דרושים!!!

• פותח הנושא May18
  • פורסם בתאריך

May18

New member
דרושים ניצבים../images/Emo41.gif

בנים ובנות בגילאי 17-21 המעוניינים להשתתף בצילומים כניצבים וגרים באיזור תל אביב צרו קשר [email protected]

gilbert

New member
מעגל מתופפים

לפסטיבל "אדמה" דרושים לטקסי הפתיחה והסיום של הפסטיבל מתופפים ומתופפות למעגל המתופפים וכן אמנים מכל תחום וסוג וכל הסטלבטנים בעלי כלי נגינה המעוניינים להשתתף בפסטיבל צרו קשר באימייל או בטלפון 497411-054 אור ואהבה לכולכם ג´ילברט

../images/Emo124.gif דרושים!!! ../images/Emo124.gif

שרשרו לכאן כל סוג של מודעת דרושים (ואפשר גם להציבה בלוח המודעות של הפורום, שם אורך החיים האוטומטי שלה הינו חודשיים). ובהצלחה!

deep ocean

New member
דרוש/ה שותף/ה לאימוני קונג פו

דרישות הכרחיות: מגורים באיזור נתניה. לא נדרש ידע קודם באומנות לחימה כלשהי. לפרטים צרו קשר למייל שלי- [email protected] תודה, מיכל

נירש

New member
דרוש אדם מסוים

שלקח ממני אתמול מזוודה ולא החזיר. במזוודה היו דברי ערך רבים (כ-70 מיליון). למוצא הישר מובטח פרס כספי (שקל וחצי במטבעות של חמש אגורות).

~דויד~

New member
ניר, אחרי שתקבל אותה תביא אותה אלי

פרס כספי מובטח - 2 שקל בשטרות מונופוליים עתיקים

IC4

New member
דרוש מעצב שיער הוליוודי

שיסדר לי תספורת כמו של LEGOLAS את אישיותו וקסמו האישי אני כבר אסדר בעצמי אחרי שתהיה לי התספורת :)

~דויד~

New member
דרוש ברווז גומי לאמבטיה

בשביל התינוק של השכן....
ואם אפשר בצבע צהוב, כי ככה אני אוה.. אממ... כי ככה התינוק אמר לי שהוא אוהב!

סתר

New member
שרוני חסר לנו ברווז צהוב

ברשימת האייקונים, אז איך נצייר געגוע?
אוהבת אותך ברווז צהוב, סתר

נילאם

New member
הידעתם

שגעגוע של ברווז הוא הצליל היחיד חסר ההד מבין קולות בעלי החיים. ובנוסף, הידעתם שלהתגעגע זוהי תכונה של ברווזים??? ואם כבר... אז הידעתם מה עושות 20 שניות במיקרוגל לקרמבו??? (רמז: להכין כפית ושפכטל מראש)

למעלה