הופעות

בנות כנסו דחוףף...

בנות למישהיא יש את הפלאפון שאפשר להשיג כרטיסים במכירה מוקדמת לחי פארק! נ.ב אני לא יודעת בדיוק איפה השירשור של האיסי של כל הבנות הפורום אז אני שמה אותה בהודעה האיסי שלי:321915236

די לריב הנה לוח הופעות של הגיימבויז

game boys tour לכבוד יום העצמאות שיתקיים ב 2-3 למאי 2006 הגיים בויז יוצאים בסיבוב הופעות מיוחד בבמות מרכזיות ברחבי הארץ והכניסה חופשית !!! שלישי 2.5.06 בית שמש - במה מרכזית יום העצמאות. רמת גן - שכונת הותיקים - בימת יום העצמאות. פרדסיה - במה מרכזית יום העצמאות. רביעי 3.5.06 מצפה רמון - במה מרכזית יום העצמאות - שעות הצהריים. אופקים - במה מרכזית יום העצמאות - שעות הצהריים. ירוחם - במה מרכזית יום העצמאות - שעות הצהריים. דימונה - במה מרכזית יום העצמאות - שעות הצהריים. הכניסה חופשית - אסור לפספס !!!! אמאאאאאאאאאאאאא אני מזה מקווה ללכתת

../images/Emo207.gifבנות כנסו בקשה...

חשבתי על ההופעה שלהם בחי פארק וחשבתי שאולי נשים אותו צבע של חולצה או כל דברכדי שנידע שזאתי מהפורום ..סתם בשביל הכיף.. מקווה שאהבו את הרעיון שלי!

חברה כנסו!! זה בקשר להופעה של הבויז

אני לא יודעת אם ראיתם אבל שוב יש להם הופעה בצפון (וזה לא המימונה) וראיתי את זה באתר של 24 אז הינה אני העתקתי לכם: מה לגיים בויז ולפיסול 04/04/2006 הגיים בויז יופיעו בפסטיבל פיסול בגליל בחול המועד פסח הם אמנם עדיין לא זוכים לפסל בדמותם כפי שזכתה בריטני לאחרונה, אך להקת הבנים תקיים מופע מלא בפסטיבל הפיסול הבינלאומי שייערך בחול המועד פסח במעלות תראשיחא שבגליל. הפסטיבל ייערך באגם מונפורט במעלות, ויארח פסלים מישראל ומהעולם, אלו יקיימו דיאלוגים עם המבקרים וכן יפסלו במיוחד לרגל המאורע. לצד סימפוזיון הפיסול תוקם במה עליה יופיעו מלבד הגיים בויז גם הדס מורנו, צוות רקדנים עם כוכבי 'נולד לרקוד' ותערך תחרות קריוקי. לצד ההופעות יציע הפסטיבל סדנאות פיסול ויצירה, פינת ליטוף של בע"ח מכל העולם, שוק אמנים ופעילויות ספורט לכל המשפחה. כדי להקל על בנות ישראל, נציין כי המופע של הגיים יתקיים ב-17 באפריל ב 16:00 http://www.music24.co.il/NewsItem.aspx?ID=410 - תעתיקו ותדביקו

KiSs KiSs KiSs

New member
מה יש בחי פארק?!?!?

הופעה של הגיימבויז?! או שזה גן חיות..חחחחחח

נכון. אבל יש סיכוי שניכנב לשם?? בכל

לל אף אחד לר רוצה שהם יופיעו..כולם מצביעים לנינט ולשירי מיימוןן

בננות זה לקוח מהרשמי אז כנראה שזה ב

טוחחחחחחח מישהולכת שתהנה.. אני אויל ילך לדימונה >> נהכי קרוב ויש לי שמה דודים אז לא יהיה לי בעיה.. נריאה כבר מקווה ללכת בעזרת ה'...

לא מהפורום הרשמי מהאתר הרשמי מאמי

תיכנסי לאתר על הגיימבויז של רוברטו לחצי על לוח הופעות ויש שמה על כל ההופעות...

סי12

New member
סוף סוףףףף

יששששששששששששששששששששששששששששש הם מופיעים המצפה רמון ביישוב בהכי הכי נידח בארץץץץץ הם מגיעים אלינו אתן לו מאמינות איזה התרגשותתתת!!!!!

אמןן שיהיה ברמת גןןןן אני ילך עם כל

החמולה של הבנות שהדבקתי אותם בבויזזז!!!!חחחחח כפרעליי איך שכנעתי אותם גם להעריץ אותם....סתאאם סתאאםם לא כפרעליי כפרעעלייכןןן

למעלה