החשדות 9.1.06

חרטושה

New member
הדוגמא האולטימטיבת ל- LO FI

היא ה- Mountain Goats שהקליט (להקה של איש אחד) אלבומים שלמים על מכונת הקלטה מקיימרט, כחלק מאידאולוגיה, כמו גם האלבום נברסקה של הבוס, ברוס ספרינגסטין, שהקליט אותו על טייפ 4 ערוצים בבית.

כן, רק שספרינגסטין

לא שייך לסצינת ה-Lo fi. הוא אכן הקליט את השירים בבית על טייפ 4 ערוצים - אבל זה בגלל שהוא הקליט אותם כדמואים, והתכוון להקליט אותם עם להקת הליווי שלו, ורק אח"כ נמלך בדעתו. השווי לאלבום שהקליט לפני כן - "הנהר" - וזה שבא אחריו - "נולד בארה"ב", שניהם האנטיתזה של lo fi. בלי קשר, זה האלבום האהוב עלי שלו.

חרטושה

New member
רק שאל תגידי עליי אח"כ

שאני נצמדת להגדרות ולחלוקות של ז'אנרים בהתאם לאופיי הים תיכוני. אכן אלבום מקסים ויצירת מופת.

flowerboy69

New member
אם כבר מדברים עליו!!!

יש אתר נלווה לbrain damage משהו כמו filing glimps ויש בו תמונה מהארד רוק קפה בממפיס ששם נחה לה בארון עם שלט מוזהב הגיטרה האגדית עליה ניגן סיד באלבום piper ובשירי הלהקה הראשונים!!!חובה לראות את זה כנסו!

RastaIntrusta

New member
אני מאוד חולק איתך לגבי קורבן האסיד

הראשון , הרי ידוע שאלברט היה הקורבן הראשון... וחוץ מזה , הבנאדם הקסים אותי בסרט הדוקומנטרי ביחד עם הפלוידים...

אממ...

מיהו אלברט? "קורבן האסיד הראשון" - זה תיאור שנתן ג'ון רוב, המבקר מה"אינדיפנדנט", לא אני. אממ...ממי הוסמת מהסרט, בדיוק? אולי עוד קצת פרטים? לילה טוב.

RastaIntrusta

New member
אלברט הופמן , זהו האלברט המדובר...

וכן ראיתי את הסרט , באמת שהוא מומלץ לכל הפורום ביחד...

RastaIntrusta

New member
The.Pink.Floyd.And.Syd.Barrett.Stor

Y (2003) מהאישיות של סיד , מהמנטליות של הלהקה , הכל בעצם...

חידון סיד

כן, אני זוכרת שהבטחתי. אבל כפי שאתם רואים עכשיו 3 בבוקר, ואני עוד עובדת. הימים הבאים יהיו כנ"ל. אני מבטיחה שזה יהיה לפני סוף השבוע. אני אעלה התראה יממה לפני עליית החידון, עם הסברים כיצד הוא יתנהל, כדי שתוכלו להתכונן.

רוכבת על אופניים? במזג אוויר הזה?

אני ממש עובדת. שזה טוב, מצד אחד, אבל מלחיץ, מצד אחר. אולי יש לך משהו מצחיק לכתוב, שישכיח ממני את הלחץ?

והיות ואין לי הרבה מה לספר

בנוגע לסיפור חייו של סיד, מכיוון שאני במצב רוח פיוטי היום, החלטתי במקום זה לשלוח לכם שיר שכתבתי על האיש, להנאתם (או לחלופין סבלם) של הקוראים. I want to tell you story about a man called Syd Barret He was a swell dude He played guitar like no one should the people listened and said: how odd! this is so fresh, he must be god! They held him high upon a throne but no one knew their king was gone One trip too many far away this is the price he had to pay Oy Vey.

emmily plays

New member
../images/Emo140.gifמקסים..

אפשר להלחין את זה כבלדה אנגלית )כי מדובר פה על fallen heroכמו בבלדות. אני מתנדבת לשיר. גמככה כל מה שאני שרה נשמע כמו בלדת פולק...)

wish i was here

New member
מאד יפה,רק ש..

בניגוד להרבה מוזיקאים...בארט מעולם לא זכה לכינוי "אלוהים"...חוץ מזה יפה

כן ../images/Emo4.gif

באתר הרשמי של EMI עוד מדברים על 16.1 (לפחות כך זה היה שלשום), אבל באתרי מכירות שונים ברשת, כולל אמזון, יש תאריכים שונים ומשונים. לאור אי הבהירות החלטתי להפסיק לעקוב אחר התאריכים השונים ב"חשדות", עד ש-EMI יוציאו תאריך ברור וסופי.

EMI../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אבל PULSE והפינק פלויד חתומים בSONY... EMI והפלויד נפרדו אחרי הFINAL CUT (אם אני לא טועה) אבל בבירור, PULSE שייך לSONY

EMI הם חברת התקליטים של הפלויד

מאז 1967. הם עדיין חתומים בה. EMI נותנים זכיונות לחברות שונות באזורים שונים של העולם, ויתכן ש-SONY הם המפיצים בארה"ב(?). אבל החוזה של הפלויד הוא עם EMI, עד היום.

ציף, סתם לדוגמא:

קחי את DIVISION BELL ואת PULSE חפשי שם איזכור לEMI... לא קיים. אך ורק SONY. הפלויד עברו בשנותיהם המאוחרות לSONY.

למעלה