דיון

MiTzi Miau

New member
../images/Emo124.gif דיון ../images/Emo124.gif

למרות שאני בד"כ לא מכניסה את עצמי לנושא של ערבים, ישראלים ומה המדינה צריכה לעשות הכתבה הזו שאני אצרף לכאן הרגה אותי.. ואני חייבת לשמוע מה דעתכם בעניין תקראו אותה, ותגיבו: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2938852,00.html

miniii

New member
עצוב....../images/Emo7.gif

אבל אמת שאני כבר תוהה אם בכלל יש פתרון לבעיית היהודים-ערבים , משום שמבחינתם ניראה שהמלחמה לא מסתיימת עד לרגע בו המדינה תהיה תחת שילטונם.אנחנו נאבקים על עצמאות במדינת ישראל ומנגד-גם הם נאבקים.לצערי...איןפתרון שירצה את שניי הצדדים באופן מוחלט.

Black Hawk

New member
בראשית,

ההגדרה של "ערבים, ישראלים ומה המדינה..." היא די בוטה. כי ישנם ערבים שהם ישראלים (הם נושאים אותה תעודת זהות שאני ואת נושאים). אם כבר אז יש להתייחס למושג פלשתינאים. ועכשיו לנושא עצמו- דבר זה מזעזע. זה דבר נורא כאשר מדינה ריבונית מותקפת ברקטות ולא יכולה להגן על עצמה. אנו לא יכולים להשיב באותה המידה, שכן אין לאויבינו שלטון יחיד- אלא כמה התארגנויות פאנטיות שאחראיות לדברים הללו. לכן- יש למסד מדינה פלשטינית בגבולות מוגדרים עם יישות שלטונית אחת(!!!) כלשהי. במצב כזה- אם מדינת ישראל תותקף ברקטות תהיה לה לגיטימציה מלאה להגיב. במקרה שיפלו טילים על שדרות, ת"א, אילת או לא יודע איזו עיר- לישראל תהיה הזכות המלאה להגן על תושביה ולצאת למתקפה נגד "המדינה העוינת". מצב פשוט מאוד: מפגיזים אותנו, אנו מפגיזים בחזרה. מצב רגיל במלחמה. מה גם- זה פשוט ביזיון לעולם המערבי שאינו מגנה אקט זה, אלא רק את הפעילות של צה"ל בשטחים. אני רוצה לראות שמפגיזים את ארה"ב, אנגליה ואפילו את צרפת והם יושבים בשקט.

למעלה