החשדות 13.3.06

../images/Emo124.gif החשדות 13.3.06 ../images/Emo124.gif

גילמור במקום ראשון במצעדים אלבומו החדש של דייב גילמור נכנס לטבלת מכירת האלבומים בבריטניה הישר למקום הראשון. מדווח על מכירות בהיקף גדול, וזאת למרות שיחסי הציבור לאלבום הינם יחסית מתונים (מה שנכון). מכירות גדולות נרשמו גם במדינות אחרות. בארץ, החל האלבום להמכר רק בימים האחרונים, כך שעדיין מוקדם לדעת מה היקף המכירות כאן, מה גם שאני לא בטוחה עד כמה האלבום מושמע ברדיו - לעומת אנגליה, שם יש לאלבום נוכחות חזקה בתחנות השונות. בתמונה: גילמור בהופעה בדורטמונד, אתמול. ווטרס מסתבך שוב עם פעילי זכויות החיות? ווטרס ומייסון ינגנו, ככל הנראה, בקונצרט לגיוס כספים עבור הארגון הבריטי התומך בציד שועלים, ה-Countryside Alliance. ווטרס כבר הופיע בקונצרט תמיכה בארגון לפני מספר שנים, ובראיונות שנתן מאז, הביע תמיכה בציד שועלים. בארוע, שיתקיים ב-20 למאי, ישתתפו לא מעט מוסיקאים ידועים, מלבד ווטרס ומייסון: אריק קלפטון, ג'ורג'י פיים, רוג'ר דולטרי ורוג'ר טיילור, אנדי פיירוות'ר-לו (שניגן בעבר עם ווטרס), גארי ברוקר, פול קאראק, מייק ראת'רפורד ועוד. הפרלמנט הבריטי אסר לפני מספר שנים על ציד שועלים, אבל הותיר בחוק מספיק פרצות בכדי שהציד ימשך בפועל כמעט באין מפריע. מרבית הציבור באנגליה מתנגד נחרצות לציד שועלים, אבל תומכי הציד - רובם בעלי אחוזות, משפחות אריסטוקרטיות עם הון - הם בעלי השפעה פוליטית רבה. בפעם הקודמת שווטרס הופיע בתמיכה בארגון, הדבר הביא לתגובות קשות מצד הרבה מאוהדיו. בשנה שעברה, לפני Live 8, התפרסמו מספר כתבות לא-אוהדות על ווטרס בעתונות הבריטית, על רקע זה. בין היתר, דייוחו מקורות על מסעות-ציד (או מסעות-ירי) של ווטרס, קלפטון וסטיבי ווינווד, באחוזות נבחרות. אני מניחה שגם הפעם יתעורר הוויכוח, ואף יתרחב, לאור הרשימה לעיל של המופיעים.

Speed King

New member
אני לא מביו מה הווטרס הזה רוצה..

לבנות חומת הפרדה זה נורא אבל להרוג שועלים זה בסדר?.. אני ממש שמח בשביל דייויד גילמור שהוא סוף סוף זוכה להצלחה ולהערכה שמגיעה לו כאמן סולו.

חרטושה

New member
לא התבלבלנו קצת?

יש סרט בכיכובו של אל פצ'ינו שנקרא "סימון". הסרט הוא מן סאטירה על הסרטים ההוליוודים וההערצה העיוורת לכוכבי קולנוע. אל פצ'ינו מגלם מפיק הוליוודי כושל שבונה לו כוכבת סרטים וירטואלית ופקטיבית לחלוטין בשם "סימון". בשלב כלשהו כשההערצה ל"סימון" עולה על גדותיה ועוברת כל פרופורציה אל פצ'ינו מנסה להשניא את "סימון" על הקהל בכך שהוא גורם לה להגיד בראיון טלוויזיוני את כל האימרות הכי לא תקינות פוליטית שיש: Have you ever actually had dolphin? Pan-fried, with a little garlic and fennel אני שאולת את עצמי אם ווטרס לא יורק לנו (שוב) בפרצוף.

למעלה