החשדות 2.1.06

../images/Emo124.gif החשדות 2.1.06 ../images/Emo124.gif

עונת החורף והחגים בחו"ל מאופיינת במיעוט חשדות, ומכאן הדיווחים הספוראדיים. בכל זאת, יש כמה פירורים: ההופעות של גילמור: עוד פרטים בקטע שאיפשר גילמור להוריד מאתרו לפני כמה ימים השתתפו בנגינה גם פול וויקנס (קלידים), גאי פראט (בס; פראט ניגן בס עם הפלויד מאז סוף שנות השבעים. הוא גם חתנו של ריק רייט), וגד לינץ' בתופים. על פי השמועות, ריק רייט ינגן יחד עם גילמור בחלק מההופעות, אולי ההופעות ברויאל אלברט הול. יתכן שגם ניק מייסון יצטרף אליהם שם. "גרסת הבמאי" של הסרט הדוקומנטרי על סיד בארט כפי שדיווחנו כאן לא מזמן, ב-6 לפברואר ייצא מארז של 2 DVD-ים עם "הגרסה הדפיניטיבית" לסרט הדוקומנטרי על סיד בארט, המשווק כיום ב-DVD תחת השם The Pink Floyd and Syd Barrett Story. ב-DVD המורחב יהיו, מלבד הסרט המקורי (שאורכו כ-50 דקות) גם ראיונות מורחבים עם הפלוידים: ראיון של כשעה עם ווטרס, וראיונות של כחצי שעה עם כ"א מחברי הלהקה האחרים. כן יכלול המארז ראיון עם רובין היצ'קוק, היסטוריה מקוצרת של הלהקה, דיסקוגרפיה, וחידון. המחיר לא ידוע כרגע. ב-Brain Damage אפשר להשיג את המארז במחיר מוזל, עד סוף החודש הזה. ג'ו בויד יוציא אוטוביוגרפיה המפיק האגדי ג'ו בויד, שהיה מבעלי מועדון UFO והפיק את הסינגל הראשון של הפלויד, עומד להוציא השנה אוטוביוגרפיה, שתסקור את 40+ שנותיו בתחום המוסיקה. בויד הגיע לאנגליה מארה"ב, בגיל צעיר (יש לו מבטא אמריקאי עד היום) ועשה לעצמו שם כמפיק ארועים, אלבומים וסרטים במשך העשורים הבאים. בויד היה למעשה אחד הדמויות החשובות ברנסנס הבריטי של שנות השישים, והספר יהיה בוודאי מעניין מאוד. בין האמנים עמם עבד במהלך השנים היו היו ניק דרייק, ריצ'ארד תומפסון, וכאמור הפלויד. הספר ייקרא White Bicycles: Making Music in the 60s וייצא בחודש מאי. ולקינוח קטע קצרצר מהופעה של הפלויד משנת 1970: http://www.brain-damage.co.uk/general/FloydPhilly.mov

ולהזכירנו...

ביום שישי הזה, ה-6.1, נחגוג את יום הולדתו ה-60 של סיד בארט. חידון נושא חתול ייערך לרגל העניין, ואשמח לשמוע הצעות נוספות לאותו יום. אנא שלחו אלי במסר, אם יש לכם רעיונות.

לי זה דוקא נשמע כמו...

ההתחלה של Fat Old Sun הכתובית לאורך המסך (הקטנטן גם ככה) ממש בטוב טעם ...

oribarak

New member
את בטוחה שמסוף שנות ה70?

כשראיתי אותו בפולס, הוא נראה ממש צעיר

flowerboy69

New member
תקשיבי לגבי הדיוידי החדש

הייתי בקשר עם החברה שמוכרת אותו במכירה המוקדמת.בעיקרון הם לא שולחים מחוץ לאנגליה אבל אם רוצים אז צריך להתקשר אליהם לתת להם את הפרטים של כרטיס האשראי ולשלוח מייל שמאשר להם לחייב את הכרטיס.זה נראה לי עסק קצת מסוכן.

למיטב הבנתי

ה-DVD ייצא בהפצה מסחרית לכל העולם בפברואר, ואז יהיה ניתן להזמינו בדרכים המקובלות, מאמזון וכד'.

flowerboy69

New member
כן זה מה שגם אני הבנתי

השאלה אם באמת יש הבדל במחיר עכשיו ובמה שיהיה באתרים האחרים

flowerboy69

New member
ואגב יוצא עוד סרט

נדמה לי מהחברה הרקובה שהביאה את כל ה review על הפלויד -סרט שמספר רק על סיד בארט בפלויד ומחוצה לו.זה יוצא ב 23 לחודש

../images/Emo124.gif עדכון מעניין! ../images/Emo124.gif

נחשו מי עוד משתתף באלבום החדש של גילמור? אנחנו יודעים כבר שריק רייט מנגן בו, ורוברט וואייט, ודייויד קרוסבי וגרהאם נאש וג'ולז הולנד ועוד חשודים רגילים. אבל שם אחד מפתיע במיוחד: עלי גיטרה פורט אחד בשם ראדו "בוב" קלוז. כן כן, הבוב קלוז ההוא. ולמי שלא יודעים (או שכחו): בוב קלוז היה גיטריסט בגלגול מוקדם של פינק פלויד. הוא חבר ב"מאפיה הקיימברידג'ית" ומכיר את בארט, ווטרס וגילמור מילדות. הוא הצטרף ללהקה כמה שבועות לפני הצטרפותו של בארט - כאשר אף הוא בא ללמוד ארכיטקטורה בלונדון - ועזב לפני שהלהקה התפרסמה, בגלל שהעדיף לנגן בלוז יותר מסורתי ולא הסתדר עם הנסיונות הפסיכדליים של סיד (וגם בגלל שהוריו לחצו עליו לסיים את לימודיו באוניברסיטה ולא לבזבז זמן על "שטויות"). קלוז המשיך לנגן מוסיקה גם לאחר שעזב את הפלויד. הוא התראיין לסרט של אדג'ינטון על סיד, בתחילת העשור הנוכחי. לא ידוע לי על שיתוף פעולה מוסיקלי קודם בין גילמור לבינו, כך שזו אולי הפעם הראשונה. מעניין מה סיד היה אומר על כך. אבל על האירוניה שבכך אני אחשוב מחר, לאחר שאישן קצת. ובתמונה: בוב ודייב, בעת הקלטת אלבומו של דייב.

למעלה