ד ר ו ש י ם

mominman

New member
../images/Emo124.gif ד ר ו ש י ם ../images/Emo124.gif

שלום לכולם & שבת שלום !
אז מה שיש לי להגיד לכם הולך ככה -
אני ועוד חברה מפורמי נוסטלגיה שונים החלטנו לבנות אתר רשמי למצוירים , שירכז בו את כל הסדרות , השירים , והסרטונים . תככנו לעשות עוד כמה פרויקטים כמו בניית סדרה לפי דרישות רוב הגולשים , הקמת רצועת שידורים נוסטלגית בערוץ הילדים \ חינוכית 11 , ועוד המון המון פרויקטים כמו עצומות וכדומה . האתר היה בנוי והכל , עד שנכנסו לתקופה שבה היו כולם עסוקים , מבחני עבודות בגרויות וצבא . האתר הוקפא . וכיום, החזרנו אותו , יש ברשותניתו מאגר שירים + סרטונים + תמונות ענק , באתר תיהיה פינת מכירות פומביות שתאפשר מכירת קלטות . בקיצור האתר ירכז את כל אוהבי הוסטלגיה שפזורים במחרבי הפורומים השונים לאתר אחד גדול . אנחנו מחפשים אותכם ! כל מי שיוכל לעזור להקמת אתר הנוסטלגיה הענק , יתרום רבות לנוסטלגיה הישראלית ולא ישאר כ - עוד מישהו שרק אוהב אותה , אלא הרבה יותר
אנחנו מחפשים בעיקר : כותבים , בעלי ידע בסיסי בבניית אתרים , אנשים בעלי תמונות שירים וסרטונים , מוכרי קלטות , מנהלי פינות שונות . כל המעוניין נא לפנות אליי במסרים או באיסיקיו שאותו ניתן למצוא בכרטיס האישי שלי . תודה על ההקשבה !

DanaDuck

New member
יש לי אתר נוסטלגיה לועזי.

אפשר לאחד אותו עם האתר שלכם...

king scorpion

New member
יש לי 22 קטעי פתיחה ובערך 30 שירים

ואני מאמין שיש אנשים באתר הזה עם יותר

mominman

New member
יש עם יותר .

האתר בבניה והכנה - אנחנו צריכים עזרה מכם . [ זאת הכונה - טיקיי ] בקשר לאיחוד מה האתר ? אפשר קישור ?

טיקיי

New member
אבל אמרת שהקפאתם אותו...

אז אין לך כתובת לאתר המוקפא? או שהורדתם אותו?

mominman

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח .. ../images/Emo6.gif

הכוונה הייתה לא שהקפאנו את האתר פיזית , יענו הורדנו אותו , אלא עצרנו בבניה שלו והכל ...

ThunderLion

New member
שלום momiman

אני מוכן לעזור במה שאפשר כמו שאתה יודע יש לי למעלה מ 135 שירים ו 27 קטעי וודיאו של סדרות בעברית ויש לי גם בשפות שונות. אז אני חושב שיש לך את האי סי קיו שלי ונדבר שם ונראה במה אני אוכל לעזור..

PinkWin

New member
מוכנה בשמחה לעזור...../images/Emo9.gif

תפני אליי במסרים=]

ל א ק י

New member
אני יכולה לעזור בבניית האתר וזה..

יש לי קצת יותר מידע בסיסי בזה [?]

mominman

New member
אז ככה -

תפקידים "ומשרות" אצלנו באתר שדורשים -
אנחנו צריכים מישהו שיעלה תמונות , המון תמונות על השרת של נענע או אם יש לכם שרת אחר .
כותבים !! אנחנו צריכים לכתוב מן סיכומון על כל סדרה וסדרה
בעלי קלטות למכירה
מישהו שיוכל לבנות עצומה כל המעוניין נא לשוח מסר \ לפנות אליי באיסיקיו שניתן להשיג אותו בכרטיסי האישי !

DanaDuck

New member
אני יכולה...

להעלות תמונות ולכתוב. למרות שיש סדרות שיש לי יותר ידע עליהן ויש כאלה שיש לי בהן פחות. ביקרת באתר שלי?

horse girl1

New member
אההה../images/Emo121.gif../images/Emo180.gif

סורי אבל אני לא יכול לעזור אין לי כל כך הרבה דברים... רוב הדברים לקחתי מפה ככה שיש אותם לכולם... אבל אם את יכולה לשים קישור לאתר ברגע שהייה מוכן אז סבבה בטוח כולם יכנסו!ויעלו זכרונות מן העבר

mominman

New member
../images/Emo93.gif

אוףףףףףףףףף פרצו לי למחשב איזה אחד בזמן שלא הייתי פה !! הוא השדאיר לי הודעת סליחה וכי הוא חייב והוא מרוויח על סה כסף !! הוא מחק לי ה-כ-ל-!!!!!!!!!!!!!!!!! אוף אוף אוף!! את כל השירים הסרטונים והתמונות !!!!!!!!!!!!! אוחחחחחחחחחחחחחחח באסה באסה הנה המספר איסיקיו למי שביקש - 292-518-767

Silly LoveSong

New member
חח מסכן

סליחה על זה שאני מלגלגת עליך, זה באמת מצב לא נעים, אבל.... בתקופה הנוכחית זאת טיפשות לא להתקין פיירוול במחשב.. ואתה שילמת על זה ביוקר. חחח, וזה הדבר הכי טיפשי ששמעתי - משלמים להאקרים כדי שיפרצו למחשבים וימחקו מהם הכל!? מה זאת השטות הזאת? כדאי לך לקנות אנטיווירוס יחד עם פיירוול (ב"פנדה" יש כזה), או לקנות פיירוול שמצטרף לאנטיוירוס (ככה זה בנורטון).

mominman

New member
יש לי פשוט ביש מזל !!!

יש לי פיירול במחשב !! וביטלתי אותו ביום שלפני הפריצה, כי רצו לשלוח לי משהו ל-מחשב !! אוחחחח ודדוקא ביום הזה פרצו לייייי בעעעעעעעעעעע

למעלה