החשדות 16.6.05

../images/Emo124.gif החשדות 16.6.05 ../images/Emo124.gif

חשדות האיחוד העתונות הבריטית נותנת לאיחוד סיקור יותר רחב מאשר לארוע Live 8 בכלל, כולל כתבות-ענק על פני עמודים שלמים, בכל העיתונים (הן העיתונים הרציניים, והן הטבלואידים). כתב ה"אינדיפנדנט" אפילו טוען שהשיגו הגדול של גלדוף לא היה שכנוע ראשי המדינות המתועשות למחוק את חובות המדינות העניות - אלא שכנוע הפלוידים להתכנס באותו מקום, ליותר משתי אלפיות השניה. הכתבות כוללות לא רק סקירה של העבר, אלא גם תקוות גלויות להקלטה משותפת, ואף לחזרתו של סיד, בדרך זו או אחרת. חלק מהסיקור: לסיד בארט נודע על האיחוד אחותו של סיד בארט, רוזמארי ברין, התראיינה ב"דיילי מייל" הבריטי וסיפרה שאתמול פגשה את אחיה וסיפרה לו על האיחוד. לדבריה, הוא לא הגיב לידיעה. היא הדגישה שהוא חזר להשתמש בשמו המקורי - רוג'ר - ובשבילו הלהקה וחייו כ"סיד" בארט הם עולם אחר, וזמן אחר. איך התרחש האיחוד?: קרב הגרסאות מקור אנונימי ל"טיימס": "בוב גלדוף שיחק בתפקיד קופידון. הוא טילפן לרוג'ר ומכר לו את הרעיון. אחרי השיחה עם רוג'ר, גלדוף דיבר עם גילמור, ומסר לו מה רוג'ר אמר. בהדרגה, הם הגיעו לעמק השווה." הטיימס אומר שההחלטה הסופית נפלה רק ביום שישי, אחרי שגילמור הסכים לתנאים, והודיע על כך למייסון ורייט. בסופו של דבר, גילמור ו-ווטרס דיברו זה עם זה ישירות. ניק מייסון בראיון ב-ITV: "גלדוף טילפן לכולנו. הוא התחיל עם דייויד, ואח"כ דיבר עם כל אחד מאיתנו. אני חושב שהוא היה מופתע כמונו!" את הראיון עם מייסון במלואו ניתן לראות כאן. מייסון גם עובד על עידכון האוטוביוגרפיה שלו, שיצאה באוקטובר שעבר. למהדורת הכיס של הספר, שתצא באוקטובר, יתווסף פרק הסוקר את האיחוד, עם תמונות. כן יתווסף הפרק לגרסת האודיו של הספר, שתצא במקביל. אלו מאיתנו שכבר רכשו את מהדורת הכריכה הקשה - ושילמו 30 פאונד עבורה - ייאלצו כנראה להוציא עוד כסף עבור הנ"ל. אז למה להקות מתאחדות? כתבה רדיופונית נחמדה (וגם רצינית) באורך 5 דקות, מ-BBC 4, כולל סאונדבייט ממייסון, וג'ק ברוס שמאחל לפלויד איחוד נעים, כפי שהיה זה של Cream - בלינק הנ"ל. (חפשו את "פינק פלויד" בשעה 8:47) וסקירה מצויינת של הלהקה ותולדותיה, מאתר ה-BBC: http://news.bbc.co.uk/1/hi/entertainment/music/4087578.stm ולחשדות אחרים... רוג'ר ווטרס העלה לאתר הבית שלו את תמונת העטיפה של אלבום האופרה שלו, Ca Ira (אשר ייצא בסוף ספטמבר). הוא גם העלה עמוד עם הציטטה שלו לגבי האיחוד.. ה"דיילי טלגרף" מדווח שאדריאן נובל הסכים לביים את המחזמר על פי "החומה". העבודה טרם התחילה, כי ווטרס עוד לא גמר את הכתיבה. כצפוי. דייויד גילמור ינגן עם B.B. King באלבומו החדש "דואטים", שייצא בהמשך השנה... ג'יימס גאת'רי, המפיק העכשווי של הפלויד, שעבד כעוזר-מפיק בהקלטות "החומה", נתן ראיון על ההקלטות ההן, שהועלה גם ל-Brain Damage. לא קראתי אותו עדיין, למעוניינים: http://www.brain-damage.co.uk/general/ezguth.html התערוכה הנודדת של סטורם תורגרסון היתה בשיקגו. דיווח ותמונות מ-Brain Damage: http://www.brain-damage.co.uk/news/0506071.html ולפינתנו רכילות זולה: אינדיה ווטרס תפתח מותג אופנה שייקרא בשמה, "אינדיה", יחד עם מעצב אופנה שאת שמו שכחתי. בשבוע אחר הייתי מביאה גם תמונות, לחובבי הז'אנר, אבל השבוע יש דברים יותר חשובים. טענות, מענות, קובלנות, הגיגים, מחמאות וכד' - שרשרו להלן.

אולי...

