ד"ש מוומבלי!!!

Pink Ego Box

New member
אני לא מאמינה שהפסדתי הופעה בסדר גודל כזה.

מה לעשות, יש לי עוד בגרויות לסיים. ובלי קשר, רציתי להוציא את העצבים שלי ולומר עד כמה מרתיח אותי שכל עניין הקטיושות חזר (קטיושות בקריית שמונה, למי שלא שמע). מלחמת לבנון שלישית כנראה. ואחרי שהכל התחיל להראות כלכך ורוד ושמיוז היו אמורים להגיע. בעצם אני כועסת על עצמי על המשפט האחרון ומרגישה נורא רדודה ואנוכית, היות שלמלחמה יש השלכות כלכך הרבה יותר חמורות מאי הגעה של להקה. כמו, אולי, מוות של חפים מפשע... נקווה לטוב.

Tommy The Cat

New member
בדיוק באתי לכתוב הודעה מודאגת על הנושא הזה

דיימ מקווה שלא יתבטל שומדבר
בחדשות אמרו שזה סתם ארגון מטומטם שמנסה למשוך תשומת לב וגם החמאס וגם הפתח מגנים את הירי שהיה אחה"צ

ShadowDweller

New member
פאק.../images/Emo54.gif

נו שהמלחמה תתחיל יותר מאוחר.. שיתחשבו קצת בנו. אוי. אני מרגישה זוועה.. כאילו על מה שאמרתי.. זה כאילו לא אכפת לי מנפגעים ושיט. XD בכל מקרה שיהיה.

Apoca1ypse

New member
אל תתבאסי...

שום ארגון לא לקח אחריות על זה, החיזבאללה מיהר להודות שהם לא אשמים סתם טמבלים, וקטיושות נורא קצרות אגב לא יתפתח מזה כלום לפחות השבוע אני מניח אין מה להיבהל הדבר האחרון שהיה אכפת לי בקיץ האחרון אלו הופעות... אני מאוד מקווה שהכל יהיה בסדר למרות שזה באמת שום דבר ואם אני לא טועה את לא גרה באזור הצפון, נכון?

Tommy The Cat

New member
זה לא משנה

כבר ראינו בקיץ שעבר מה זה "גבול הצפון" [אהמ חדרה אהמ]. ולא מעט הופעות התבטלו בגלל הבלאגן שהיה כאן לפני שנה. בוא נקווה שלא תיהיה מלחמת לבנון שלישית.

זהו, זה בדיוק מה שאני חשבתי כשקראתי את זה ../images/Emo3.gif

בואו נתחלק בתשלום ונקנה לו עגיל עם יהלומים ושרשרת של חי D:

למעלה