הודעת מנהל

../images/Emo124.gifהודעת מנהל

ראשית יש ראש עיר חדש לעיר לוד אז בשביל כול תושבי העיר נשלח לו מכאן ברכת הצלחה כי ההצלחה שלו היא גם שלנו . לשער המתמודדים שלא זכו ברצוני לשלוח את הערכתי הכנה לכל אחד מהם אישית יצא לי להכיר את כולכם מקרוב ואת חלקכם עוד מימים עברו מי יותר ומי פחות אולי דרככם לא היתה גם דרכי אבל השתדלתי לכבד כל אחד מכם כאדם כי לפני הכל כולנו בני אדם . חשוב לי ואני יודע שאני יכול לומר את זה גם בשם רבים מחברי הפורום חשוב שלא תזנחו את העשיה הציבורית והתרומה שאתם נותנים במשך שנים לעיר ולקהילה כי אתם הוא הנוף והיסודות של העיר לוד כל אחד בדרכו שלו ויש לכם מקום של כבוד כאן בעיר אתם מטובי הבנים שצמחו בעיר הזו בקשה נוספת תשלבו ידי ביד תחברו כוחות ומוחות להצלת העיר ובכך תשמשו מודל לתושבי העיר . ולידידי חברי הפורום היקרים אני יודע שלחלקכם פסיקת הבוחר קשה וכואבת אך אני מבקש לא לנטוש את הפורום עקב תוצאות הבחירות חשוב לי מאוד שתשארו כאן ותחזקו את הקשר המיוחד שנוצר כאן בין רבים מחברי הפורום רבים ממכם כמשפחה לי בחודשים האחרונים ובמיוחד בשבועות האחרונים בזכות הפורום למדנו להכיר אנשים רבים בדעות שונות משלנו ומה שהכי יפה בזה שרבים מאיתנו למדו גם לכבד את השונה . ברגשי כבוד והערכה גיא מנשרוב מנהל הפורום

raf60

New member
../images/Emo124.gif בהמשך להודעת המנהל ../images/Emo124.gif

בואו כולנו יחד, ותיקים בפורום וותיקים פחות, ונעשה משהו שבדרך כלל אינו מקובל בפורום מסוג זה, בואו וניזום מפגש - לא וירטואלי - ונכיר האחד את השני והשלישי והרביעי... בקיצור את כל מי שיגיע לכנס זה, ונבנה מבינינו חברה מענינת, תוססת, צוחקת, שלוקחת הכל בסבבה עם מבט מפוכח לעתיד טוב יותר, עם רצון לתת ולתרום ובעיקר לעשות למען העיר ותושביה. נשמע מליצי, לא כן? אבל הכוונה אמיתית. מה אתם אומרים לזה?

אני איתך ידידי

raf60 צודק בהחלט קדימה תרשמו ותזרק תאריך לאוויר לי כבר יש תאריך 5/11/2003 בערב תבחרו מקום

zivsb

New member
"המוזות" עזבו פרחו עם הרוח../images/Emo127.gif

ולי הכסת נפלה הדיו ניגר ןמצייר עיגולים במקום מילים וברקע נשמע צחוקה החרישי של THE BUTY אמרתי לך ולא שמעת ןנויגל לי ממחטה הביאה תודה

decn

New member
ואלה סבבה

מה הכוונה 'לקחת הכל בסבבה'? מה, כאילו, שיש על מי לסמוך עכשיו ואם נתלכד יחד בכיף כל מי שאכפת לו אז יהיה טוב וסבבה כזה?

בואו נשכיל להעזר במדיום של הפורום

אנחנו קבוצה שהחלה כבר להתגבש ועל אף חילוקי דעות פוליטיים כולנו אנשים חכמים ומשכילים כאן וכולנו רוצים בטובת עירנו. ככל שנתלכד ונתגבש נוכל לעשות לעירנו יותר מאשר בכל דרך אחרת. המטרה המשותפת של חברי הפורום היא שיפור פני העיר בעיני תושביה ובעיני הארץ כולה (מי ברמלה ומי בלוד). אם באמצעות הפורום נשכיל לגבש קבוצת לחץ למטרות שונות בערים שלנו נוכל לפעול למען עירנו. מה זה משנה מי נבחר לראש העיר אם התושבים בעצמם לא עושים דבר למען עירם? לכל הפסימיים - צאו מזה!!! נתחיל לעשות לעירנו כפי שהיינו רוצים שיעשו בשבילנו. וחוץ מזה, יהיה נחמד להתחיל לערוך מפגשים חברתיים של חברי הפורום

למעלה