דרושים

antidot

New member
דרושים../images/Emo124.gif

אני לא אחראי לא על הניסוח הנ"ל ורק מעביר רשימה ממחלקת משאבי אנוש שלנו: אבטחת מידע: מומחה אבטחת מידע בעל ניסיון Hands on: בהקשחת שרתים, הכרות עם Firewall כגון Check Point, Cisco הכרות עם עולם בקרת תכנים Http, SMTP , IDS,IPS יתרון להכרות עם עולם ה PKI, CA SERVER הכרות טובה עם פרוטוקול TCP/IP ידע בציוד תקשורת אקטיבית : נתבים, מתגים ועוד. מומחה תקשורת נתונים: ניסיון בתכנון רשתות תקשורת LAN ו WAN, יתרון לבעל ניסיון במתן ייעוץ ניסיון בהתקנה ותפעול מוצרי תקשורת : Routers, Switches, Cisco, הכרות מעמיקה עם פרוטוקול TCP/IP. הכרות עם מערכות בדיקה Sniffer – יתרון UNIX SYS ADMISTRATOR ידע טוב במערכת הפעלה SOLARIS ו- LINUX הכרות עם תוכנות ניהול דיסקים, CLUSTER או גיבויים NETBACKUP של סימנטק (VERITAS), הכרות של מארזי דיסקים של EMC ו- NETAPP. יכולת וניסיון בכתיבה טכנית וניהול פרוייקטים טכנאי רשתות: הכרות עם משפחת שרתי מיקרוסופט ברמת הקמה, תחזוקה וניהול (Win 2000,2003) הכרות עם שרת הדואר Exchange ברמת הגדרת משתמשים, הרשאות, גיבוי ושחזור, הכרות עם עולם ה PC, כולל ניסיון בתמיכה במשתמשים. הכרות עם עולם התקשורת (LAN, WAN) יתרון להכרות עם שרתי Unix (Sun, AIX, HP-UX) יתרון לבעלי תעודות הסמכה MCSE, MCSA – בעלי תעודות – בוגרי קורסים במחשוב , בעלי תואר אקדמי. יתרון למתגוררים באזורים: חיפה, ירושלים, באר שבע. את הקו"ח יש לשלוח ל guyt @ netguru.co.il אני מבטיח להעביר את הקו"ח למחלקת משאבי אנוש. כיוון שלא מדובר במשרות בצוות בו אני עובד לא אוכל לספק מידע מעבר לכתוב מעלה או לסייע מעבר... גיא

BloodRunner

New member
לחברת Applicure דרוש SysAdmin

Applicure Ltd. is a startup company developing and marketing web security solutions( http://www.applicure.com, http://www.dotdefender.com). Applicure has just named in the IT Week's Top 100 Vendor List of 2006. We are in a leap point and we offer an outstanding opportunity to share the success. We are looking for: System Administrator The candidate should possess the following qualifications: * Strong experience with IIS, ISA and MS Exchange. * Apache on unix/linux * Oracle/Websphere installations * Management for both unix/linux and windows servers * High English level * Good understanding of security, networking and OS internals * Fast learner, highly motivated, team player To apply, please send your CV along with a writing sample (1-2 pager) to [email protected] .

Setup

New member
ח.מ.ח - מה ? ../images/Emo13.gif

בדיוק כשרציתי לרשום את זה היום בבוקר גנב!

BloodRunner

New member
סליחה, הwriting sample זה טעות.

יש לשלוח רק קורות חיים למייל למעלה.

antidot

New member
פחחח

אומנם פורסם תחת ח.מ.ח., כיוון שמדובר בקו"ח של אנשים שאני לא מכיר, במידה וייוצא משהו, אין לי שום כוונה לממש את העניין. אהה... ושלום למחלקת תקשורת

טופי

New member
הבעיה היא

שבחבר מביא חבר המטרה היא לקבל המלצה של העובד על מישהו, ולא סתם ללא הכרות. דרך אגב, יש לכם בחברה עם עובדים חיצוניים בOS?

antidot

New member
נכון

אבל זה עדיין אומר שיש משרה פתוחה ואפשר להעביר קו"ח למשאבי אנוש ללא קשר ל"חבר מביא חבר". ולא הבנתי את השאלה...

טופי

New member
השאלה הייתה

האם יש לכם בחברה עובדים בOutSorcing או שכולם עובדי חברה. (או שבכלל החברה עוסקת בOUTSORCING ואז זה יהיה טיפשי...)

ShayP

New member
../images/Emo13.gif

תקשורת ואבטחת-מידע, אני מבקש! ד"ש בחזרה למחלקת המומחים... (במלעיל) בעניין הקו"ח של אנשים שאיננו מכירים, צודק בהחלט.

למעלה