דיון

adii1201

New member
../images/Emo124.gifדיון../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif

טוב אז ככה... הדיון מתנהל באופן הבא: אני אכתוב פה משו ואתם מוזמנים ומתבקשים להגיב. תגובות על מה שאני כותבת פה תשרשרו לפה ותגובות שאתם רוצים להגיב לדברים שאנשים אמרו לגבי הדיון תשרשרו אליהם
(אני יודעת שזה דיי ברור מאליו אבל העדפתי להגיד שלא יהיו מריבות
) אמממ אז מה דעתכם? (לאלה שרואים את הסדרה בטלוויזיה!) קייל ואמנדה יהיו ביחד בסוף? הם צריכים להיות ביחד בסוף לדעתכם? מה אתם חושבים שייקרה עם המי שזה לא יהיה המוזר הזה שעוקב אחרי קייל? מאיפה נראה לכם שקייל בא ומה הוא? אתם מסכימים עם ג'וש שהוא חייזר? האם לדעתכם היה חכם מבחינת ניקול להביא את קייל הביתה או שאולי צריך לאשפז אותו במקום מיוחד
? האם היה חכם לשים אותו בביצפר עם כולם? תתחילו לפתח את הדיון, מה דעתכם על כל מיני דברים שעולים בסדרה

adii1201

New member
אני אתחיל../images/Emo13.gif

לדעתי בסופו של דבר קייל ואמנדה יהיו ביחד למרות שאמנדה מאוד אוהבת את החבר שלה
הם מתאימים ביחד והיא שמה עין על קייל.. חוצמזה היא לדעתי מסוגלת להבין אותו יותר ממה שכל אחד אחר מבין אותו. המוזר הזה מפחיד אותי
הוא רע!!!!
והוא שם להם מצלמות בבית!!!!!! אני לא ממש הבנתי מה הולך איתו אבל אני מניחה שבסופו של דבר הוא זה שיפענח את התעלומה "קייל" ונדע מיהו ומאיפה הוא בא!
בכל מקרה, לפי איך שזה נראה הוא יעשה משהו רע לקייל בסופו של דבר
לכן צריך להמיד אותו
למרות שג'וש משעשע אותי כל פעם מחדש עם היציאות שלו שקייל חייזר וקייל בכלל שיעשע אותי בפרק השני כשהוא ישב בחוץ מול הכוכבים אני לא כ"כ מסכימה עם ג'וש. יש משהו מוזר מאוד בקייל- כמובן חוץ מהקטע של הפופיק. מי שומע רעש בתור מוזיקה?
וישן באמבטיה?
לא יודעת אם הוא חייזר, אבל אני לא חושבת שהוא סתם בסוף יהיה איזה בנאדם רגיל עם תכונות מוזרות
לדעתי גם לשים את קייל בביצפר וגם להביא אותו הביתה היה רעיון חכם. אולי כמו שניקול טוענת הוא עבר איזושהיא טראומה ואם הוא יהיה עם אנשים ויתרגל לסביבה שלהם הוא גם יוכל להסביר מי הוא מאיפה הוא בא ולמה הוא כזה פאקינג גאון!
אמממ אין לי יותר מה להוסיף

hodaya157

New member
אין לי הרבה מה להוסיף..חח

מסכימה עם כל מילה שלך....!! אבל עוד משו, האיש *ע"ע: השלד החתיך מהיער* שנרצח ניראה לי היה פרופסור שיצר איכשהו את קייל....וטום פוס *איכשקוראים לו..
* ניסה להפסיק את זה והרג אותו.....חחחח אבל זו רק תיאוריה...
ומסכימה איתך מילה במילה בנוגע לקטע האחרון...במקום אחר היו סוגרים אותו והוא לא היה נפתח לכלום ממה שהוא רואה מהבית של מש' טרייגר..*זה המשפחה, כן?*

adii1201

New member
הו! תיאוריה מעניינת!

לא חשבתי על זה ככה!
וכן טרייגר זו המשפחה

hodaya157

New member
חח כן

תאוריה בבהשפעת ובסגנון "המספריים של אדוארד" רק בלי המספריים או אדוארד..

NamelessGirl

New member
טוב אנשים שרואים בקצב של ארה"ב

מן הסתם לא יכולים להשתתף...חבל..

adii1201

New member
כן, סורי../images/Emo10.gif

אבל אתם בהחלט מוזמנים להעלות שאלות חדשות לדיון.. כאלה שמתאימות לצופים בארה"ב וכאלה כלליות שמתאימות לכולם

adii1201

New member
כן אבל חצי מהשאלות שהעלתי כאן

הם כבר יודעים את התשובה, אז זה לא חוכמה

darklighter

New member
../images/Emo45.gifאני מפחדת לספיילר...../images/Emo190.gif

וגם אם אני אשים
זה די הורס את העיקרון של שרשור ניחושים כזה ודיונים על הדיעה אם אני פשוט אענה על השאלות.

