הודעה חשובה .......

גל נעים

New member
שמעתי את פעמוני הדיוטי פרי מצלצלים

דער משכיל יקר....אפשר לסנג'ר אותך בדיוטי פרי?.... סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאם

אור זרוע לצדיק ולישרי לב שמחה

למרות האינפלציה בשרשורי "דער משכיל בא לעיר" לסוגיהם, לא יכולתי להתאפק והייתי מוכרח להוסיף שרשור קבלת פנים לצדיק רב הפעלים כדער משכיל ימים על ימי מלך תוסיף שנותיו כמו דור ודור

קריאה נואשת לשוחטים!!

לאור ההכנות הרבות לקראת הגעתו של הצדיק, התחלנו כבר מתחילת השבוע בתורנויות של שחיטת אווזים ותרנגולים ועגלים פטומים (כמנהג נגידים וטובי העיר), תורנויות סביב השעון ועוד רבה המלאכה. ועל כן אנו מבקשים מכל שוחט ירא שמים שבפלך שמאכלתו בידו, שיואיל נא לעלות על עגלה ולהגיע במהירות האפשרית לקהילתנו הקדושה הכורעת תחת הנטל של השחיטה סביב השעון. ובזכות הקבלת פניו של הצדיק נזכה כולנו בביאת גואל צדק במהרה בימינו. "הוועד"

סליחה על הבורות אבל מה זה "לסנג'ר"?

המממ אתה רוצה משהו ? עד חצי ומלכות ....

אין קטיגור נעשה סניגור

דער משכיל אהובנו, לסנג'ר היינו להשתמש בשירותיך הטובים כשליח ואיכא דאמרי כפראייר. רבש"ע סינג'ר את משה רבינו אל פרעה הרשע, ומשה בתורו סינג'ר את אהרון הכוהן להיות לו לפה. אהרון הכהן בתורו סינג'ר פר בן בקר לשמש חטאת לבני ישראל, וחז"ל שאלו מדוע לא סינג'ר אהרון עגל לחטאת? וענו ז"ל בהאי לישנא: עגל על שום חטא העגל, ואין סניג'ור נעשה קטיגור.

../images/Emo124.gif הודעה חשובה .......

ברגע זה נחת אדוננו מורנו ורבינו דער משכיל שליט"א בעיר הקודש בני ברק. הוא נמצא כרגע באיצקוביץ מתפללל מנחה. חבל שאני לא לראות את התפילה הקדושה הזאת. טוב החברים משתוללים פה, אני לא יכול להמשיך לדבר... אגב, זה נועם משדר אליכם מתחנת הרדיו הזמנית שעייייף הקים לכבוד המאורע החשוב הזה. אוי הצדיק בוכה. גרמנו לו צער רב שהבאנו אותו הישר לבני ברק הקדושה ושומעים כל הזמן אברהם פריד ומרדכי בן דוד. הצדיק ממרר בבכי. הוא היה מעדיף קודם לטהר את אוירת תל אביב הנוראה... אני לא יכול להמשיך עכשיו.

R a c h e

New member
אז מתי נפגשים?

או שאני צריכה לארגן לי טיש פרטי ביום שלישי בצהריים... רחל

קודם כל בטיש הגדול ביום ראשון!

לפגישה פרטית - צריך להזמין אצלי תור ולהפקיד את הפדיון. את הקויטל אפשר לתת לרבי בעצמו.

R a c h e

New member
לצערי לא אוכל להשתתף

אני תקועה באילת, עדיין. מספרי הטלפון שלי אצל המשכיל כדי לתאם פגישה ביום שלישי אחה"צ ואגב, גם אותך, נועם, אשמח לראות. רחל

משכיל היקר אני נורא נורא נורא שמחה

שבאת לארץ קודשינו שתכייף שתרקוד שתאכל טוב שתבלה עם חברים שלא יהיה רגע עצוב או בודד כל טוב בידידות בלונד פלטינה

למעלה