הודעה מנהלתית

m i t a l y

New member
../images/Emo124.gif הודעה מנהלתית

מהיום, אל דן מואדם בכל פעם שיכנס לכתוב בפורום. פירושה של ההאדמה היא שהוא איש מקצוע במקצועו ויתר תשובות מקצועיות מניסיונו. אני מקווה שאל דן יכנס יותר מאוחר ויספר קצת על עצמו. יום נעים

p a l o m a

New member
מיטלי,אלדן,, לקח לי זמן עד שהבנתי

מה זה האדומ.. וכו' פשוט אולי אלדן האדומי?....
יופי, אפשר לקבל ממנו יעוץ?

מיותר

מתוך קריאה של דברי המשתתפים, חדשים וותיקים כאחד, אין לרובם בעיה להבין באופן הגיוני את התהליכים העוברים עליהם, ורובנו יודעים "מה נכון לעשות". הבעיה אינה בתחום השכל, ולכן הניתוח ה"מקצועי" אינו מוסיף. הפורום נועד לפרוק את הלב ולגלות שבסופו של דבר לאנשים שונים וזרים יש בדיוק את אותן הבעיות.

אל דן

New member
שלום לכולם

הצגה עצמית שמי אלון. נעים מאוד עוסק בייעוץ ופסיכותרפיה בעשר האחרון, במגזר הציבורי והפרטי. בעבר עסקתי בטיפול במרכז רפואי לבריאות הנפש בצפון ובתחנה אזורית לילידים מתבגרים ומבוגרים, למשך מספר שנים. בשנים האחרונות עוסק בפסיכותרפיה באופן פרטי בצפון ובמרכז הארץ, וכן בעבודה עם קשישים ומשפחותיהם בבית אבות. אשמח לאפשר לחברי הפורום לקבל התייחסות מקצועית ראשונית בנושאים הקושרים לפורום. מעין קבלת זווית ראיה נוספת שתעשיר את יכולתם לקבל את החלטותיהם באופן עצמאי. כל פרטיי האישיים מצוים בקישור בכרטיס האישי שלי. להשתמע מעל דפי הפורום

alona 9

New member
שלום אלון

אני בטוחה שישנם פה חברים אשר ישמחו לקבל ממך עיצות והכוונות בנושאים הקשורים לפורום. המצאותך פה,בעיני....מבורכת.

למעלה