החשדות 23.4.06

../images/Emo124.gif החשדות 23.4.06 ../images/Emo124.gif

הופעות בארה"ב לווטרס בימים האחרונים התפרסמה רשימת ההופעות של ווטרס בצפון אמריקה. במהלך החודשים ספטמבר-אוקטובר יופיע ווטרס ב-18 ערים בארה"ב וקנדה. לאלו שמתכוונים לתפוש אותו שם, התאריכים בערים הגדולות הם: ספטמבר 6 - ניו ג'רסי 8 - בוסטון 12,13 - ניו יורק (ב"מדיסון סקוור גארדן") 15,16 - עוד שתי הופעות בניו ג'רזי ומד' ניו יורק 20 - טורונטו 21 - מונטריאול 29 - שיקגו אוקטובר 5 - לוס אנג'לס 10 - סן פרנסיסקו 12 - סיאטל על פי הדיווחים, החלק הראשון של ההופעה יכלול "סקירה מקיפה" של שיריו, מימיהם הראשונים של הפינק פלויד, ועד Amused to Death. בחלק השני, יבצעו ווטרס ולהקת הליווי שלו את Dark Side of the Moon במלואו. לאחר מכן, יהיו הדרנים. ההנהלה של ווטרס מבטיחה "תפאורה, תאורה וסאונד עדכניים". ככל הנראה מתחילים עתה למכור כרטיסי VIP לאותן הופעות. אני מניחה שמה שנראה כאן, יהיה זהה. כזכור, נגני הליווי של ווטרס הם: אנדי פיירוות'ר-לו - גיטרה סנואי ווייט - גיטרה דייויד קילמינסטר - גיטרה וקולות ג'ון קארין - קלידים הארי ווטרס (בנו) - אורגן האמונד איאן ריצ'י - סקסופון גרהאם ברוד - תופים קייטי קיסון, פ.פ. ארנולד וקארול קניון - זמרות ליווי. בינתיים נודע שגילמור מנסה לפצות את אוהדיו הרבים בצפון אמריקה, שלא יכלו להגיע להופעות המצומצמות שנתן, ע"י הקרנת ההופעה שנתן ל-BBC, בבתי קולנוע ברחבי ארה"ב. בנוסף, אחת מהופעותיו שם צולמה, ותוקרן גם היא על גבי מסכים, בחודש מאי. גילמור גם שוקד, כזכור, על עריכת DVD של הטור. בתמונה: גילמור, גרהאם נאש ודייויד קרוסבי, כפי שצולמו לתוכנית של ג'יי לנו.

The Walrus

New member
מדובר בהופעה ששודרה

באינטרנט אז שכללה חלק מהאלבום החדש (ביומולדת שלו, נדמה לי)? או בהופעה של חלק מהסיבוב?

The Walrus

New member
התכוונתי להופעה שתהיה בקולנוע.

יקרינו שתי הופעות שלו בקולנוע?

Itai8

New member
אני לא חושב שזה אפשרי לענות על זה

צריך לדעת מקום מדויק בו הוא מופיע בסן פרנסיסקו, זה כמו לשאול - בתל אביב עומדים או יושבים - זה תלוי כאילו אתה מבין.. וזה גם יכול להיות מקום שבו עומדים תמיד אבל לרגל ההופעה הזאת ישימו כיסאות איכשהו אני יודע... אז אני מציע שתיכנס לאתר של רוג'ר ותבדוק אם רשום את המקום המדויק וגם את מחיר הכרטיסים

מבזקון

לפי הדיווח ב-Brain Damage, גילמור מתארח כל בוקר השבוע בתוכנית הבוקר של קן ברוס, ב"רדיו 2" של ה-BBC. כל יום, מושמע שיר אחר מתוך עשרת הפייבוריטים שלו, והוא מדבר קצת על כל שיר. אתמול (יום שני) בחר גילמור בשירים God Only Knows של הביץ' בויז ו-The Wind Cried Mary של ג'ימי הנדריקס. ניתן להאזין לתוכנית בשידור חי - או בשידור חוזר (אני מניחה), בלינק: http://www.bbc.co.uk/radio2/shows/bruce/tracks/index.shtml?thisweek נשמע מגניב לגמרי. העשיריה המלאה של גילמור: God Only Knows - Beach Boys The Wind Cried Mary - Jimi Hendrix The Man With The Child In His Eyes - Kate Bush Rock Island Line - Leadbelly You've Got To Hide Your Love Away - Beatles Dancing in the Streets - Martha and the Vandellas Waterloo Sunset - the Kinks Ohio - Crosby, Stills, Nash and Young Heartbreak Hotel - Elvis Presley I Put A Spell On You - Nina Simone רשימה מיינסטרימית, אבל מכובדת בהחלט.

Shakty

New member
בעיני הביצוע הכי טוב הוא של CCR

פשוט אנרגיות טהורות.

גם זו גרסה מצויינת

והקליפ הראשון שראיתי, אי שם בערפילי הפרה-היסטוריה של רוממה. עוד גרסה מעולה: זו של ואן מוריסון.

חרטושה

New member
עוד גרסה יוצאת מגדר הרגיל

היא זו של נטשה אטלס. ככה באמת עושים מיזוג תרבויות.

למעלה