הופעה בלבונטין 7

../images/Emo124.gifהופעה בלבונטין 7../images/Emo9.gif

יום רביעי 18.6 ג'נגו בלבונטין [לכל המזילות ריר למינהן... יונתן יהיה!!] ואחרי ג'נגו יופיעו מלכת הפלקט [מעין הופעה כפולה] אז.. כדאי כדאי כדאי!!!

shahar1989

New member
../images/Emo4.gif

מזילת ריר למינהן. כנראה שאני לא אגיע.. לא ברור.

amitshilo

New member
וואי וואי..איזה שרשור עצוב..

הלוואי והייתי יכולה להיות, אתם לא מבינים בכלל...איזה באסה. טוב טוב, הופעה הבאה נפציץ. עליי.

../images/Emo45.gif!!!!!!!111111111

ובקרוב גם שחר ענבר ועפרי יעשו
!!! בספונטניות מדהימה שחר ענבר ועפרי הצטרפו אלינו להופעה
היה מדהים.. היו לי דברים אחרים על הראש שקצת הרסו.. חזרתי בלילה הביתה במקום ללכת למיכלי :( אבל לונורא.. העיקר הכל הסתדר

O f r i s h

New member
נמנמP:

20:05 שחר מצלצלת ושואלת אם אני רוצה לבוא להופעה של ג'נגו.. התלבטתי קשות כי היום הייתה לי מתכונת ובלאגנים.. בכל זאת אמא הסכימה, אז מי אני שלא אסע?!P: צלצלתי לחברה הכרחתי אותה לבוא! ותוך 10 דקות שחר הייתה אצלי
נסענונסענו, פגשנו את ענבר ואחותה!
והלכנו לנו לכיוון הלבונטין:] בחוץ יעלי
חיכתה לנו ואנסנו אחת את השניה בערךXD ירדנו למקום המגעיל הזה
פגשנו את אתי!!! ואני נכנסתי לשוק מטורףXD היה י-בש ממשP: ג'נגו היה מדהים כמובן:] אבל המקום הזה.. קצת.. הממ.. הכניס אותי לטראומה
בואו נגיד, שאני מעדיפה את הבארביP: בהרבה!>< אבל היה ממשממש טוב, בכל זאת:] אחרי התלבטויות אם להשאר למלכתהפלקט, החלטנו שחר, ענבר, אחותה, חברה שלי ואני לפרוש לכיוון האוכל! נטשנו את אתי ויעלי
והלכנו לנו.. ושוב, התלבטויות[
]
והגענו למקס ברנר! לענבר זה נראה מביך לאכול במקס ברנר אוכל שהוא לא שוקולד! אבל בכל זאת הן הזמינו מנה חדישה!
ואפילו כתבו עליה חוות דעת![
] שחר אכלה לכולנו את האוכל! ולי נפלה חתיכה מהפיצה-שוקולד על הצעיף והחולצה! כי רק לי זה יכול לקראת!
מלצר שקוראים לו איתי ואם אתם רוצים משהו אז אפשר לקרוא לו
: "אפשר לקח את הפיצה גם?" אני: "כן!@#" וענבר צוחקתתת
הוא: "מה, זה היה יותר מידי?" אני: "
"
ומצחיק ממש!@# חעחע:] ספונטניות לפאנים:) מי אוהב אתכן יותר ממני?!

shahar1989

New member
אני פשוט מכניסה את עצמי לשוק כל פעם מחדש.

מי אם לא אני מחליטה שעה לפני ההופעה שאם אני לא נמצאת שם אני אהרוג מישהו [?!] ענבר, עפרי, דני ועדי שהסכימו להכנס לטירוף יחד איתי ולהיסחף, בגל הספונטניות שהציף אותי... יעל ואתי שאני מאוהבת לכן בחיים והכי שמחתי לראות אתכם שם ב-ע-ו-ל-ם-! ג'נגו, שהוא פשוט מלך! מלך! מלך! מ-ל-ך-! ויונתן. דאמ יו אול!! מי אם לא יונתן יגרום לי לבכות מולו כבר בפעם השניה?! חתיכת בכיינית שכמותי! פאק היה אדיר במקסברנר "אתה חתיך. תתקשר." אז מה אם אתה הומו בדוק? עפרי! לא אכלתי לכן את כל האוכל... אכלתי את השאריות!!
ו.. זהו. =

למעלה