החשדות 2.8.04

Rinor

New member
גם באנגלית

אני קורא ספרים באנגלית, אז אין לי בעיה לקנות את ספרו של מייסון בשפת מקור בכל מקרה, גם אם לא יתורגם לעברית, הוא שווה קריאה באנגלית רק, מתי הוא ייצא? שאלת מיליון הדולר... אהבה ואור זילברמן ניר

נצל"ש אדמינ' ../images/Emo150.gif

עקב עבודות שדרוג, החיפוש המתקדם לא יהיה זמין עד מחר. ההודעה תשמיד עצמה בתוך 24 שעות.

The Albatross

New member
החיפוש המתקדם לא יהיה זמין מחר

כמו גם מחרתיים, ביום אחרי מחרתיים ולמעשה עד להודעה חדשה. כמובן, החיפוש המתקדם עבד רק לפני 5 שנים, כשהיו 10 הודעות בכל האתר הזה. אח"כ הוא כבר קרס.

למה להשמיץ...

אצלי הוא עובד בד"כ. ז"א, כל עוד מדובר במילים בעברית. מלים לועזיות(?) מספרים, ושאר ירקות - לא ניתן לחפש.

The Albatross

New member
אוקיי, אצלי הוא לא עובד בד"כ

זה מתחיל מבעיות קטנות - Timing out בגלל שהשרת של תפוז עמוס מדי, עובר דרך בעיות בינוניות - אי מציאת דברים שונים (עשיתי פעם ניסוי - העתקתי צירוף מילים שהופיע בדף הראשון של הפורום לתוך דף החיפוש המתקדם וחיפשתי. לא מצא כלום, אגב) ומגיע עד בעיות קשות - הוא נראה כאילו הוא מחפש, הדפדפן פותח את החלון, קורא עד לכותרת של הדף ואז עוצר, בלי ששום ריפרש עוזר.

אולי תנסה בכ"ז לשאול אותם?

לא יכול להזיק. אם עצותיהם לא יועילו, אפנה למקורותיי.

../images/Emo18.gifתקלה בחיפוש המתקדם

לצערנו בימים אלה לא ניתן לערוך חיפוש מתקדם בפורומים בשל הורדת האפליקציה למטרת טיפול ושדרוג המערכת. אנו מקווים להחזיר את השירות בהקדם האפשרי. אנו ערים לחשיבות החיפוש כחלק מהותי ומשמעותי בגלישה בפורומים, ומסיבות אלה רוצים לוודא את פעילותו התקינה גם בעתיד. המשך גלישה נעימה

rainbow demon

New member
זה בזבוז זמן רציני

קודם כל, פעם אחת הייתי צריך לפנות לתמיכה הטכנית בגלל בעיות בצ'ט. התייחסו אליי בזלזול וכמו למטומטם (יש לי רקע במחשבים מספיק שנים כדי לדרוש יחס קצת יותר טוב), כמו כן הם סיפקו פתרונות בנאליים שכבר ניסיתי בעצמי (כן, בסגנון של "מחק קוקיז", "אתחל את המחשב") והרושם הכללי שהיה להם מושג בעניין בדיוק כמו שלי היה, רק בהבדל אחד - הם אלה שאמורים לנהל אותו ואני רק המשתמש הפשוט. אם נזכיר שניה את החיפוש - הוא לא עובד בשום דפדפן חוץ מEXPLORER (וגם שם, רק כשמתחשק). וכיוון שאני משתמש קבוע במוזילה אז אני ממילא לא אתגעגע לאפשרות החיפוש.

בואו נחכה עד סיום השנמוך/שדרוג

ואז נראה מה עובד ומה לא, נאסוף את כל הבעיות, ונפנה לגורמים הרלבנטיים. אני מבטיחה לעשות כמיטב יכולתי שתקבלו יחס הולם. אין סיבה שלא תוכלו להשתמש בפונקציית החיפוש בצורה חופשית.

למעלה