הודעה דרמטית

../images/Emo124.gif הודעה דרמטית

בימים אלה גת ואני שוקדים על שינויים וחידושים בפורום. כחלק מהחשיבה המשותפת שלנו, חשוב לנו לשמוע את דעתכם: איך אפשר לשפר את הפורום? איך מעלים את רמת הדיונים? איך מביאים אנשים איכותיים חדשים ובקיצור, איך לוקחים את כל העסק הזה צעד אחד קדימה. יש לנו מספר רעיונות גדולים ואני מניח שבקרוב תשמעו אליהם. מכיוון שזו קהילה, חשוב לנו מאוד שאתם תהיו מעורבים בתהליך השינוי והשיפור ולכן אנחנו פתוחים לביקורת ולהצעות שלכם (לא ג'וני, החלפת מנהל הפורום לא ריאלית בשלב הזה...). כמובן שניתן להציע רעיונות באופן פרטי מבלי שכולם יראו באמצעות המסרים האישיים שלנו. ועוד משהו, ידוע לנו שמבקרים בפורום הזה המון המון אנשים שמספקים בקריאה פאסיבית של התכנים ואין להם אפילו שם משתמש בתפוז. חשוב לנו מאוד גם לשמוע את דעתכם ואתם מוזמנים לכתוב אלי בדיסקרטיות למייל הבא: [email protected] צפו להפתעות. גת ומירן

TIC

New member
להעלות את רמת הדיונים?

מנסה להפטר מכולנו, הא מירן?
ממליץ לרתום את כל חברי הפורום על מנת להביא אורחים מעניינים (רבים כאן מכירים לפחות כמה פונקציות בכירות/מעניינות בענף). TIC.

להחליף את החברים

סתם. אולי שיותר משתתפים ישתפו בעבודות שלהם? אני אשמח להראות את שלי
ולגבי האירוח של דורי וגיא (מזבלה) - אאל"ט דורי גולש כאן וגיא עובד איתי - אפשר לשחד אותו.

וואלה יש לי רעיון מגניב,

איזו אינטראקציה בין פורום פרסום בתפוז לבין פורום פרסום ב-YNET אחשוב על זה לעומק בהזדמנות

ערN

New member
למה בעצם לא לקחת את הנוסחה המנצחת של

הקמונה?

ophler

New member
שהיא?

מדבר שממה וציה, ארץ לא נודעת כאן מאוחרי הבית (או שיש לומר באחורי הבית?)?

לדעתי הוא התכוון

שאני אנהל את הפורום
ואופלר, כדאי שתתחיל להיזהר בלשונך אם אתה לא רוצה להיזהר כשאתה יוצא מהבית

ophler

New member
ירח

אני מנסה כבר מלא זמן לא להיזהר כשאני יוצא מהבית וכלום לא קורה. אולי תכווני אותי, מתי לצאת, איך לא להיזהר וכאלה... אני אפילו משתדל לא להיזהר בכניסה וביציאה מהקומונה. ואם את תנהלי את הפורום, הרי הוא יפרח וילבלב ויפרוץ ויגדל ושיתכלל כמו הקומונה

TIC

New member
"שמור אותי מאוהבי.

משונאי אשמר בעצמי." :D TIC.

אולי שילוב של המפרסמים עצמם

בעלי עסקים , גופים , חברות וכו ... כי למענם קיימת התעשייה הזו מלחתחילה....

כמה רעיונות (4 ליתר דיוק) נאיביים

1. בכל שבוע, ייתארח (בשמו האמיתי) חבר ממשרד פרסום שייספר על תהליך המחשבה, ההפקה ו/או הצילום של סרטון פרסומת או קמפיין מטעם משרדו. מאוד נהנתי לקרוא את סיפוריו של יורם עבר-הדני ששיתף אותנו מפעם לפעם בתהליך היצירה, ואשמח אם יהיו נוספים שיעשו כמוהו, לא רק מזווית הבמאי. זה לא חייב להיות אירוח של ממש, אלא יותר כמו קטע-בלוג. יש כאן מעורבים רבים שלא ממש פנויים לתחזק בלוג, אבל רוצים לכתוב מידי פעם... 2. כיוון שבכל פעם מחדש צץ צורך בלתי נשלט של חברי הפורום להפגין את היצירתיות המתפרצת שלהם, יש לאפשר להם לעשות זאת: פעם בשבוע שרשור תמונה ו/או בריף הזוי ו/או כותרת אקטואלית, הדורשת את התייחסותם הקריאייטיבית של החברים. זה גם "מאמן" ופותח את המוח- וגם מעניק השראה פרסומית/שיווקית. 3. העלאת פרסומות מחו"ל- לא רק בבלוג המשובח שלך מירן- אלא גם כאן, ולשם שינוי לא כדי להגיד כמה "גאוני ומדהים" הפרסום בחו"ל, אלא למען "ירביצו" בו החברים- וישפטו אותו כפי שכולנו כל כך יודעים לעשות על כל סרטון שעולה כאן בארץ. הב לנו את הנוכרים וננתח אותם כאן לטוב ולרע. עם הזמן אני בטוחה שהגולשים יעשו זאת גם הם, כפי שעשו בעבר- ויעלו לכאן סרטונים על הגריל. 4. בגלל שרבים כאן אנשי ה"באיזה קורס הכי כדאי ללמוד" ואנשי ה"תעזרו לי עם רעיון מגניב", אפשר פשוט לעשות מן פינת פליקס עם טיפים ומיני-שיעורים בפרסום ושיווק, אשר תוגש ע"י אנשים מהברנז'ה: מרצה בביצפר, מנהל קריאייטיב, תקציבאית, מפיקה, ארט, בעל משרד וכו'. פינה קצרה, לא יותר מ-3 דקות, קצבית, עניינית ומקצועית, בכל פעם על נושא אחר. אפשר לצלם את האנשים בסביבתם הטבעית (ואני מאמינה שיש כאן די נציגים מכל משרד ו/או ביה"ס שיוכלו לעזור). לכו תדעו, אולי ככה גם נחסוך קצת לגת את ההפניות ל-FAQ. 5. טקס קקטוס אלטרנטיבי של הפורום. נמצא לו שם מגניב, החברים ינמקו בשרשורים את הצבעותיהם- ונחליט על הפרסים.

TIC

New member
רעיונות מצויינים

למה נאיביים? * אהבתי את ההלימה בין שורת הנושא למספר הרעיונות בגוף ההודעה. TIC.

למעלה