הודעה חשובה

OrEl74

Well-known member
מנהל
../images/Emo124.gif הודעה חשובה

למקרה ששכחתם (או שכחנו
) זה פורום שעיקרו NBA ונכון שזאת פגרה אבל בכל זאת אין לי עניין להפוך את הפורום לפורום אקטואליה. מידי פעם זה בסדר אבל לא בכל פעם שקורה משהו (מצער ככל שיהיה) צריך לפתוח פה שרשור פוליטי חדש, יש לכך פורומים מתאימים. ברור לי שמדובר בנושאים רגישים ואתם רוצים להתפרק קצת אבל אני בכל זאת מבקש מכם לא להגזים עם העניין הזה. הערה נוספת שאינה קשורה... נא לא לרשום בכותרת ההודעה את ה"חחחחחחחחחחחחחחח" הארוך והמרגיז הזה, תשמרו את זה לתוכן ההודעה, שם מצידי תכתבו חחחחחחח עד שתיפול לכם האצבע
תודה לכולכם.

נצל"ש - הקליפרס

הצקתי בשבוע שעבר עם הנטס, וכעת אני מנצל אתכם שוב כדי להתעדכן. מה קורה בקליפרס? איך תיראה הרוטציה שלהם? מי חתום ומי עוזב בטוח? מה קורה עם שון ליבינגסטון? הוא אי פעם ישחק כדורסל שוב? בארון דייויס מן הסתם הוא הרכז הפותח. מרכוס וויליאמס וג'ייסון הארט משלימים את אחת מעמדות הפוינט הטובות והעמוקות בליגה. השאלה כמה גיבוי צריך מאחורי רכז של 40 דקות למשחק מקבלת תשובה כשנזכרים כי דייויס כבר בן 29 וסיים אשתקד עונה מלאה לראשונה מאז 2002. אבל מי יפתח לצידו בקו האחורי? אני מניח שמובלי יפתח, כשרוס וגורדון יעבו את עמדות הקו האחורי עוד יותר. מה שאני מתקשה איתו אלו עמדות הפנים. השאלה הכי גדולה היא האם קיימאן וקאמבי יפתחו יחד?! ואז מה, ת'ורנטון יורד לספסל? משחק 3??? האם אתם יודעים על איזה טרייד שהם מחפשים כדי לגרום לזה להיראות יותר הגיוני, או שככה הם הולכים לשחק?

OrEl74

Well-known member
מנהל
ראשית תרשה לי להגיד

טוב לראות אותך
ליבינגסטון שוחרר מהקליפרס כך שגם אם הוא יחזור לשחק אי פעם, זה יהיה במקום אחר. אל תשכח שבארון סיים עונה מלאה בעיקר כי זאת היתה שנת חוזה, אני מניח שמהר מאוד נראה אותו חוזר לעונת של 70 משחקים ומטהבמיוחד אם הוא ימשיך לשחק 40 דקות לערב. כל המטרה בגריבוי הרכזים היא לאפשר לו לנוח כשאפשר בכדי למנוע ממנו פציעות מיותרות, במיוחד לפני הפלייאוף (אם הם בכלל יהיו שם). קמבי וקיימן ישחקו ב"עכשיו תורי להיות פצוע" וכך בעצם יתחלקו ביינהם הדקות
טורנטון הוא באמת שאלה מעניינת, אם אני לא טועה בליגת הקיץ הם ניסו לתפקד איתו כ-3 בשביל לראות איך זה עובד ואני חושב שהניסוי הוכתר בהצלחה אז סביר להניח שהוא יפתח כ-SF. לדעתי הקליפרס סיימו את מסע הקניות שלהם לעונה הקרובה ומה שאנחנו רואים כרגע זה מה שיהיה בהמשך, הם פשוט ישימו את מבטחם בידיים של בארון ויקוו שאיכשהו הוא יצליח להפעיל את האחרים ולהפוך אותם לקבוצה התקפית ומנגד לתת לקמבי וקיימן ליצור הרתעה מסויימת מתחת לסלים (ולא וארזה). בכל מקרה, הקליפרס תמיד היו ותמיד יהיו הדבר הכי מיותר ב-NBA.

חחח... מסכנים הקליפס...

מה ברנד עשה להם... איזו קבוצה יכולה הייתה להיות להם איתו. זאת אומרת, במונחים של הקליפס זו הייתה יכולה להיות קבוצה פור די אייג'ס. אז אתה אומר שת'ורנטון ב-3 זה משהו שניסו והלך לא רע? אני מצטער בשבילו כי הוא לא ימצה את הפונציאל שלו ב-3. ואיזה קליעה יש לו שהוא יהיה 3?

Orenseg

New member
כרגע רק 9 שחקנים חתומים

ליווינגסטון לא יחזור לקליפרס. גם לרוס אין חוזה כרגע. ערבבת קצת עם הווריורס. המרכוס וויליאמס ששיחק שם העונה הוא לא הרכז שעבר לווריורס, אלא סמול פורוורד שנבחר בסיבוב השני של דראפט 2007 על ידי הספרס, נזרק משם ועכשיו לא חתום על חוזה. ת'ורנטון 3 טבעי. הוא שיחק הרבה 4 בעונה שעברה בגלל הפציעה של בראנד. אם הם היו צריכים לחפש טרייד כדי לגרום לזה להראות הגיוני, הם לא היו מביאים את קמבי הקיץ מלכתחילה.

הווו!!! גוט איט!

מרכוס וויליאמס של הנטס עבר לווריורס? סבבה. חשבתי הוא חתם בקליפס. סבבה, תודה. ואני לא מסכים שת'ורנטון 3 טבעי. הכדרור והקליעה שלו רחוקים מאוד מלהיות כמו של 3 טבעי.

ועוד משהו... ../images/Emo13.gif

זה שאתה טוען שת'ורנטון 3 טבעי זה טיעון קביל. רק אל תגבה אותו בהגיון שמאחורי הטריידים של הקליפס... כי אין כזה דבר!!! בעעע...

Orenseg

New member
הוא ה3 הכי טבעי שיש להם

ויכול לשחק SF יותר מקמבי או כל שחקן אחר בסגל. הוא יכול לקלוע מטווח שלשה, ואם יצליח לייצב את הזריקה שלו גם מחצי-מרחק הוא יהפוך לאחלה קלעי (טבעי שהאחוזים שלו נמוכים בעונת הרוקי, בעונות הבאות האחוזים ישתפרו).

Malcolm X

New member
יו יו יוטה..עברו שנים בן אדם ../images/Emo13.gif

הם ניסו להביא את אזביקה מגולדן סטייט, אבל הווריארס השוו את ההצעה היום. יש עדיין כמה סמולים טובים שעדיין פנויים - ריקי דוויס, רובן פטרסון וגם קווינטון רוס שמחכה להצעה. תורנטון וטים תומאס הם הפורווארדים הכי נורמליים שיש לקליפרס כרגע..ושניהם טווינרים. אני מאמין שדאנליבי יפתח עם שניהם. מי ישחק 3 ומי 4? עניין של פרשנות. TT הרבה יותר מטולש התקפית.

עומר ו

New member
מלוטש התקפית?

תזכיר לי את מי ראינו שנה שעברה קולע 40 נקודות בקליפרס...?

למעלה