דירוג הטופ 12

דירוג שלי

לפני מה שאני רוצה: 1. קריסטי 2. קרלי 3. דיוויד הרננדז 4. ברוק 5. דיוויד קוק 6. סאישה 7. דיוויד ארצ'ולטה 8. רמיאל 9. ג'יסון קאסטרו 10. אמנדה 11. צ'קיזי 12.

הדירוג שלי

לפי מה שאני רוצה שיהיה: 1. דיוויד קוק 2. ג'ייסון קאסטרו 3. דיוויד הרננדז 4. ברוק 5. אמנדה 6. מייקל 7. קריסטי לי קוק 8. קרלי 9. סאישה 10. צ'קיזי 11. דיוויד ארצ'ולטה 12. רמיאל

maymayush

New member
גם לי בא../images/Emo13.gif

רק כדי להכריח את עצמי לחשוב מה באמת הדירוג שלי. 1. ארצ'י. 2. ברוק. 3. דיוויד קוק. 4. מייקל. (ושיחזור להצדיק את זה בבקשה). 5. אמנדה. 6. ג'ייסון. 7. דיוויד הרננדז. 8.רמיאל. 9. קרלי. 10. צ'קיזי. 11. קריסטי. 12. סאישה. השבעה הראשונים מושלמים עד אחלה, מהשאר לא יותר מדי אכפת לי. טופ 12 שלם שבו אין אפילו מתמודד אחד שאני לא אוהבת. לא יותר מדי אכפת לי מהאחרונים, אבל עדיין... הם בסדר. היה לי קשה לדרג את העליונים... רוב הסיכויים שזה הולך להשתנות מלא פעמים. גם בינתיים ברוק וארצ'י היו הפייבוריטים שלי כל אחד במסגרת תחרות בנים-בנות, ולא ממש החלטתי את מי מהם אני מעדיפה... נו, נראה בהמשך. זה די מושפע גם ממה שאני חושבת שיקרה בסוף... עם מקום יותר גבוה לקריסטי. רוב הסיכויים שבסוף הפייבוריטית שלי תהיה ברוק רק כי אני תמיד בוחרת במתמודדים שלא זוכים בגמר (בכל תכנית ריאליטי בעצם... אני קללה מהלכת לפייבוריטים שלי, רציני).

darklighter

New member
דירוג שלי-לפי מה שאני רוצה ובטוח לא יקרה../images/Emo190.gif

1) דיוויד קוק 2) אמנדה אוברמייאר 3) מייקל ג'ונס 4) קריסטי לי קוק 5) קרלי 6) סאישה 7) ברוק 8) רמיאל 9) דייוויד הרננדז 10) צ'קיזי 11) דייוויד ארצ'ולטה 12) ג'ייסון קסטרו...

darklighter

New member
אני לא מתה על ברוק:/../images/Emo190.gif

אבל לאור שבוע שעבר אני אולי יחליף אותה עם קרלי...

Guncrazy

New member
מדרגת

(לטעמי) 1- קריסטי 2- ברוק 3- קרלי 4- דיוויד ארצ'ולטה 5- רמיאל 6- מייקל 7- דיוויד קוק 8- אמנדה 9- סאישה 10- דיוויד הרננדז 11- ג'ייסון 12- צ'קיזי

whatever4

New member
עונה לעצמי

הטופ12 שאני חושבת שיהיה + הסברים קלים לכך: 1. דיוויד ארצ'ולטה- שקוף לגמרי והייתי מציעה לקברניטי איידול להכניס קצת תחרות לעסק אחרת לא יהיה שום עניין לעונה הזאת... 2. קרלי- מבחינת פוטנציאל, היא בהחלט יכולה להגיע לשם. השאלה היא אם הקהל מאוד אוהב אותה או שהפמפום הרצחני באודישנים היה לשווא. 3. ג'ייסון- על תקן המתמודד ה"איכותי" העונה. הוא זוכה לפופולריות עצומה בכל מה שקשור להורדות שירים- השאלה היא אם זה יתרגם לקולות. אני מאמינה שכן. 4. מייקל- אני שמה אותו פה וגם זה רק בתנאי שהוא יתחיל להשקיע. אחרת- הוא יכול לעוף הרבה לפני. ככה זה איידול- עולם אכזר, כשלא משקיעים- לא רואים תוצאות. 5. ברוק- מכיוון שלטעמי השיא מאחורייה- זה המקסימום שהיא תוכל להגיע. 6. דייב קוק- יכול להיות שהגזמתי והוא יפול לפני זה אבל לאור המומנטום החיובי הוא יכול להגיע לטופ6. 7. דיוויד הרננדז- מבלי לקרוא מחשבות- אני די בטוחה שרובכם די התקשו למקם אותו. וגם אני באותה סירה. הוא ממש "ווילד קארד" בתחרות הזאת. מצד אחד הוא סוג של סוס שחור- יש לו קול מעולה (ונכון שאני סובייקטיבית אבל עדיין, גם מבחינה אובייקטיבית אפשר להגיד את זה) ובאמצעות בחירת שירים נכונים והערות טובות מסיימון- הוא בהחלט יכול להפתיע ולהגיע יותר רחוק ממקום 7. אולי אפילו טופ5. מצד שני- אם כל הדברים האלו לא יקרו, הוא יכול ליפול כבר בטופ10. מאוד מקווה שהוא יגיע יותר רחוק. 8. רמיאל- זוכה לתמיכה גדולה של מעריצים אבל נחלשת משבוע לשבוע. אם היא תתן הופעה אחת טובה היא תגיע לכאן. אם לא- הנפילה תבוא מוקדם יותר. 9. סאישה- רק בגלל שחייבים דיווה בתחרות- היא לא תיפול מוקדם יותר לטעמי. 10. אמנדה- יכול להיות שאני טועה אבל נראה לי דווקא יש לה מעריצים. 11. קריסטי- מבחינת פוטנציאל כישרון- זה הכי גבוה שהיא יכולה. אבל ייתכן שהיא תגיע יותר רחוק בגלל מעריצים/עניין. 12. צ'אקיזי- היילי הוא לא ולכן אין לו שום סיכוי להגיע רחוק. ובקשר למי שאני רוצה- לא רלוונטי כל כך מכיוון שאני לא אוהבת את הבנות. לכן בהנחה שכל הבנות עפות ראשונות ונשארנו עם טופ6 בנים: 1. ג'ייסון 2. דיוויד הרננדז 3. דיוויד ארצ'ולטה 4. מייקל 5. דייב קוק 6. צ'אקיזי.

R o c k s e n

New member
זה קשה

מה שאני רוצה שיהיה : דייויד ק. קרלי מייקל .דייויד א. ברוק דייויד ה. ג'ייסון אמנדה רמיאל סאישה קריסטי צ'אקיזי כל הבנים בטופ!!!

למעלה