הודעה רשמית!

נעמי 17

New member
../images/Emo124.gifהודעה רשמית!

אחרי עשרים וארבע שנה
אחרי שתי קופסאות ביום (כמעט)
אחרי אין ספור נסיונות לא מוצלחים
אחרי שגם כשהתעוררתי מהנרקוזה ביקשתי סיגריה
אחרי חור ענק בחשבון הבנק
אחרי איומים של רופאים ושום דבר לא עזר ככה פתאום הפסקתי לעשן! כבר 10 ימים בלי סגריה...... והשיגעון חוגג.

כל הכבוד../images/Emo106.gif

מחזיקה אצבעות לעוד ימים נקיים ....
הלוואי עלי עם ה
והוופלים

זואילי

New member
חזקי ואמצי !

שימשיך כך עם הצלחה רבה. אני מנסה להיגמל ממתוקים. קשה ביותר. לסיגריות חזרתי אחרי השלילי....

galit 03

New member
איזה יופי!!!! מזל טוב!!!!

את באדם השלישי שמספר לי את אותו סיפור השבוע...פתאום הפסקתי לעשן! גם אני רוצה...אומנם מעשנת פחות שנים ופחות סיגריות אבל גם אני רוצה!!! איך עושים את זה????

נעמי 17

New member
לא יודעת

זה כנראה עניין של מוכנות/ בשלות/ החלטה אבל לא בכח. אי אפשר להכריח פשוט לא רוצה לעשן יותר למרות שאני מתה לסיגריה. אם זה עושה הגיון בכלל...

זואילי

New member
כנראה יש איזה הגיון

אם גם כשאת מתה לסיגריה - את לא רוצה לעשן אותה. הלוואי ואני לא הייתי רוצה...

lee E

New member
בטח שיש הגיון.

לכל אחד יש את הטריגר שלו..אצלי זה היה הריח..פשוט נמאס להסריח ואחרי שהפסקתי לא האמנתי איזה ריח נוראי יש לאנשים מעשנים וממש התביישתי שגם אני הסרחתי כמותם. אצל הבעל הטריגר היה...הכסף..והקש האחרון היה שרומי באה ואמרה לו שהיא לא מוכנה לנשק אותו כי הוא מסריח!

lee E

New member
קולה כבוד!!!!

תמשיכי בדרך הזו! כך גם אנו עשינו..בבום וזהו..לא מעשנים כבר שנתיים וחצי.

galim29

New member
בהחלט מגיע לך../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif

אחרי הודעות ההריון זאת ההודעה השנייה שאני הכי אוהבת לשמוע. מוציאה לך את הרעל מהחיים.. קבלי ח"ח.. עכשיו רק תדביקי את משמש שלנו ואהיה עוד יותר מרוצה...

gui1

New member
סחטיקה עלייך בזכותך

עוד פיסת אוויר נקיה בארץ

gui1

New member
גליגלים29

חשבתי שאת אוהבת לשמע הודעות על אהבות בחורים אירוסין נישואין וזיווגים למינם ברשימה הפותחת טוב האם זה מס 3 ברשימת ההשמעות ?

את נהדרת ../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

למרות השגעון שחוגג, שימי בצד כל יום את סכום הכסף שהיית "משקיעה" בסיגריות, תראי איזה כיף זה. אחר כך תראי פתאם יותר קל לנשום ואין לחץ בחזה ואת לא מסריחה והאף פתאם מריח..תענוג. בהצלחה

נעמי 17

New member
בהחלט תענוג

להריח את עצי השקמים בשדרה להריח פתאום ריח טוב ממשהיא,,, ולקלוט שזה ממני.... אני גם שותה עשירית קפה ממה ששתיתי אז אני ישנה טוב יותר ופתאום יש לי יותר זמן ליותר דברים בלי לחץ.... ונכון שבא לי סיגריה למשל עכשו אבל גם בא לי לטעום את הפירות המתוקים של העונה. כמו התות שעל העץ והפיטנגו...

lee E

New member
עוד טריק שעוזר.

כמו שאמרתי הריח הפריע לי. יש לי הרגל להעביר את השיער אחורה וכל פעם שהיד היתה ליד האף הרחתי את העשן. אחרי ההפסקה, פיזרתי בושם גם על כף היד ופתאום היה לי ממש נעים להריח בושם מהיד במקום עשן.

lior362

New member
את גדולה מהחיים.

כל כל כל הכבוד !!!!!!!!!!!! רק לא להתיאש ולא להשבר. את תצליחי לעשות את השינוי הזה !!!!!

מישמש33

New member
וואו כל הכבוד

איזה כייף שזה בא לך ככה פתאום, אני עדיין מחכה שזה יקרה לי. האמת שאמרו לי שאני חייבת להפסיק ואומנם הפחתתי את הכמות, אבל זה נהייה שבגלל שזה MUST אז קשה לי לוותר. מקווה להצטרף אלייך בקרוב, עובדת על זה.

למעלה