דיון!!!

Vitamin Chick

New member
../images/Emo124.gifדיון!!!

אתמול בעת שצפיתי ב"צופן דה וינצ'י" (רק בחצי הראשון, פרצה שריפה בקולנוע
זונות לא יכלתם לחכות לסוף הסרט?) עלתה בי המחשבה כמה נחמד היה לראות את ג'וני בתפקיד רוברט לנגדון, סטייל קורסו בשער התשיעי (למרות שטום הנקס היה, בניגוד לציפיות שלי, חביב למדי בתפקיד). משום מה אף אחד מחברי לא הסכים איתי, אבל אני עדיין חושבת שזה היה יכול להיות הרבה הרבה יותר טוב. מה שמוביל אותי לשאלה - באילו סרטים באילו תפקידים הייתן מעדיפות לראות את ג'וני ולא את השחקן (או שחקנית?
שלוהק? נ.ב. יאא, יש אייקון של
.

o v e r c a s t

New member
האמת

לא ממש הייתי רוצה לראות אותו בתפקיד הזה,לא יודעת למה,פשוט לא מתאים לי, ואין לי מושג כרגע באיזה תפקידים אחרים הייתי רוצה לראות אותו,אני גם אאלץ לחשוב על זה. ואוף,אני לא מאמינה שנשרף הקולנוע,ועוד סגרו את זה בקניון...

Vitamin Chick

New member
גם את ראשל"צית?

הקולנוע לא נשרף לחלוטין נראה לי שרק איזה פופקורן עלה באש חח, הוא יחזור לתפקד לדעתי בקניון - באמת קצת מבאס אבל פותחים זארה, זה לא שווה את זה אבל זה מנחם. די מרגיז שבעיר שמתיימרת להיות תל אביבית (ללא הצלחה) וגדולה בקושי יש 2 בתי קולנוע.

o v e r c a s t

New member
בטח שזה שווה את זה

לא צריך יותר לנסוע לרחובות... ויש גם את קניון הזהב,לא שזה משהו,אבל יש...

Eowyn of Rohan

New member
לנגדון? נאאא

לא מתאים לג'וני.. אני אחשוב אחכ אילו תפקידים אחרים היו מתאימים לו.

RotemLoveJohnny

New member
גם אני מראשון ולא שמעתי על שרפה |:

וג'וני בתפקיד ג'ק מטיטאניק זה לא הכי מתאים לו מבחינת "החתיך התורן" אבל נראלי שזה יהיה תפקיד שיפה לו :)

Dead Scene

New member
אוקי אז זה כמעט באמת קרה, כי ג'וני

קיבל את התסריט אבל הוא אמר שהוא השתעמם ממנו כל כך שהוא פשוט רפרף דרך 15 עמודים P:

johnny depp1

New member
גם אני חשבתי על זה..

אם מישהי פה ראתה את סרטי הארי פוטר,אז השחקן שמגלם את סריוס. זה פשוט כלכך גונני! ובתור לנגדון? ממש לא,שאמרו שטום הנקס ניחבר חשבתי שהוא הכי מתאים לתפקיד!

RotemLoveJohnny

New member
אולי הוא יהיה מתאים

בתור סיריוס בלק אבל הוא לא בריטיש כזה והוא לא הארי פוטר סטייל אז זה יהיה מוזר לי |: חחחחח

קרנולה

New member
!

גמ אני חשבתי שג'וני צריך להחליף את גארי! עם כל הכבוד לו, ויש - גארי מתוק אבל הוא לא מספיק הוטי כדי להיות סיריוס. לג'וני יש את כל המעלות של סיריוס ואפילו יותר; הבעיה היא שרולינג רוצה שם רק בריטים, ולצערינו ג'וני הוא לא ממש בריטי, למרות המבטא המעלף. אגב דמויות שג'וני יכול לשחק. בטיול שלנו לקבלת תעודות הזהות לכיתה שלי היה מדריך לא גבוה מדי, עם כובע סטייל המערב הפרוע, לבוש כזה של מדריכים אבל לא לגמרי, משהו קצת חנני אבל עם הרבה הרבה סקסאפיל. לא רק שאם היה איזה משהו דרמטי להחריד בטיול (יותר מאבן שפגעה למחנכת שלי בעין) זה היה מרגיש כמו בסרט שמתאים לג'וני לככב בו; הוא גם ממש דמה לו. היה לו זקנקן קטן, קצת שפם, שיער שטני כזה יפה ולא קצר מדי, גוף מחוטב יפה ולא בהגזמה, כמעט התעלפתי שם. והסכימו איתי, זו לא רק אני שמחפשת מישהו שידמה לו. הוא היה כל כך נחמד בנוסף לכל. אגב, אני חדשה
נעים להכיר.

Dead Scene

New member
חח תזהרי! עוד מעט לירוני תנשך אותך!

סיריוס = גארי אולדמן = הגבר של לירון. ובואי נאמר ככה, גארי הוא גאון והוא אחד השחקנים הכי טובים. בחיים לא הייתי מחליפה אף דמות שלו בשחקן אחר, למרות שאני אוהבת את ג'וני, לא תודה. סיריוס = גארי. and i wouldn't have it any other way :)

LIRONSH100

New member
התככונת עלי???

כי אני אוהבת את הארי והדמות האהובה עלי זה ססיריוס ... אבל גם אני חשבתי שהיה יותר כפי עם ג'ון ג'ון היה משחק את סיריוס... אבל אחרי החמישי הבנתי שטוב שהוא לא משחק אותו (הרולינג הזו רצחה את סיריוס !!!) ואני ממש לא רוצה לראות את ג'ון ג'ון מת... ובקשר לצופן ... עוד לא ראיתי אז לפי מה שנשמע פה באמת מתאים לג'וני לשחק את התפקיד של גארי...

LIRONSH100

New member
ברור שראיתי

וגם ברור שבכיתי אחר כך איזה חצי שעה... (ובגלל זה אני לא אוהבת אותו במיוחד...) וחוץ מזה פעם הבאה תגידי לאיזה לירון את מתכוונת...

johnny depp1

New member
../images/Emo8.gifחחח נזהרת

ועדין כל פעם שישדרו את הסרט הזה אני לא יוכלה להפסיק לחשוב כמה גוני חייב להיום שם! (מה לעשות שהוא הדמות שאני הכי אוהבת גם.. חח) -ואולי אני מנסה לחושב שאם גוני היה שם הוא היה חייב לקבל יותר זמן מסך-האםכלכךהרבהקטעיםירדושזהנוראיהאם-

Dead Scene

New member
לא ראיתי צופן דה וינצ'י, שמעתי שזה

סרט גרוע. העמ לא יודעת אילו תפקידים, כי רוב הסרטים שאני אוהבת משחקים בהם שחקנים מעולים ולא הייתי רוצה שהם יוחלפו. אולי, בתור הפסיכופט מהסרט "הטרמפיסט" כי נחמד מאוד לראות את ג'וני בתור רוצח חולני.

למעלה