הופעות

yuvalliran

New member
פרטים נוספים

הערב יתחיל בשעה 22:00 וישנו טלפון להזמנות: 03-6814827

קיץ ראשון של רוק מתקדם ישראלי

אנו בפדרה הפקות גאים להכריז על חודש של רוק מתקדם בבארבי כפר סבא. זוהי הזדמנות נדירה לחוות את חווית הפרוגרסיב על כל גווניו וזרמיו, באופן רצוף ומרוכז, לאורך כל חודש יולי במועדון הבארבי בכפר סבא. בכל יום רביעי תוכלו לראות את המיטב שבמיטב על הבמה, במפגן מוסיקלי אמנותי שלא היה כמותו בארץ. הערב הראשון בליין הפרוגרסיב של חודש יולי יתמקד בצד הכבד יותר של הסגנון. להקות כגון דרים ת'יאטר, סימפוני איקס וליקוויד טנשן אקספרימנט הן המשפיעות העיקריות על ההרכבים שיופיעו בערב זה. בערב יופיעו שני הרכבי פרוגרסיב-מטאל ישראליים : Soul Enema ו-Drek, שיציגו עבורכם מופע אנרגטי וכוחני, עם נוכחות בימתית מרשימה. הערב יתקיים בתאריך 02/07, יום רביעי, בשעה 21:30, במועדון הבארבי בכפר סבא, רח' יוחנן הסנדלר 8. לפירוט מלא על כל התכנית שנבנתה והופקה במיוחד עבורכם, חובבי המוסיקה, ע"י פדרה הפקות, אתם מוזמנים לגלוש לאתרנו בכתובת http://www.inprogress-il.org שם גם תוכלו להוריד ולשמוע מבחר קטעים של ההרכבים שיופיעו לאורך החודש. אל תפספסו את ההזדמנות חסרת התקדים הזו. אין יותר תירוצים : מוסיקה אמיתית, ישראלית, בהופעה חיה, אתם -חייבים- להיות שם! להתראות בכפר סבא! פדרה הפקות

jazzis

New member
מסורת המפגשים בג'אזיס מתחדשת!!

חברים יקרים, הקיץ כבר כאן, מה שאומר שלי יש יותר זמן פנוי ולכן אני שמח לחדש את מסורת המפגשים המוסיקליים בג`אזיס. המפגש הבא יתקיים (כרגיל) במוצ"ש ה-5 ביולי בשעה 7 בערב במחסן של ג`אזיס. באתר של ג`אזיס יש מפה איך להגיע לכל אלה שזו תהיה להם הפעם הראשונה: http://www.jazzis.com/records/jazzis_map.htm כמו בכל מפגש גם הפעם אני אתן הרצאה של כשעה וחצי והפעם בנושא: "מי מפחד מג`אז?", בה תהיה סקירה היסטורית של תולדות הג`אז והסבר על נושא האלתור, כל זה בלווי דוגמאות מושמעות כמובן. אני חושב שזו הזדמנות טובה לחברינו הצעירים להפגש עם מוסיקה קצת אחרת מהפרוג "היום יומי", אך כמובן קשורה עליו קרבה "משפחתית". לחברים המגיעים "מרחוק" אני מזכיר כי ניתן לתאם נסיעה ביחד במכונית אחת - גם ידידותי לאדם וגם לסביבה. אני מקווה לראות את כולכם! בברכה אדם ברוך

jazzis

New member
כן...

המפגש נערך בתוך המחסן שלנו - אחרי ההרצאה והכיבוד והחיבוקים והוויכוחים אפשר גם להביט מסביב על המדפים. בברכה אדם

mo shay

New member
שלום לכולם!!

שלום לכם, אני משה, בן 16 וחוקר/מתעניין בפרוג כבר כמה זמן, לאחר רומן ממושך וכואב (לשני הצדדים) מאז כתה ז'. אני קורא בפורום כבר כמה זמן והנה שאלה: מה זאת מסורת המפגשים המוסיקליים בג'אזיס? יתרה מזאת - מה זה ג'אזיס? נראה לי מעניין להשתתף, אבל אני לא באמת מבין מה זה, אשמח אם תסבירו לי....:)

mo shay

New member
שלום לכולם!!

אגב, כבר נכנסתי לאתר ולא מצאתי את הידיים והרגליים שלי שם....

jazzis

New member
עזרה בדרך...

מה זה ג´אזיס כתוב באתר בהרחבה - בין השאר זו גם חנות מקוונת לדיסקים של פרוג. האתר גדול מאוד, זה נכון, אך תפעולו פשוט להפליא - רק תבחר Progressive Rock מהתפריט בצד שמאל ואז את האות (A-Z) הרצויה. אפשר כמובן גם לחפש לפי אומן, חברה, מדינה, סגנון וכד´ בברכה אדם

mo shay

New member
תודה רבה, אבל

מה זה הערב הזה? זה בחיפה, אני מבין - אבל מה/מי (יותר בפירוט) יהיה שם?

jazzis

New member
מה יהיה?

זהו מפגש חברתי של חובבי מוסיקה טובה - פרוג בעיקר אבל גם דברים אחרים. הפרטים על מה יהיה שם כתובים בגוף ההודעה. אם אתה רוצה לשמוע מוסיקה טובה באווירה טובה עם אנשים טובים - אז אתה מוזמן. גם המערכת שמע טובה אגב. אדם

peart

New member
ברוואז'

ראיתי פרסומת להופעה שלהם ביום רביעי,בחיפה,בסטטוס בר.האם זה אמיתי והם באמת יופיעו שם או שזוהי רק שמועה זדונית במיוחד...?

moshel

New member
ברוואז לא יופיעו שם נקודה

אנו מטפלים בהודעה הזאת ומקוים שהוא תימחק נא לא להתיחס אליה מה שכן ברוואז יופיעו החודש ב26.7 במועדון גה פאן ת"א יחד עם "המופע של מוטי פאנן וצופי רמת גן" הודעה על כך יחד עם ההזמנה הרישמית לינק להזמנת מקומות בהנחה ועוד פרטים אני אפרסם מחר כשכול החומר הפיקסומי יהיה מוכן moshel

shlichey

New member
THE DOORS!!!

יום חמישי הקרוב, 03/07, בשעה 22:00 בבארבי כפ"ס: שליחי הבלוז מצדיעים ללהקה האגדית THE DOORS!!! במופע יבוצעו ממיטב הרפרטואר של הלהקה, המקום יעוצב בהתאם לאווירת ההופעה, בקיצור, מובטח לכם ערב מלא מוסיקה טובה והפתעות רבות!!!! מחיר כרטיס 60ש"ח וניתן להדפיס שובר הנחה באתר של בארבי - www.barby.co.il . בקרו באתר שלנו: www.bluesmsgr.listen.to לא להחמיץ, מופע חגיגי!!!!!!

moshel

New member
ברוואז במופע משותף

שלום לכולם להקת ברוואז יוצאת במופע משותף עם המופע "מוטי פנאן וצופי רמת גן" פרודיה מטורפת על הישראליות בתחילת האלף השלישי המופע המשותף יתקיים המועדון ג'ה פאן רח קומפורט 11 שכונת פלורנטין ת"א מחיר כרטיס בהזמנה מוקדמת יעלה רק 35 שקלים בהזמנה דרך האתר כל מה שעלכם לעשות זה רק לרשום את שמכם שם משפחה ומס טלפון וכרטיס במחיר של 35 שקלים יחכה לכם בקופה כנסו עכשו והזמינו מקום שלכם כל הפרטים על המופע המשותף יכתבו מחר באתר moshel

למעלה