הודעה מגלים29 שלנו

זואילי

New member
../images/Emo124.gif הודעה מגלים29 שלנו

האומללה נדבקה בכינים
(לדמיין בבקשה) במהלך מחנה הקיץ שלה (או שמא קייטנה?? או שמא עבודות שירות??) ואני מדברת על הכינים שבראש. מדובר פה בילדים כן? לא לטעות!
חוץ מזה חסרות לה שעות שינה, האוכל לא משהו והעבודה רבה. ואני מוסיפה - חום אימים
, מקלחות משותפות (??) ו - 50 ילדים כל יום כל היום 9 ימים - אין מה להוסיף.
בבקשה שילחו אליה חיזוקים.

../images/Emo24.gif

למרות כל הבלאגן תיהני איתם. בקשר לכינים רוזמרין בשעתו עשה את העבודה עלי כילדה ואל תלכי בשיער פזור רק אסוף כי לאסוף הן פחות נדבקות.

ר ו מ י ה

New member
../images/Emo5.gif מילא אנדומטריוזיס

אבל כינים ?!?!?!?!?! בררררררררררררררררררר ישר הייתי קובעת תור לסוריאנו לניתוח להסרתם

זואילי

New member
../images/Emo6.gif אני דווקא חשבתי

שאפשר לעשות אקספרימנט - האם הכינים יכולות לשאוב אנדו מהמוח. משהו בסגנון טיפול עם עלוקות. בכל מקרה, לפחות גלים שלנו מתאמנת, לקראת הבאות

../images/Emo6.gifככה אני עכשיו

גלי מה דעתך שאני אחליף את החתימה שלי מ"תגורשנה הדינוזאוריות" ל"תגורשנה הכינים ותיקחנה את האנדו' איתן"
זה יכול להיות רעיון טוב אני חושבת.

אווווצ

טירונות.............
גלים יקרתי עכשיו ממש הרגע עכבר הציץ עלי וכשצעקתי
הוא ברח למזגן ועשה לי נאנאנאנא...
..ולשאלה מה עדיף...כנים או עכבר..........
. הרגלים למעלה המבט סוקר את המזגן למקרה שיציץ ומקל שמגיע עד למזגן להרעיש לקטן, למקרה שיעיז להוציא שוב את אפו......הכנסתי את ה
וכינסתי אותם להדרכה מהירה, שרטוט מהיר של ה
נעצתי סיכה במטרה
והכרזתי מלחמה
.....אבל הם
הלכו לישון....
............................ונראה אותי הולכת לישון שהגמד בסביבה. נראה לי שעדיף כינים על עכבר שעושה נאנאנא לא
בעצם רק המחשבה מגרדת לי בראש.....
.

מישמש33

New member
טוב, כשמבלים בין ילדודס

לולי תרנגולת, פרות, עיזים, סוסים ועוד כל מיני, אולי צריך להודות לאל שמה שנדבק זה רק כינים. ואפרופו סוסים... לא עבר שם במקרה איזה סוס לבן ? ואולי על הסוס רכב איזה אביר ? כי אז הכל היה שווה

למעלה