החשדות 3.6.06

vegetable man

New member
למה לא?

מבחינתו, ממש בכיף, אחרי שזאת היתה ההופעה הכי טובה שלו השנה. למה שלא ירצה לבוא? אם כבר, הבעייה יכולה להיות שוקי - יש לי תחושה שזה כאב ראש שלא ממש בראש שלו, וזה מובן. וגם אם כן, רק עוד שנה, אולי אם הוא ינגן משהו אחר, וגם אז יבואו שני שליש מהכמות שבאו.

gatinho

New member
הבעיה יכולה להיות שוקי?

מה הכוונה?? ומי אמר שזאת היתה ההופעה הכי טובה השנה?

RoieL

New member
אבל אם שוקי לא ירצה יהיו הרבה קופצי

+ם אחרים. גם אם יבואו 2/3 יש לזה פוטנציאל אדיר. רק שפעם הבאה יופיע בירקון, בבקשה.

FunkyMonk

New member
תאמת?

שאם הוא יבוא עוד פעם לא ממש יהיה לי למה לבוא.. סתם 375 שקל על משהו שכבר ראיתי וחוויתי.. ואני בטוח שעוד המון יהיה בשבילם ככה..

RoieL

New member
ואני הייתי בטוח

שב- Live8 המילה האחרונה של דייב הייתה "תודה" ולא "Goodbye", אז הכל יכול להיות

Bardogo14

New member
כן גם אני חשבתי

הוא אמר good night מהר וזה היה נשמע בול תודה רבה. לפי הזכרון שלי ..

../images/Emo124.gif מסיבת העתונאים ל-PULSE

כאמור, אתמול התקיימה מסיבת העתונאים לרגל השקת PULSE, באולם בלסטר סקוור. נעזוב לרגע את הקיטורים - ה-DVD יוצא באיחור של כ-5 שנים - וניגש לחגיגות. במסיבת ההשקה נכחו שלושת הפלוידים המעורבים - גילמור, מייסון ורייט - עם משפחה וחברים. הארוע החל בהקנת PULSE, ולאחריו ענו השלושה על שאלות מהקהל: האם נהניתם לצפות בסרט? האם זה גרם לכם לרצות להופיע שוב? רייט: כן!. גילמור, יותר דיפלומטי: טוב, אתם יודעים שכולנו, כל ארבעת חברי ההרכב הקלאסי, יצאנו להופעות השנה, כך שבעצם כולנו מופיעים... וזה כיף גדול עבורי. לכשעצמי, אני מתכוון לנדוד לכאן ולשם בדרכי, נכון לעכשיו. רייט: ואני אנדוד אתו. וכשדייב ירצה שאנגן אתו, אני אשמח מאוד לנגן אתו. ואתה - הוא פונה לדייב - תנגן אתי, נכון? דייב: כמובן! ניק: ואני, כמובן, זמין לכולם! השלושה נשאלו גם על live 8 והאם לדעתם המופע השיג את מטרתו. דייב: אני מקווה שכן... ניק: לפחות הארוע גרם לאנשים לשאול שאלות לגבי מדיניות כלפי העולם השלישי... ושינה את דעתם של אנשים, לגבי מטרתם של מופעי צדקה כגון זה. אם יהיה עוד מידע, אעלה.

YoniCrazy

New member
אני אומר לכם...

ניק מייסון צריך לפתוח תוכנית בידור. הבן אדם הזה פשוט מצחיק בטירוף. "ואני כמובן, זמין לכולם!" - ענק

עוד ממסיבת ההשקה...

מהדיווח של Brain Damage: סטיוארט מאקוני מה-BBC היה שם כדי להציג להם שאלות. מן הסתם זה גם ישודר באחת מתוכניותיו מתישהו בזמן הקרוב... אחת השאלות מהקהל היתה לגבי הוצאת חומר ארכיוני. גילמור השיב שהם חושבים על הוצאת ההופעה שערכו בונציה ב-89 ב-DVD, אבל זה כל מה שנמצא כרגע בשלבים מעשיים כלשהם. לגבי הופעות "החומה" בארל'ס קורט, גילמור אמר שהפילמים נמצאים כעת "100% בשליטתו של רוג'ר ווטרס", וכי הפילמים טרם שופצו ולא ניתן להוציאם עדיין. השלושה דיברו על גרסאות כיסוי לפלויד, שהם מעודדים. הם נהנו ממה שה-Scissor Sisters עשו ל-Comfortably Numb ומ-Dub Side of the Moon. מייסון אמר שגרסאות חדשניות לשירים שלהם עדיפים בעיניו על פני להקות מחווה ה"מחקות כל טעות שעשינו אי פעם, בדיוק מפליא". השלושה שוב דחו את האגדה לגבי DSOTM ו"הקוסם מארץ עוץ". מייסון: "תנסו להקשיב ל"החומה" בעוד אתם צופים ב-Dam Busters. גם זה לאו עובד". המדווחים מדגישים שהן מייסון והן רייט מאוד נלהבים לחזור ולהופיע, בכל צורה שהיא.

The Walrus

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מייסון הזה משהו!! אבל למה דווקא ונציה 89?? שיוציאו הופעה משנות ה70 או משהו, אולי San Tropaz. אני בכלל חולם על סרט בן 10 שעות סטייל האנתלוגיה של הביטלס אבל זה משהו אחר...

Tinty

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מייסון ענק! הוא באמת צריך לקבל סטנד-אפ משלו... חבל שישקיעו את המאמצים בשחרור הופעות מ89', אם יש להם חומרים משנות ה70 (כפי שנכתב בויקיפדיה, ב12 בספטמבר 1970 צולמה לטלויזיה הצרפתית הופעה שלהם בפריז, בה צפו למעלה מ500,000 איש - הקהל הגדול ביותר שלהם אי פעם - אך אינה שודרה מעולם). הלוואי שווטרס ישחרר את ההופעות המקוריות של "החומה" לDVD.

barlevy

New member
חחח "ברגל האמריקאית"..

LEG הכוונה ל"שלב" בתרגום חופשי בהקשר הזה

FunkyMonk

New member
Leg

זה כמו "שלב" באנגלית בריטית בעצם.. לא יודע איך להסביר את זה.. זה לא בדיוק "שלב".. לאדע..

למעלה