הודעה חשובה!!!

../images/Emo124.gif הודעה חשובה!!!

חברים יקרים - אשת בשורה אני לכם היום!!! ממקור מוסמך נודע לי כי לאור המצב הכלכלי, ומתוך הכרה בחשיבות הפולקלור הישראלי בכלל וריקודי העם בפרט הוחלט להוריד את מחיר הכניסה לחוגי ריקודי העם בכל הארץ ובכל החוגים ל - 10 ש"ח!!! נו - מה תגידו על זה?! לא אדיר???

אחד באפריל !!!! אדיר !

ואני שמעתי שבעקבות הכמות העצומה של הריקודים החדשים והישנים הוחלט להשמיע מהיום ואילך כל ריקוד רק סיבוב אחד ודי. דבל'ה.

כל הכבוד דבל''ה!

איך עלית על זה בשניות...
הלוואי וזה היה קורה באמת!

LEV OSCAR

New member
הודעה חשובה (2)

זה עתה נודע שלרגל המצב המחמיר בשדה הקרב בעיראק והצורך הדחוף בעזרה לנפגעים יועלה מחיר הכניסה לחוגים ל - 52 ש"ח : התוספת , ע"פ "הארגון למדריכים "(מסונף ל"הסתדרות הפקידים") תועבר בשלמותה ל"צלב האדום" בג'נבה לצורך העברה לנפגעים ולבנייה מחדש של עיראק( 2 ש"ח הם דמי גביה של הבנקים, הנמצאים במצב נואש וזקוקים לכל שקל שלכם- חוקי האגרה של בל"ל, "בנק הפועלים" ו"בנק אגודת ישראל"9

נערת ישראל - מירי לוי

וזו לא מתיחה של אחד באפריל - זו עובדה. כרגע הסתיים טכס "מלכת היופי" של ישראל שנערך ב"מרכז הקונגרסים" בחיפה. מלכת היופי של ישראל שתייצג אותנו בתחרות "מיס יוניברס" תהייה סיון קליין בת 18.5 מירושלים. בתואר היוקרתי "נערת ישראל" זכתה מועמדת מספר 20 - מירי לוי בת 20 מחיפה. ברכות מכל הלב למירי לוי שלנו - מאז שעזבת את הפורום את מצליחה בגדול. גם חכמה - וכעת מסתבר שגם יפה. החזקנו לך אצבעות כל הערב. כה לחי - מירי. מתגעגע לשובך. דבל'ה.

למעלה