אריאלה פיקסלר אלון
New member
../images/Emo124.gif הודעה חשובה :
לאחר קריאת כל השרשורים של התרמומיקס אני רוצה לעשות בנדון סדר
אז ככה, שיהיה חד וחלק ברור: אני בעצמי פניתי לשף יאיר פיינברג כדי שיענה תשובות מושכלות לגברת ששאלה על התרמומיקס. נכנסתי בעצמי לפורום של פיינקוק וביקשתי שאנשים יבואו ויענו ממקום מושכל ובעל ניסיון. דיברתי בעצמי עם משה וענת והזמנתי אותם להביע דעתם בדיוק כמו שאני מזמינה כל גורם מקצועי אחר. הפורום הוא לא במה לפרסומות , אבל היות שנשאלות שאלות מקצועיות אני דואגת שתקבלו תשובות מקצועיות. אז במקרה דנן זה היה קשור לתרמומיקס ובפעם הבאה זה יהיה קשור למוצר או שרות אחר. אני לא מוכנה שהפורום יהיה במה של התנצחויות ועליהום. כן פרסומת או לא פרסומת - זה עניין של הנהלת תפוז ושלנו המנהלות. השרשור הזה היה מקצועי גרידא והבעיה היחידה הייתה שאנשי פיינקוק לא ציינו בחתימה שלהם שהם עובדי החברה. אני בטוחה שהם לא עשו זאת על מנת להטעות אלא מבורות (ואני יודעת את זה כי אני מכירה אותם ויודעת מאיזו נקודה הם באים). אז כולם להירגע. ראיתי מה נעשה עם הקטע הזה בפורום אחר וזה ממש לא מצא חן בעיניי. אפשר להעיר, כמו שעשתה מאקי, אבל לא להכנס למן עליהום כזה על טעות שכזו . וכן, אני רואה את זה כטעות של מתחילים ולא כהטעייה מכוונת. פרסום היא לא מילה גסה והפורום שלנו בעצם היותו פורום רבגוני, אך צרכני במקור אנו נהיה עדים לעוד ועוד תכנים בעלי אופי דומה. עזבו אתכם מהתנצחויות של כן פרסומת לא פרסומת- נסו להפיק תועלת מהתכנים המועלים ולא לדון בחומרה את דרך העלאתם. אתם חייבים להבין שאנחנו פורום חדש, תינוק, בתחילת הדרך , וכמו תינוק- יש מחלות ילדות ואנחנו רק לומדים. נכון שהפורום הזה וותיק ואני בעצמי אחת מהאמהות שלו עוד מפעם, אבל מבחינתי מאז שאני בניהול הפורום הזה הוא בייבי חדש וככזה אנחנו חייבים לנהוג בו במידת העדינות הנדרשת. תחשבו על זה שמה ש"נאכיל" אותו בילדות זה מה שהוא יהיה ב"נערות". מה, אתם רוצים פורום של כאסאח? אני לא. אני רוצה פורום כייפי ונעים וכזה שנותן במה לכל הדעות, גם אם הן לא ממש דומות לשלי. תחשבו על זה... אנחנו בחיתולים ואיך שנעצב אותו זה מה שהוא יהיה.... אז סבלנות חברים, כל מה שאנחנו המנהלות עושות זה לטובת כולנו, הן הגולשים והן המנהלים. אני בוויז'ן שלי רואה את הפורום הזה כמו מערכת עיתון, ובמערכת הזו יש הרבה תכנים והרבה מוספים. והחלום שלי הוא שבסופו של דבר כולנו נדע שביום ראשון יש לנו את הפינות האלו והאלו ובמקביל גם פינות מקצועיות כאלו וכאלו. כמו שכולנו יודעים שביום רביעי יש את זמנים מודרנים וביום שני יש את מוסף הספורט כך כולכם תדעו איזו פינה תתפרסם מתי, אבל זה יקרה בעוד כמה ימים. כרגע כולנו יורים בחשיכה, ולא שזה רע, אבל זה לא מסודר, ורק אחרי שנשב שלושת המנהלות נעשה סדר בדברים והכל יהיה בסדר. עכשיו החלום שלי הוא שכמה שיותר יועצים מקצועיים ייקחו פינות קבועות ומבחינתי זה יהיה בול כמו אירוח מקצועי קבוע בפורומים אחרים של תפוז, אבל שוב- על בסיס קבוע. אז ברור לכם שכל היועצים האלו הם מטעם חברה או מקום כלשהו, נכון?בדיוק כמו שכל אורח מקצועי בפורומים אחרים מגיע מטעם... אז אם בכל פעם תצעקו חמאס ותאשימו בפרסום אז לא נוכל להתקדם לשום מקום. מה שכן- ואת זה הבנתי הבוקר אחרי שיחה עם "טעים מאוד" היקרה- אנחנו נכניס את הדיונים האלו לפינות. אם הדיון של התרמומיקס היה נכנס לפינה קבועה, כמו: פינת מכשור מקצועי במטבח, אז לא הייתה בעיה, אז קודם כל אני מזמינה כל מי שרוצה להתדיין או לכתוב על הנושא - פשוט לכתוב, וזה אומר נציגים של חברות מתחרות, כגון: קיצ'ן אייד וקנווד- לכבוד יהיה לי לארח כל מי שירצה לענות ישירות לנושא ובעצם להגיב על כל מה שנאמר בדיון. כך נהל שיחה מושכלת וניתן גם לאחרים את הזכות להגיב. אז הדבר הראשון שאעשה היום זה לפנות לשתי החברות האלו כדי לאפשר להם להגיע ולשאת דבריהם, ומעבר לזה אני מציעה באמת לפתוח פינה קבועה בנושא. האם יש פה מישהו שמתנדב לנהל אותה? זה נושא גדול, נושא חשוב ונושא מעניין. מה שכן- אם אנחנו הולכים על קטע מקצועי אז בואו נעשה את זה עד הסוף וניתן באמת במה לכל מי שקשור לתת את תגובתו בעניין. ככה עושים בעיתון וכך נעשה גם אנחנו. כך לא תיווצר תחושה שמישהו כאן מקבל יחס מועדף ויש מקום לכולם. אז קדימה... מי רוצה לקחת את הפינה הזו? הראשון שיציע את עצמו - מקבל, אבל אני מבקשת ממי שכבר יש לו פינה שייתן מקום לאחרים שטרם לקחו פינה. ואגב, אני רוצה לשבח את כל כותבי הפינות הקיימות- אתם עושים עבודה נפלאה !!! כל הכבוד לכם. יחד אתכם אנחנו רק צומחים ! אז תודה בשמי ובשם שתי שותפותיי לניהול. ארי
לאחר קריאת כל השרשורים של התרמומיקס אני רוצה לעשות בנדון סדר