החשדות 30.3.06

אבל באמת יש לו אח...

אני לא זוכרת את שמו. הוא מבוגר מרוג'ר בקצת, ועל פי השמועות (מפי בוב גלדוף, אם להאמין לו) האח הוא נהג מונית (או היה, לפחות, בעבר. עכשיו הוא בטח בפנסיה).

wommer

New member
אז איך זה שזה נראה

כאילו הוא אח יחיד בסרט ה"חומה"?

גם לי תמיד היה הרושם שהוא בן יחיד

אבל מסתבר שלא. הוא גם לא מזכיר את אחיו בשום ראיון, ובשום מקום - מלבד התמונה של משפחתו, אשר נתן לפרסום, שם רואים לא רק את הוריו ואותו (כשהיה תינוק בן-יומו), אלא גם את האח. ולבוב גלדוף, שמספר שפגש את האח באקראי, בעת צילומי "החומה", אני דווקא מאמינה.

לא אתפלא בכלל

אבל זה לא הוזכר בשום מקום, בינתיים. זה די תלוי במידת ההצלחה של הטור, כולל הביקורות.

orenfarhi

New member
WOW!

אחת הכתבות המעולות שקראתי
תודה רבה על האינפורמציה!אני לא יודע מה לגבי ההופעות של דייב אבל מעריצים צריכים להבין דבר אחד - דייב כבר בן 60, והופעות חיות זה הופעות חיות וקורה שיש פיקשושים. ההופעה של דייב ב- DVD למשל, מעולה, יש שינויים, ויש כל מיני שירים חדשים - אבל גילמור זה גילמור.GIVE HIM A BREAK.חוץ מזה - אני מאוד אוהב את האלבום שלו (שאגב נקנה לי מארה"ב וקיבלתי איתו פוסטר של עטיפת האלבום
).תודה על הכתבה הנפלאה.

אממ... תודה, אבל בסה"כ

סיכמתי דיווחים ממקורות אחרים (גם אם זה לקח שעות לקרוא אותם).

rozgil

New member
האם יהיו כרטיסי ישיבה ? VIP ?

.........-או סופית לאאאאאאאאא ?..........-ואז לקחת את הכרטיסים מ"הקסטל" (או שבכול זאת כדאי לחקות קצת ? )

אז הטור מתחיל בתחילת יוני?

יופי. ופלאס יוקדם. יופי . והקסטל פתוח ביום שישי ? לא ידעתי . טוב , לי אמרו בקסטל בתחילת מרץ , שהכרטיסים יודפסו באחד באפריל
אז אני אלך מחרתיים, כניראה הדיסאינפורמציה שנתנו לי , זה בגלל שלא אהיה בדוחק עם כולם . וזה דווקא תאריך סימבולי , השני לחודש , יום ראשון , שבאותו תאריך יורד לי גם כל הישראכרט . ודאגתי שיהיה גיבוי מבחינת העו"ש. 0_o

מאמר מעניין מ"הארץ" - אבל באנגלית

מצאתי את הקישור הזה למאמר מעניין שכתבה תמר סוקניק על מצב הפקת ארועים עם אמנים בינ"ל בארץ, כולל סיפור הבאתו של ווטרס. נאמרים שם כמה דברים מאירי עיניים. לצערי, לא הצלחתי למצוא קישור למאמר בעברית (אם בכלל הועלה לרשת). אם אתם מצליחים למצוא - העלו את הקישור לכאן. http://www.haaretz.com/hasen/spages/699900.html

חרטושה

New member
אני מסכימה

עם חלק מההתבטאויות לגבי יכולת השוק הישראלי לספוג את שלל המופעים שנוחתים עלינו מחו"ל. אני חושבת שבחלק מהמקרים מופעים באמת יכשלו (אני לא רוצה להמר בקול כרגע) אבל נראה לי שזה כתוצאה מקריאה לא נכונה של השוק בארץ. המחירים לכרטיסים באמת עלו ולכן זה יותר מחייב מבחינת המופעים שמזמינים לכאן. יחד עם זה, יש לי אמון מאד גדול בקהל חובבי המוזיקה הישראלי. ציף תמיד טוענת שבישראל אין בעצם שורשים תרבותיים לרוק ולסוגים אחרים של מוסיקה, מצד שני זה מה שהופך את הקהל הישראלי לפתוח יותר לסוגים שונים של מוסיקה ולאומנים שונים שבחו"ל לא זוכים בהכרח להצלחה מסחררת. דווקא על הרקע הזה לא ברורה לי ההסתייגות של האמרגנים מהבאת מופעים חדשים לארץ.(העלויות המשוערות של מופע כזה דווקא מסבירות את זה היטב). השאלה האם מביאים לכאן אומנים שעברו את שיא הקריירה שלהם, אינה רלוונטית. לא ברור לי מה זה "עברו את השיא". רוג'ר ווטרס אינו יוצר כבר שנים רבות והוא מבוגר, יחד עם זאת, פינק פלויד זוכה עדיין להצלחה ולפופולריות גדולה בארץ, ואין ספק שהלייב 8 נתן פוש לקריירה שלו בצורה מרשימה. ההופעה החיה היא לדעתי זירה שונה ונפרדת מהקריירה המוזיקלית "השוטפת" שאומן מנהל ולכן צריך למדוד את היכולת של אומן למלא איצטדיונים בנפרד מכמות הקליפים שהוא משחרר ל MTV .

vegetable man

New member
היא הבת של גדי מוסכניק מהחדשות

היא כותבת מאוד מוכשרת בעיני. בררר אין לי זמן לאחרונה לכלום :/

למעלה