החשדות 27.2.06

אבל כפי שאמר איש הירק

יש חלון של 11 ימים בין ההופעה באתונה לאירלנד ... אולי הם יגיעו להסכם ואז יקחו אזימוט לתלאביב להופעה... ואז יהיו 18 הופעות... אני לא יודע איך זה הולך אבל האם זה דיי קל איך שאני מתאר את זה?

כאשר פורסמה הרשימה לראשונה

התקיים בפועל מו"מ עם מפיק בארץ. העובדה הזו אושרה ע"י ההנהלה של ווטרס. היינו, היתה כוונה להופיע בארץ. אני מנסה לברר אם המו"מ עדיין בעינו.

חרטושה

New member
כולם מניחים שאם הבריטים היו אימפריה

פעם, אז הם בטח יודעים גיאוגרפיה, אבל זה לא נכון. לחצי מהמקומות שהיו שייכים פעם לאימפריה הבריטית הם הגיעו בטעות, ובחצי השני הם פשוט הלכו אחרי הספרדים או הצרפתים, כלומר אנשים שיודעים איפה זה צפון אפריקה גם בלי מצפן. כן יבוא, לא יבוא, לא יבוא, כן יבוא, טוב נו יאללה ,מה נסגר? אני כבר לא עומדת בזה יותר.

כל הכרטיסים הנוספים ל-RAH נמכרו

תוך שעות ספורות. בתמונה: מהחזרות לטור. מימין לשמאל: ג'ון קארין (כן, הוא ינגן גם עם גילמור וגם עם ווטרס, ובוודאי שמח על המשכורת הכפולה), גאי פראט על הבס, ריק רייט.

הממממ....

דיווחים ממי שקראו את הראיון עם גילמור בגליון החדש של Mojo (שטרם הגיע לארץ) אומרים שגילמור מספר שם שהוא התפטר מהפלויד כמה ימים לאחר הצטרפותו, אך חזר בו - וכל זאת לפני שסיד עזב. אין פרטים נוספים לגבי הרקע לכך. יש כאן, לכל הפחות, גרסה "רשמית" חדשה לכל הפרשיה העגומה הזו. או, שמא, גילמור מרגיש כיום פחות מחויבות לפלויד, ומתחיל לספר את מה שבאמת קרה?

flowerboy69

New member
שמעתי עכשיו קטעים מהגילמור החדש

זה נשמע מרגש מאוד ומיוחד.אבל זה לא דיסק של הפלויד...ועוד משהו.הדיסק רצוף בקטעים מתוך שירים ישנים של הפלויד!!!תשימו לב לזה...

הראיון ברדיו 4

אני חייב להודות שראיונות זה לא ממש ה-Cup of Tea שלי, אני בהחלט מעדיף להשקיע את ההקשבה וההאזנה שלי במוזיקה עצמה, אבל הראיון השבוע ב-BBC עם דיוויד הוא ממש מצוין לדעתי. אין ממש משהו חדש מבחינת אינפורמציה שלא ידענו קודם, אבל מקבלים איזשהי תחושה מאוד נינוחה לגבי האלבום, לגבי סיום דרכם של הפלויד (גילמור משתנק כשהוא לא מוכן להכריז באופן מוחלט שהם לא יופיעו שוב באירועים חד פעמיים) ובכלל. המראיין ג'ון ווילסון שואל שאלות לא רעות ובהחלט בא מוכן, מה שבולט במיוחד לאור מסיבת העתונאים המזעזעת של רוג'ר השבוע (ויש גם ראיון עילג באותה מידה באתר החדש). אפשר להקשיב לראיון באתר של ה-BBC (ללחות על Listen to the Latest Edition). שווה!

למעלה