הודעה חשובה

הייזל

New member
../images/Emo124.gifהודעה חשובה

בסוכות ייערך כנס "אייקון 2002". יש לו תוכניה מגוונת ובין היתר יש גם שידורי פרקים של באפי. פרטים נוספים תמצאו בלינק להודעה בפורום מד"ב ופנטסיה. ההודעה לא פורסמה גם כאן בגלל נסיון של מנהלי הכנס לא להציף את הפורומים בתפוז בהודעות. לכנס יש רקורד לא רע, כדאי לנסות.

היא כבר פורסמה כאן..

אם אני לא טועה. והם מקרינים בדיוק את הפרקי התחלה של השישית, כשבסטאר וורלד עדיין בפרק ה-20, חבל שזה לא נופל אחרי הסוף עונה. ואל.

Cyber Cat

New member
זאת בעיה גדולה. זה נוראי!

למי שלא ראה את הפרק האחרון של העונה ה-5 (ולא מספוילר, כמובן), פשוט אסור לראות את תחילת עונה 6. זה רע רע רע! רע! Cyber Cat

כן.. ממש לא מומלץ!

זה פשוט לגמרי לגמרי יהרוס לכם, כל חלקיק אפשרי של הנאה מסוף העונה החמישית, לא בגלל שפרק תחילת העונה השישית לא טוב, אלא בגלל שהוא מעין המשך של סוף העונה החמישית שפשוט אסור לדלג עליה לתחילת העונה השישית. did I made myself clear? ואל.

Schnickelfritz

New member
חחח...

טוב שאומרים לי את זה אחרי שראיתי כבר את כל העונה השישית...
לא נורא, אני לא חושבת שזה הפריע לי במיוחד לראות את השישית (אלא אם זה דברים שעוד לא ראיתי בחמישית ואז אני לא יודעת על מה את מדברת) בלבלתי את עצמי מעט

Schnickelfritz

New member
אוקי, יש לי ../images/Emo13.gif

לפי מה שראיתי עד עכשיו בעונה החמישית- לראות עכשיו את העונה השישית זה לא כל כך נורא (אם ספוילרים לא מפריעים לך, כמובן). אז לפי דעתי, לא פספסתי הרבה מכך שראיתי את השישית, אלא אם משהו מיוחד קרה בחמישית שעלול היה להשפיע על הצפיה שלי בשישית (ואם יש כזה, אני לא יודעת עליו). יותר מובן

בדיוק

את לא יכולה לדעת.. תמיד עדיף לראות את העונות לפי הסדר, לומדים לחבב דמויות חדשות ישנות ואם משתנה בהם משהו רואים את זה כך שהשינוי הרבה יותר בוטה ובולט, ועוד, יש דברים שאומרים שקשורים לעונה שלפני (זה בכללי, אני לא יודעת לגבי העונה השישית) שאת לא יכולה לקלוט אותם אם לא ראית אותם ועוד ועוד.. זה לא מאוד מפריע וגם אם כן את לא ממש יכולה לדעת, אבל עדיף . ואל. ואל.

Cyber Cat

New member
לא זאת הייתה הכוונה שלי

לא התכוונתי לכך שאי-צפיה בעונה החמישית תפגום בהנאת הצפיה של העונה השישית. הכיוון ההפוך הוא שנכון: צפיה בעונה השישית לפני הצפיה בסוף העונה החמישית תפגום בהנאת הצפיה של סוף העונה החמישית. אישית, אני מצטערת שהייתי מספויילרת לסוף העונה החמישית. נראה לי שהיה עדיף לראות את זה בלי מידע קודם על מה שיקרה. אך בכל זאת נהניתי (מאוד, ואני לא יכולה להדגיש כמה שמאוד נהניתי), למרות הספויילרים (שהיו לגמרי באשמתי. הסקרנות הרגה אותי
). Cyber Cat

זה פחות או יותר הכיוון.

אני רק הרחבתי את זה ליותר כללי- אם צפית בעונה השישית ולא צפית בעונה החמישית /אם צפית בעונה השישית לפני הצפייה בעונה החמישית ...וכך הלאה. ולעניין הספציפי יותר, שאני חושבת שנוגע בעיקר לסוף העונה החמישית ולא לעונות האחרות, שבאמת פשוט לא כדאי לרראות את תחילת העונה השישית לפני. אני מאוד שמחה שלא קראתי שום ספויילרים לגבי סוף העונה החמישית, שהגיע אלי משום מקום ובדיוק בגלל זה אהבתי אותו. ואל.

Darth Rosenberg

New member
פירוט:

לא ראיתי פירוט של הפרקים שישודרו בכנס בהודעה שקושרה, אבל כבר קיבלתי את התוכניה של הסינמטק, ושם יש פירוט של הפרקים: ביום הראשון של האירוע יוקרנו הפרקים 2x06-Halloween ו- 3x13-The Zeppo. ביום השני של הפורום יוקרנו שני פרקי פתיחת העונה השישית Bargaining 1+2. אם פספסתי וכן היה כתוב, תתעלמו מההודעה שלי. בכל מקרה, אני אהיה שם, ומה איתכם? זו הזדמנות מעולה להתפגשן...

Darth Rosenberg

New member
תיקון טעות:

הפרקים ליל כל הקדושים + זיפו משודרים ביום השני של הכנס, והפרקים של Bargaining ביום השלישי של הכנס. אם אתם צריכים עוד בפטים אתם מוזמנים לשאול ומה שאני יודע אני אענה...

הייזל

New member
רק כדי להבהיר

לכל אלו ששואלים אותי שאלות לגבי הכנס. לא רק שאני לא ממארגני הכנס אני גם לא חברה באף אחד מהארגונים המעורבים, כך שאין לי מושג.

למעלה