האות מ'

n i v1

New member
../images/Emo124.gif האות מ'

אחרי הפסקה קצרה בה הספקתם לנוח קצת מהמרוץ המטורף נגד האותיות, אנחנו ממשיכים במשחק. זיכרו לשים את הערכים שלכם גם במילון באותה הזדמנות. תודה. נ.ב- מתנצל על הנוכחות הדלה שלי בימים האחרונים- תקופת הבחינות התחילה וחוצמזה, שאני בונה לאמא שלי אתר אינטרנט- אז אני קצת עסוק. ENGAGE

מוג

אביו של הקלינגוני הראשון בצי הכוכבים. נחשב לבוגד פחדן אך עם הזמן מתגלה שעלילה זו נטפלה לו בגלל תככים פוליטיים. מת בשבי הרומלני. מישהו רוצה להוסיף?

ROZELESS

New member
מת בשבי רומלני ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif העע ??

לא ממש...

הוא מת בהתקפה הרומולנית על מוצב כיטומר. מאוחר יותר ינסו להפליל אותו בהעברת מידע לרומולנים ובסיוע להתקפה שבה הוא עצמו נהרג. אבל איך לא? זה לא באמת הוא, אלא עוד נודניק ממשפחת דוראס הענפה. לא זוכרת כבר מי מהם...

../images/Emo44.gif

היי
הרבה זמן לא הייתי כאן אז אני לא יודעת אם זה בדיוק מה שאתם מחפשים למילון אבל אם מ' אז זה מה שקפץ לי לראש: מינטקה 3: כוכב בו חיים humanoid lifeforms , משלחת חוקרים של הפדרציה מאבדת את ההסוואה שלהם בזמן שהם חוקרים את המקום וצוות הדור הבא נחלץ לצמצם נזקים, בדרך טרוי נחטפת וכמעט נהרגת (יש! אבוי? תלוי בכם...) לבסוף פיקארד חוטף את החץ בשבילה. (אחד מהפרקים שיותר אהבתי אני חייבת לציין...)

itstzar

New member
הו שלום, תראו מי קמה לתחייה :)

מה קורה? איפה את? לא רואים אותך, לא שומעים אותך, מה איתך???
וכן בהחלט פרק מצויין פיקארד ה"אלוהים" במלא מובן המילה

../images/Emo9.gifתודה למברכים../images/Emo9.gif

התגעגעתי, אני חייבת לציין. לאחרונה יס הכניסו את סטאר וורלד לערוצים שלהם-משמע עוד מס"ב הדור הבא, והעוה האחרונה של וויאג'ר התחילה ביס גם כן (אני לא ממורידי הפרקים באינטרנט כך שעוד לא ראיתי את זה!) ובקיצור- איך אפשר לא לחזור לכאן??

sysiphus

New member
מינטקה אגב...

הוא כוכב אמיתי, שניתן לראות בעין בלתי מזוינת בשמי החורף. הכוכב האמצעי בחגורה של אוריון.

sysiphus

New member
נכון

חלק ניכר מהכוכבים המוזכרים בסדרה הם כוכבים אמיתיים, אבל לא את כולם אפשר לראות בפשטות.

מלחמת הכוכבים (star wars)

סדרת סרטי מדע בדיוני שהצלחת הראשון מביניהם גרם לבכירי פוקס להפיק סרט המבוסס על סדרת המד"ב ששודרה כמה שנים לפני-כן. כך נוצר הסרט הראשון של סטאר טרק.

מינשרה

למיטב זכרוני, מינשרה = סוג של כוכב שיש בו תנאי סביבה המאפשרים חיי אנוש (או דמויי אנוש) ללא עזרים מלאכותיים. ידוע גם כ-class M planet

למעלה