הודעה

NoKiA2003

New member
../images/Emo124.gif הודעה

בעקבות השקט היחסי בפורום בזמן האחרון רציתי להתייעץ אתכם באפשרות איחוד הפורום עם פורום שנות התשעים. אני מאמין שאיחוד כוחות ושיתוף פעולה עם גולשים נוספים יכול לתרום ולהזרים דם חדש לפורום. מבחינה טכנית לא נוכל לאחד את ארכיון הפורום העשיר אבל יהיה אליו קישור מובלט, את המאמרים הטאגליינס וכו' אני אעתיק לפורום המאוחד. מבחינת שם חדש לפורום חשבתי על שמונים-תשעים. אני אשמח לשמוע תגובות, והצעות אחרות ונוספות שלכם לדברים שהעליתי. שבת שלום

alpha80

New member
השאלה היא

אם זה יהיה פורום חדש לחלוטין, כמו שאתה אומר, איפה בדיוק יהיו הארכיונים של הפורומים הקיימים? האם הפורום הזה לדוגמה ייהפך לפורום "לקריאה בלבד"? האם אפשר להיות בטוחים שכל הארכיון / מאמרים / טאגליינס של הפורום לא ילכו לאיבוד כי איזה חוכמולוג בתפוז יחליט למחוק פורום לא פעיל? איך זה מתבצע מבחינת תפוז?

greenzg

New member
אני אישית הייתי מעדיף שלא

אם הכוונה שלך להעתיק את ארכיון הפורום הזה כדי שיהפוך רק לקישור מפורום תשעים- זה רק צעד אחד לפני הקבר ! אני מודה שאני לא מכיר את אנשי פורום תשעים אבל קשה לי להאמין שהם בחתך גילאים כמונו, מה גם שהמוסיקה של התקופה היא שונה לגמרי- יותר דאנס- טראנס או רוק גראנג' אני חושש שזה רק יגרום למותו הסופי של הפורום הגוסס עדיף להשאיר אותו כמו שהוא, היו תקופות רעות שחלפו עם הזמן

DGL242

New member
מסכים עם גרינזג, מבלי

לפגוע באנשי פורום שנות התשעים ומבלי להשמע מתנשא, זה לא אותו חתך גילאים ואני בספק רב אם זה מה שיכניס תנועה לפורום. לדעתי הפורום צריך להישאר במתכונתו הנוכחית, פורום שמונים ופורום תשעים. היחידים שיכולים להניע ולהחיות את הפורום זה גרעין הוותיקים שמתמיד, זה לא כזה מסובך פשוט צריך להתחיל לכתוב..... נוקיה שים לב לתגובות שגוררת ההודעה שלך, מעניין מה היתר חושבים?

אני ממש מתנגדת, לכ לדבר יש את ...

העליות והמורדות ואני מאמינה שזו ירידה לצורך עליה,ואל תשכח זו תקופה קצת לחוצה לכולם אני מאמינה, אז לא לאבד תקווה ואני מאחלת מכל ה
שהפורם הזה יחזור לעצמו

שמש27

New member
גם אני מתייצב לדגל!

אכן מסכים עם חבריי שאין לזנוח פורום חשוב זה רק בשל תקופת היובש... בל נשכח שהפורום הוא מקור ידע ענק, ושנעשו בו פרוייקטים אדירים רבים. מוכן להשתתף בפעילות כאת או אחרת להחייאת הפורום!

Bavmorda

New member
../images/Emo8.gif אפשר גם ../images/Emo35.gif

לא פעילה פה משו היסטרי, אבל בתור אחת שגדלה על שנות ה-80 וחיה טוב טוב את השנים הללו ואת ה-90, אני בהחלט חושבת שאין מה לאחד בין שני הפורומים. בשר - חלב, חתך גילאים.... כל התירוצים אפשריים, אבל בתכל'ס אין קשר בין הפורומים הללו... במיוחד רק בגלל תקופת יובש....
הפורום מתמקד בתקופה אחת, סגנון אחד, והשני באחר. רוצים לאחד את תקופת הביניים עם הרנסאנס
(סתם שאלה - אתם באמת לא צריכים לענות
) BAV.

NoKiA2003

New member
אוקי, המסר ברור ויבעבור הלאה

אם כי כל אחד מאיתנו חייב להכנס ולכתוב ולהגיב הרבה יותר בתקופה הקרובה, כמו שגם אמרתי בעבר גם אם לפעמים אין כח או מצב רוח וחשק וכמובן גם להשתדל להביא עוד גולשים חדשים. תודה לכולכם על החיזוקים, העידוד והאמונה

Modium

New member
אני מבטיח לכתוב הרבה יותר ברגע

שאתפנה, פשוט יש לי תקופת לחץ בעבודה. מוזר רק איך לכולם זה קרה ביחד...

Antonio Montana

New member
ניו אורדר ושיימן - לא עובד!

גם אני לא פעיל גדול, אבל אני לא חושב שיהיה נכון לאחד הפורומים. אייטיז זה אייטיז וניינטיז זה.. וול, ניינטיז. מקווה שההחלטה הנכונה תתקבל, בכל אופן...

sivvann

New member
זה יהיה כמו לאחד את פורום שנות ה-80

עם פורום פיזיותרפיה / עשו זאת במו ידיכם / יחסים בעבודה וכו' (הבנתם את הכוונה - אין קשר ! ).

למעלה