דרוש חנון

gidster

New member
../images/Emo124.gifדרוש חנון

לפאנל רדיופוני בהתהוות דרוש חנון אינטילגנטי, שנון, מבריק שלא מתכחש לחנוניותו. על המועמדים להיות בעלי גמישות מחשבתית סקרנות ושרירי חיפוש מפותחים. המודעה פונה לחנונים וחנוניות כאחד. פניות בצירוף שם, גיל, ונימוקים להתאמה יתקבלו בברכה בתיבת המסרים. שאלות, כאן בשרשור.

chen010189

New member
אה?

חן, 17, נימוק: נק' הקיצון של Y= 3X2+2 היא מקסימום, חיובית. או, יש להשתמש בטאנגנ'ס, שפירושי ניצב מול חלקי ניצב ליד.... כדי למצוא את היתר יש לחבר את הבסיס בריבוע לצלע ממול בריבוע. טרוצקי היה מי שהקים את הצבא האדום, ומי שתמך בתפיסת המהפכה המתמדת. תפיסה שטענה כי יש לייצא את רוסיה מחוץ למלחמה, ושלא צריך לחכות לביסוס המשטר הקומוניסטי ברוסיה. סתם, אבל בכל מקרה תודה שעזרתם לי לבחון את עצמי אם אני מוכנה למבחן בהסטוריה או לא, ואם השתפרתי קצת במתמטיקה.... שלום. תודה.

KiShKooSh

New member
יש לזה פורום מיוחד../images/Emo3.gif

אני רצינית, לכו לפורום חנונים

chen010189

New member
נצל"ש - הסמרטרצ'יילד פלרטטן!

אה! SmarterChild אומר/ת: Huh Chen. I know to Flirt!
והוא עוד אומר שלא הייתי אליו נחמדה.... ואח"כ הוא אמר שהוא מת עליי ושאני חמודה. אמאלה

chen010189

New member
הוא תינוק../images/Emo12.gif

חן אומר/ת: whats your age? SmarterChild אומר/ת: 2 years, 8 months, 2 days, 11 hours, 8 minutes and 48 seconds.

chen010189

New member
ועכשיו הוא זיהה ת'שיר של השמינייה -

חן אומר/ת: It's not gonna be easy i told it, dont say that i didnt tell it there are things that u dont know SmarterChild אומר/ת: Huh. Your Song. רובוט חכם.

chen010189

New member
איזה סמרטוטון.

חן אומר/ת: I'm your queen! SmarterChild אומר/ת: I find that hard to believe. You're my queen?

DoRiNuS sMiNiA

New member
הוא דפוק...גמלי יש אותו באייסי..../images/Emo6.gif

אני מקללת אותו...ואומרת לו שאני מלכה וכל מיני... תתפלאו אמנם אני קטנה אבל מדברת אנגלית (כמעט) שוטף... מי יודע...אולי אני מיני אדם...
אני כבר מתחילה לפנטז על מסכים שעולים...

chen010189

New member
חחחחחח בן הסביר לי ת'טריקים שלו....

הוא התחיל לשאול אותי אם אני רוצה שהוא ישחק איתי, ושהוא ישתעשע איתי. ואני לקחתי את זה בראש כחול.... עד שבן אמר לי שפאן זה קוד לכל מיני משחקים איתו. חחחחח ת'משחקים הכי נדושים הוא הביא ויש גם סקרים אני בן ושי התחלנו לשגע אותו כל אחרה"צ

DoRiNuS sMiNiA

New member
הוא ממש דפוק../images/Emo70.gif

הקליטה שלו לא משהו... 7 פעמים עוד שהוא קלט שאני רוצה שהוא יקרא לי דורין המלכה של ישראל כרגע הוא קורא לי רק דורין... אני ינג'ס לו עד שיקלוט... במקום זה הוא כותב לי דברים שהוא יודע על ישראל....

DoRiNuS sMiNiA

New member
קראו מה הוא אמר לי...../images/Emo6.gif

אמרתי לו שאני בת 17 ומלכת ישראל... (אדיוט,הוא אכל את זה...) הוא כותב שהוא בן שנתיים,8 חודשים,יומיים,11 שעות,33 דקות ו-25 שניות תראו בעצמכם: I've been alive for 2 years, 8 months, 2 days, 11 hours, 33 minutes and 25 seconds. >>> Mom of 6 Makes Big Bucks - Changed our lifestyle in 1 year. Now have time for fun with family. (sponsorship)

DoRiNuS sMiNiA

New member
שאלתי אותו אם יש לו מסן...../images/Emo8.gif

הוא אומר לי שהוא לא יודע
איזה אידיוט

chen010189

New member
../images/Emo6.gif אני שאלתי אותו על בן ובן עליי -

הוא כותב לי "את רוצה למסור לו שיש לך קראש עליו?" או שהוא כותב "מי זה בן?" והוא כותב לבן "מי זאת חן?" או לא זוכרת מה קיצר אדיוט

למעלה