדקלמים לחנים בעל פה (אולי קצת...P-:) אבל מה שכן זה שכולנו אוהבים את ברי, ובגלל זה כולנו פה! אז בכיף! עכשיו כמה שאלות להכרות קצרה: -איך התחלת לשמוע את ברי? -מהם השירים האהובים עליך? -מהו האלבום האהוב עליך? -אם יש, אז שיר אחד שהשפיע, ולמה.

T S F1

New member
היי.. ברוכה הבאה :)

אהבתי את הודעת הפתיחה שלך.. היא שיעשעה אותי :) אני טניה, בת 16 תהני לך כאן איתנו

israel1986

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

אני פה כבר כמעט שנה ועדיין לא מכיר את כל השירים

neta 17

New member
ברוכה הבאה!!!

הייתי אומרת שאין לי מושג מה אני ומי אני אבל יש לי לא נורא. נטע בת 17 תבלי פה! -נטע-

maliba

New member
אז ככה......

היי לכולם, מה שלומכם הערב???... אז ככה, אפרופו "סוף הקיץ" זה אחד השירים האהובים שלי, (כמובן מתוך חוכמת הבייגלה- סרט טוב- מומלץ למי שלא ראה!!!) "...הלב יוצא אליך
לא מאוחר עדיין
אולי תבואי כי אותך אני אוהב..." הייתי בהופעה של ברי בפעם הראשונה בפסטיבל אהבה בים המלח לפני כ-שנתיים היה מטורףףףףף- ובפעם השניה ראיתי אותו לפני 3 חודשים,משהו כזה בהופעה דיי אינטימית בהרצליה- בקיצור... מתי ההופעה הקרובה חבר'ה????

תעיפי מבבט בלוח האירועים

ממש היום יש לך אחת
בשבוע הבא בתאטרון ירושלים וב3.3 בדורות, אלו ההופעות המתוכננות הבאות של ברי. אחחחחחחח כל המנייאקים מעל גיל 18 שהלכו לסטיל בר...
אגב אני אישית ממליץ להעיף מבט במאמרים, תמצאי שם ניתוחי שירים, סיקורי הופעות (בין השאר לאלה שאת היית בהן) ועוד כמה הפתעות נוספות

maliba

New member
יואב....

תודה יואב... אממממ.. סליחה, אתה קורא לי מניאקית??.. חחח...... בכיףףףףף למה לא?
זה היה ממש מוזר... בקושי היו אנשים, ההופעה הזאת לא היתה מספיק מיוחצנת, מה העניין? תודה על האינפורמציה !!!

maliba

New member
הייתי בסטיל בר!!!../images/Emo6.gif

היי יואב, אכן כן- הייתי בסטיל בר- בהופעה של ברי, קינית כרטיס במכירה מוקדמת (שבוע לפני) ב- 80 שקלים, ירמי קפלן הופיע שעה בערך, ואחריו עלה, שניה,רגע,
ב-ר-י ס-ח-ר-ו-ף!!!!! הופיע משהו כמו שעתיים על הבמה, איזה חתיךךךךךךך... היה סבבה לגמרי- אבל לא אנרגיות מטורפות- גם הקהל היה דיי יבש כזה. ושוב, אני אומרת, לא היו מלא אנשים- היה ממש דליל- לא יודעת למה...

maliba

New member
ronnin

ronnin, תודה.... קבל
בחזרה!! ברוך הנמצא, שיהיה בכיף אני אומרת, ושמור על עצמך

maliba

New member
היייייי חשוב!! חשוב!! ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

שכחתי לומר לכם..
תודה על קבלת הפנים השמחה והאופטימית, סוף שבוע נעים וחמים לכולם!!!

ענת1986

New member
היי... ברוכה הבאה ותהני!

קחי קצת שוקו חם שיחמם אותך, ויש גם עוגיות בשולחן בצד ימין... בתיאבון!

maliba

New member
ענת,

היי ענת, חבל שלא הצגת לי קצת את עצמך... ברוכה הנמצאת

ענת1986

New member
תודה תודה ../images/Emo140.gif

שאלי שאלות. אשמח לענות. את גם מוזמנת לדפדף בארכיון הפורום, שם תמצאי בין השאר כמה הודעות שלי.... ממש קצת

למעלה