החשדות 15.10.06

Pete Best

New member
אמרתי שאני לא חושב שהוא יבוא,

אבל אין לו סיבה מסוימת למה לא. אין סיבה שהוא לא יבוא, אבל מן הסתם (אני מתאר לעצמי, אני חושב, אני מעריך-איזה מילה שתבחר..) הוא לא יעשה את זה. דוגמא? למשל יש מפגש של הפורום, ומישהו לא רוצה לבוא, אבל אין לו סיבה ספציפית למה לא לבוא. הוא פשוט לא בא. עכשיו הבנת?

Silvernaor

New member
ועוד שבוע שבועיים יהיה שלום

והכנרת תתמלא ונצטרך לפתוח את סכר דגניה נו מה, צריך להיות אופטימיים לא?

CrazySheep1

New member
אההההההה, אז היית רושם "למרות" ../images/Emo6.gif

עזוב, אני אלון מזרחי.

YoniCrazy

New member
זה לא קצת מוזר?

שרייט מחזיק את הגיטרה? P: וד"א.. נשמע מאוד מעניין האוסף החדש של הפלויד שתורגרסון דיבר עליו... אם באמת זאת תהיה אנתולוגיה רצינית, עם כל הסינגלים הראשונים והקטעים הנדירים - זה יהיה ממש שווה!

CrazySheep1

New member
דהההההה!!!!

איך שאני מחכה לזה (בתקווה שזה יצא)!!!! את תוכנית שדידת הירוקים מהבנק התחלתי כבר עכשיו :D

flowerboy69

New member
איזה כיף קופסא לפלוידדדדדדדד

אולי ווטרס יוחזר לארץ ככה להשלים ביצוע של כמה שירים שהוא לא שר פה... ציף-איך שמעת על ההופעה עם זאפה?לפני 3 חודשים העיניין הזה התחיל אצל המעריצים ויצא בגרמניה נדמה לי תקליט ודיסק שכוללים את ההופעה הזו.מדובר בהופעה משנת 69 או 70 לא זוכר וטוענים שיש שם כמה שירים שזאפה מנגן בהם-משהו כזה.בעוד שבועיים יהיה לי את הדיסק הזה ואז אוכל לספר מה בדיוק מתרחש שם.לגבי התמונה-אם זו התמונה שצרפת אז היא לא חדשה כבר ראיתי אותה איפה שהוא.מה שכן בספר של טובי מנינג יש כמה תמונות מעניינות שלא זכור לי שראיתי.

אינני יודעת מה יש בבוטלגים

ואם אלו הקלטות אמיתיות של הפלויד עם זאפה או לא. כל שאני יודעת הוא שהעיתון הפנימי של אוניברסיטת ליברפול טוען שיש להם הקלטה כזו בארכיון המחלקה למוסיקה. זה המקור האמין היחידי, כרגע.

flowerboy69

New member
מצאתי את הניירת שלי על הדיסק...

אז ככה.ההקלטה היא מתאריך 25.10.69 זאפה הוזמן לבמה וניגן קטע אילתור קצר ואת אינטרסטלר אוברדרייב עם הפלויד.הוא ניגן בגיטרה איתם...

שמעתי את ההופעה עם זאפה

היא ממש הזויה מה שנורמלי לזאפה חחח ואני אישית יצאתי מרוצה מהאזנה להופעה הזאת

כי שומעים את זאפה שם

ויכול להיות שהיו כמה איתו אבל שמעתי הופעה איתו וגם יש שם השפעה שלו על השירים

flowerboy69

New member
מקודם קיבלתי הודעה...

שהדיסק שלי של ההופעה הזו ישלח אלי ביום חמישי כלומר יהיה פה בשבוע הבא ואז אספר מה קורה שם אם כי הפרטים שנתתי הם נכונים כנראה-הוא ניגן בשיר אחד ועוד איזה משהו קטנטן.

ראיתי תמונה מההופעה שומעים אותו גם

שר... יש שם את כרפול ,גרין איז דה קולור, ואינטרסטלר אוברדרייב וזה מה שיש לי

אכן יש תמונה

אבל אני בספק אם ההקלטה ששמעת היא של זאפה. בכל מקרה, הייתי מחכה למקור יותר אמין, על מנת להאמין בכך.

למעלה