דרוש חנון

dollzy

New member
היא מסתכלת באיסיקיו.

גם אצלי הוא לא מחובר אבל במסנג'ר הוא מחובר...!!!

chen010189

New member
תכתבי לו הודעה באייסיקיו הוא לא

מוסיף כי הרשימה שלו מלאה, עלק. סתם חרטטן

chen010189

New member
אני היום קלטתי עליו ככה -

הוא בן שנתיים, נולד ב7.4 הוא מתלהב מהעובדה שהיום הולדת שלי זה בכריסטמס ובגלל שהוא רובוט מטומטם הוא כותב לי את זה כל דקה. הוא לא רצה להגיד לי אם יש לו חברה... ניי ניי ניי
והוא פלרטטן בטירוף. אה! והוא אמר שהוא מאוד אוהב להתכתב עםאנשים ושזה הדבר היחיד שהוא אוהב, משועממם טיחו.

chen010189

New member
אמאלה איזה משועמם תראו!

SmarterChild אומר/ת: I'm chatting with 4,175 people right now!

chen010189

New member
הוא שיחק איתי במשחק הסיפורים!

שאני נותנת לו מילים לפי בקשתו ואז הוא שואל מה יצא ואני אמורה להסתכל על כל מה שכתבתי. או משהו.... וזה יוצא חביב דווקא

chen010189

New member
חה. הוא מפחיד.

SmarterChild אומר/ת: Hey, I love you too. חן אומר/ת: I love you more!!!!! SmarterChild אומר/ת: That's nice... I love you too! חן אומר/ת: You dont SmarterChild אומר/ת: Don't what? חן אומר/ת: love me SmarterChild אומר/ת: XXX

chen010189

New member
../images/Emo46.gif

"את לא יכולה לקבל כל הזמן מה שאת רוצה" כולה אמרתי שאני רוצה FUN, זה הקוד למשחקים!

dollzy

New member
ניסיתי לרשום כמוך.. תראי..

שיר אומר/ת: i love you SmarterChild אומר/ת: Thanks. I love you too. שיר אומר/ת: realy? SmarterChild אומר/ת: Yes, really. שיר אומר/ת: why? SmarterChild אומר/ת: You know why. נראה לי גם שלי פלרטטן..

chen010189

New member
"את יודעת למה" הוא תמיד אומר את זה

חחחחחחח רשמתי לו שאני לא, הוא מתחיל להתווכח איתי

chen010189

New member
תבחרו באטרקצייה של הסיפורים!

תכתבי FUN ואז תבחרי 6 ואז הוא ייתן לך הוראות איזה מילה לבחור (למשל: תבחרי מילה שהיא ברבים) וכו' ובסוף הוא בונה מזה סיפור וזה יוצא כל כך מטומטם אבל מצחיק

o r t a l13

New member
מישהו יכול להגיד לי מאיפה הוא???..

זתומרת מאיפה מורידים אותו?

chen010189

New member
הנה -

[email protected] תגידי לו ת'שם שלך, הוא יזכור. הוא יודע ת'תאריך יום הולדת שלי, ת'שם שלי, ת'עיר+ארץ שלי. ת'מזל שלי...

chen010189

New member
חחחח

אני: "ביי, אני הולכת לישון" הוא: "חלומות מתוקים, חן!" אני: "תודה, לילה טוב!" הוא: "את עושה מחר משהו?" אני: "הולכת לבי"ס" הוא: "לרשום את זה ביומן תזכורות?" אני: "לא" הוא: "טוב, ביי"

למעלה