LeAnnDylan

Well-known member
דנה ../images/Emo88.gif

אמממ אז מה דעתכם? (לאלה שרואים את הסדרה בטלוויזיה!) קייל ואמנדה יהיו ביחד בסוף? הם צריכים להיות ביחד בסוף לדעתכם? אני אישית חושבת שקייל ולורי צריכים להיות ביחד, אחרי שהוא הרים אותה על הידיים בפרק הראשון זה היה קטע כל כך יפה וקיוותי שיתפתח מזה משהו. אבל אני מניחה שקייל ואמנדה זה לנצח
אני ממש מקווה שהם יהיו יחד. מה אתם חושבים שייקרה עם המי שזה לא יהיה המוזר הזה שעוקב אחרי קייל? בעיקרון ראיתי מה קרה איתו כבר, אבל אני אכתוב מה שחשבתי לפני שראיתי את הפרקים
אני חושבת שהוא יחטוף את קייל או אחד מהטרייגרים או בכלל את כולם ויגרום להם לשכוח כמו שהוא\הם
עשו לקייל. מאיפה נראה לכם שקייל בא ומה הוא? אתם מסכימים עם ג'וש שהוא חייזר? מהפרק הראשון שראו שאין לו טבור ידעתי שהוא לא אנושי, בטח ייצרו אותו בתנאי מעבדה או משהו, ניסוי גנטי או משהו בסגנון. האם לדעתכם היה חכם מבחינת ניקול להביא את קייל הביתה או שאולי צריך לאשפז אותו במקום מיוחד? אני חושבת שהיה חכם מצידה, יש לה איסטינקטים טובים, קייל לא היה נראה לה מסוכן, והיא ידעה לשים אותו במקום אחר אולי יפגע בו. האם היה חכם לשים אותו בביצפר עם כולם? כן, למה לא, אחרי הכל הוא גם ילד, וכמו שהוא אמר איפה אפשר עוד ללמוד את הדברים האמיתיים אם לא בבית הספר, בחברת ילדים אחרים. ו....סוף חפירה

vikush666

New member
חכם מצידה של ניקול להביא אותו הביתה!

אחרת לא הייתה סידרה, לא<?

../images/Emo191.gif מדיינת :]

קייל ואמנדה יהיו ביחד בסוף? לא P: הם צריכים להיות ביחד בסוף לדעתכם? לא P: מה אתם חושבים שייקרה עם המי שזה לא יהיה המוזר הזה שעוקב אחרי קייל? הוא יעשה משהו לקייל O: מאיפה נראה לכם שקייל בא ומה הוא? מעמקי הביוב P: אתם מסכימים עם ג'וש שהוא חייזר? נואפ האם לדעתכם היה חכם מבחינת ניקול להביא את קייל הביתה או שאולי צריך לאשפז אותו במקום מיוחד? חכם ביותר! האם היה חכם לשים אותו בביצפר עם כולם? יש לי הרגשה שמשהו ממש חשוב יקרה שם בבצפר O:

HilaZ1

New member
טוב אז...אני../images/Emo191.gif

קייל לא חייזר
נראה לי שהוא רובוט.למה? -אין לו פופיק.שום "בן אנוש" לא יכול להיוולד בלי פופיק
-המוח שלו עובד באחוזים גבוהים הרבה יותר משל אדם רגיל-והרי למה יש רובוטים?בשביל שיהיה להם ניצול מקסימלי של "המוח". -יש לו יכולת לפעול בצורה מהירה בטירוף.אפשר לתכנת רובוט שיעבוד מהר,הרבה יותר מאדם רגיל. למה לא חייזר?הוא יפה מידי
לגבי אמנדה אני דיי בטוחה שהם יהיו ביחד,למרות שזה לא ממש משנה לי עם מי הוא יהיה,מצידי שיסתדר עם ג'וש או משהו
לגבי האיש המפחיד חח.הוא עובד באיזושהי חברה לפי מה שהבנתי...אם אני ממשיכה בתאוריית הרובוט שלי,אז לדעתי או שהוא מהאחראים על יצרתו של קייל-והוא פשוט עוקב אחריו כדי לראות איך "הרובוט" שלו מתפקד,או שהוא רוצה להשתמש בקייל למטרה מסויימת.כי נראה לי שאם הוא היה רוצה לפגוע בו הוא כבר היה עושה משהו,היו לו הזדמנויות
ואם אני לגמרי נסחפת עם הדימיון שלי,ושוכחת לרגע את תאוריית הרובוט-אז קייל הוא בכלל בנאדם תמים שנחטף ע"י אנשים מטורפים מסויימים שעשו בו ניסוי שגרם לו להיות מה שהוא-בנאדם עם יכלות מוזרות.אה כן והם מחקו לו את הזיכרון איכשהו
קיצר...רובוט פחות הזוי נו.

HilaZ1

New member
אבל E.T חייזר אם את רוצה או לא

ו..אני הייתי אומרת שהוא מספיק מכוער בשביל להיות חייזר אם כבר
(בלי להעליב
הוא חמוד...) אבל קייל...הוא פשוט..
!

למעלה