הדרמה המצופה

kiCkiC

New member
../images/Emo124.gifהדרמה המצופה

יש עוד הצעות לדרמות לפני שנתחיל בהצבעה
בינתיים יש לנו 7... נראה לי שאפשר להוסיף עוד קצת לא
הדרמות עד עכשיו: Hwang Jin Yi Capital Scandal Yi San מלכת השלג הונג גיל דונג Bad Family Bad Couple

nuly123

New member
יי סאן נרכשה לשידור בויוה פלטינה! ../images/Emo47.gif

אני עדיין בהלם מהידיעה שהביאה לנו אודליה ברקין בפורום טלנובלות באג'נדה (מותר לתת קישור?). בעצם התחלתי לצפות בסדרה הזו בזכות הקישורים שקיבלתי כאן בפורום הזה, ואח"כ לא יכולתי להפסיק - אז תודה רבה!
אני לא מאמינה שרק בשבוע שעבר סיימתי אותה וכבר אני שומעת שהיא עומדת להתחיל מחדש (אין עדיין תאריך מדויק). היא תיקרא כאן "המלך סאן"
דנה

nuly123

New member
תיקון: הסדרה תתחיל אחרי "קופי פרינס"

מרוב ההלם התבלבלתי לגמרי...

giligil11

New member
ואו 77 פרקים בימי שישי זה המון../images/Emo70.gif

אבל אני עדיין מאושרת מכך, גם אני סיימתי לצפות בה, יהיה נחמד לראות את כל הפרקים על מסך הטלויזיה ולא ב-DVD אני רק מקווה שהמתרגם יהיה נאמן למקור

kiCkiC

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

זה צריך להיות מעניין.... רק למה בפלטינה למה
זה יתפוס את המשבצת ל 9 חודש DAMN

giligil11

New member
תשעה חודשים, אהה../images/Emo35.gif

ממש הריון
זה באמת המון זמן עבור ויוה פלטינה, אני חושבת שהיו צריכים לשדר כרצועה יומית בויוה, אבל יאיר דורי חושב אחרת לצערי הרב
חבל שהוא לא מתחשב בנו אוהבי הסדרות הקוריאניות, ממש חבל

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gifאעה!

לזה לא ציפיתי~ אני אומרת לכם,האלה ויוה קוראים כאן בפורום

7han

New member
מה הם מטורפים

זה מתאים לויוה הרגיל לא לפלטינה מההם נורמלים 77 פרקים על 2 פרקים בשבוע שיעשו כמו שעשו עם היהלום רצועה יומית

מה הם חולי נפשששששששש..../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif

מה זה למה למה,שישימו אותה בויוה משוגעיםםםםםם!! טוב לפחות הם לא ממחזרים סדרות

ASSIAGIRL

New member
אני מאוד הייתי רוצה לראות את הדרמה

אילג'ימה, Iljimae.. אבל הבנתי שכבר ביקשו אותה בפעם הקודמת
אפשר לבקש עוד פעם

Woogy

New member
הרעיון הוא שאפשר להוסיף

לדעתי זה שמשהו השתתף בפעם קודמת לא אומר שזה לא יכול להשתתף עוד פעם. וגם סידרה שנודע שהיא אמורה להגיע יכולה להשתתף וכך לתת אינדיקצייה עד כמה הצופים מתעניינים בסידרה בהשוואה לאחרות. אני למשל חושב שיש לא מעט סדרות שיותר מתאימות להגיע לישראל.

kiCkiC

New member
אפשר להוסיף גם מה שהיה

כל עוד זה לא שודר בארץ - אפשר

kiCkiC

New member
לא יודעת...

תגידו אתם... להפסיק ולהמשיך שוב עם ויוה או להמשיך ולראות במקביל את שניהם?

EvilYuli

New member
הצעה שלי Lovers

Lovers תקציר: קאנג-ג'אה הוא איש עסקים עשיר וגנגסטר ומי-ג'ו היא מנתחת פלסטית. שניהם נפגשים לאחר שמי-ג'ו טעתה וחשבה שקאנג-ג'אה הוא הגיס המלוכלך והאמוני שלה. קאנג-ג'אה הוא במקרה החבר של השכנה שלה שבהריון, יו-ג'ין. סאה-יאון פוגש את מי-ג'ו ומתאהב בגישה הלוחמנית שלה. קאנג-ג'אה עובד בשביל אביו של סאה-יאון שהוא גנגסטר. מי-ג'ו וקאנג-ג'אה מתאהבים. אני לא יודעת אם אפשר להציע יותר מאחד, אז אם אפשר אני רוצה להציע גם את Dal Ja's Spring. דרמה מאוד מצחיקה, עד כדי כך שבאיזה פרק כשאכלתי והתחלתי לצחוק כמעט נחנקתי.. (לא שזה עצר אותי מלצחוק 5 דקות ברצף)

ASSIAGIRL

New member
אני לי בעיה להעלות עוד דרמות

אבל השאלה היא אם גם לא כ"כ חדשות גם יתקבלו...

למעלה