אותה "ביוגרפיה מצויינת מאת הבי.בי.סי" תהפוך להיות הביוגרפיה הרשמית של הפורום כמובן אחרי מבצע שיפוצים איפה שצריך?? מה את אומרת? וכמובן בנוהל, תודה ציף על ההשקעה. ועוד משהו קטן שמתי לב שכולם מחכים לחזרות ולהופעה באים עם כושר... רק ניק מייסון מתחפש ומתבכיין שהוא זקן ועייף מדי לדברים כאלה? איפה הרעל ניק? שיהיה סופ"ש רגוע ומהנה לכולנו. קרייזי מהגבול

אני אעלה ביוגרפיה במהלך השבוע הבא

בחלקים. אכתוב אותה בעצמי, כמובן, הן בגלל מגבלות דיני זכויות היוצרים והן בגלל שאנחנו רוצים להיות מקוריים. זו לא תהיה הביוגרפיה המלאה, אלא מקוצרת, בגלל צורכי השעה. הביוגרפיה של סיד שכתב ברוטוס תועלה היום למאמרים (העברתי לשם את כל הביוגרפיות האחרות שכבר נכתבו), ואת זו של ווטרס אשלים במהלך סוף השבוע. כמו כן, אשתדל לתת עדכונים יומיים על ההתפתחויות. יחד עם זאת, אני מבקשת גם מכם: אם אתם נתקלים ב'חשד' כלשהו שרלבנטי לארועים, אנא שרשרו אותו לשרשור החשדות.

brotos

New member
ברוטוס ומוסטפה ../images/Emo46.gif

או, אם תרצו, ניצן וגדעון. מגיע לו קרדיט.

Elinor BC

New member
../images/Emo45.gifתודה ציף, ושאלה קטנה

"דייויד גילמור ינגן עם B.B. King באלבומו החדש "דואטים", שייצא בהמשך השנה..." לגבי זה^, ידוע לך כמה חלק יהווה השתתפותו של גילמור באלבום החדש של בי בי? ובנוסף, יש שיעור תאריך ? תודה רבה!
ושבת שלום לכולם.

שני הדברים אינם ברורים עדיין

בספטמבר יהיה יום ההולדת ה-80 של האמן, ולכן סביר שהאלבום יצא בסמוך למועד זה. עדיין לא ידוע מה תהיה תרומתו של גילמור לאלבום.

עדכונים

בוב גלדוף הודיע על הוספת 3 מוקדי הופעות ל-Live 8: ביוהנסבורג, טוקיו ומונטריאול. יש סיכוי שנלסון מנדלה יופיע ביוהנסבורג - אבל זה תלוי במצב בריאותו, שהוא רופף. גלדוף החליט על הוספת המוקדים, לאחר שמנהיגי האיחוד האירופאי הסכימו להכפיל את הסיוע שהם נותנים למדינות העניות. גלדוף החליט, לכן, להגביר את הלחץ על יפן וקנדה. הבמה ביוהנסבורג הוספה לאחר ביקורת שנמתחה על אי-שיתופם של אמנים אפריקאים במופע שנועד לעזור לאפריקה, בסופו של דבר. הפשלה תוקנה. בנוסף, רשימת המופיעים מתרחבת. רוקסי מיוזיק הוספו לברלין, ועוד כמה (רשימה מלאה של מי מופיע איפה, אעלה במוצ"ש, לטובת אלו מכם שלא קוראים אותיות לועזיות). במקביל, הדיווחים מספרים שגלדוף דחה פניות של עשרות הרכבים שביקשו להשתתף, ביניהם סטטוס קוו (שהופיעו ב-Live Aid המקורי, לפני 20 שנה) ומייקל ג'קסון. ולעניין הכרטיסים: גלדוף אמר שגם מי שאין להם כרטיסים יוכלו להכנס להייד פארק, ויוכלו לצפות במופע על מסכי-ענק (עם הגברה מתאימה, מן הסתם). צופים לכחצי מיליון איש. מי מהפורום נוסעים לשם? הייתי נוסעת בעצמי, ולו בשביל החוויה, אבל כסף איין. הפלויד בתקשורת: מתקפת התקשורת על הפלויד והאיחוד ממשיכה. ה"גרדיאן" מפרסם היום כתבת-פרופיל גדולה ומאוד אוהדת על גילמור, עם דגש על תרומתו לנזקקים ועל יחסיו עם סיד בארט. אשתדל לתרגם קטעים ואעלה במוצ"ש.

NIR Y

New member
למה קניתי כרטיסים לתאילנד

כן קניתי כרטיסים לתאילנד
תאמת לא הייתי טס במקום גם עם הייתי יכול, תאמת לא נראה לי כזה כייף להיות שם אני מעדיף לראות בטלויזיה.

שרשורים

אנא שרשרו את הודעותיכם בנושאי כרטיסים, צפיה בטלוויזיה וכד', לשרשור המתאים. הודעות רלבנטיות בנושאים אלו אשר יועלו ללא שרשור, יימחקו.

AGENT SHESH

New member
שאלה קטנה

אני בטוח ששאלו פה כבר מיליון פעם דברים בסיגנון, אבל מההודעות שפה לא הבנתי את זה בדיוק - אז שאלה - אני בלונדון בזמן המופע כנראה, אין כרטיסים כידוע, איך אפשר יהיה לראות את המופע בכלזאת? כמה זמן יארך המופע? (כללית, לא רק האיחוד של הפינק פלויד) תודה

אנא קרא את העדכונים, כולל החשדות

שהעליתי לפני שעה. המופע ימשך במשך מרבית היום.

AGENT SHESH

New member
קראתי,

אבל לא מובן לא העניין של המסכים.גישה חופשית תהיה לשם?

למעלה