הודעה לחברים

tsiporganeden

New member
../images/Emo124.gif הודעה לחברים

האם הכנתם סיפור, בדיחה, משפטים, שיר, או משהו דומה לליל שבת? לא לשכוח, להכין בבקשה שיעורי בית.

may55

New member
קרידה תודה על הדאגה גם לתרבות

חושבת על סיפור ומה עם האוכל איפה התפריט? מי מכין? מי מביא? היידה מתרגשים ומתחילים לספור את הימים נא להביא כיפות לקידוש

tsiporganeden

New member
ביטח, ביטח, בלי אקורדיון? מה זה

שווה? רוצים שמח וכמה שיותר. רייה בילה קאנטה מטאליק נו דאמוס, הלאה הצרות הלאה המינוס בבנק, הלאה המצב הפוליטי, הלאה המצב הכלכלי, הלאה השביתות, לשיר ולרקוד, תזכרו רבותי צרות סופן להגמר, אז למה לדאוג?

angelici

New member
הטיו,,,טיו איילה../images/Emo6.gif אסאטו סקרה

דמנדדו?..... סיגורו כסקאקה אקורדיון קרידה ותתחילי להתכונן מיאלמההה למה אני מתגעעעעע
געתתתתתתתת

מק../images/Emo78.gif את ההודעה

אני מבינה שלא כולם קיבלו תפריט להכנה ליום שישי. אני מביאה אלבונדיגס עם חצילים, סלט ומשקה קל. אחותי אמורה להביא עוף צלוי, סלט וראקי
יש למה לחכות

מטיקה

New member
../images/Emo124.gif הלו נסיון חת, חת שתים ../images/Emo12.gif

מה פה קורה פה? למה אני לא קיבלתי מסר?
מה יש סלקציה לחצי אשכנזים?

avielss

New member
עוד לא שלחנו מסרים (אני בכל אופן)

אוכל וכו-בניהולה הבלעדי והנאמן של ציפורגנדן-השפית שלנו אני אעביר את הכתובת ומספרי הטלפון שלי במסר... עוד משו. באיזו שעה נפגשים?

מואיס טה פרומטו קה נו טה-ואס

דזספרר (להתאכזב) דה לה מרנג'נה קון לאס אלבונדיגאס דזאספרר אס לא קורקטה פלברה???? בואנס נוצ'ס

מטיקה

New member
חוניקה קרידה ../images/Emo24.gif

אם את עושה את המאכל שאני מתכונת אילו, ואצלנו קראו לו מרג'נה פפידה, אז אני ממש מתעלפת
אני חולמת עליו מאז שסבתא שלי נפטרה ואף פעם לא הצלחתי לעשות אותו כמו שהיא עשתה. נו שיבוא כבר יום שישי.

למעלה