דיון

pinoki

New member
../images/Emo124.gif דיון ../images/Emo124.gif

לא היה לנו הרבה זמן.. אז יאללה הביאו את דעתכם.... וכמובן הנושא זה האימוץ של מודקס מה יהיה הלאה... לאחרונה התברר שמודקס הוא לא יתום כמו שאנג'י חשבה .. הוא הגיע לבית היתומים אחרי שאמו מכרה אותו בכסף... השאלה מה עושים עכשיו
האם צריך להחזיר את מודקס לאמו הביולוגית.. או שהוא צריך להישאר אצל אמו המאמצת - אנג'י... אנג'י אומרת שהיא מרגישה רע עם זה שהיא לקחה ילד מאמו אבל הרי היא חשבה שהוא יתום... יאללה
הביעו את דעתכם

Leen tal1

New member
אממ..שאני יתחיל?

העובדות והמציאות אומרות שאנג'י אימצה אותו חוקית..אימצה את מדוקס היתום.. לא מדוקס הנטוש..ככה לפחות רשום במסמכים וכל דבר רשמי אני חושבת.. מה שאומר שבאמת אנג'י לא ידעה.. אני במקומה גם הייתי ממש מתוסבכת..זה מצב ממש קשה.. אבל אומרים שהאמא רוצה אותו בחזרה? בכל מקרה חוקית אנג'י היא האמא שלו..ותמיד האמא יכולה לצוץ פתאום אבל היא לא יכולה פתאום להתחרט ולהגיד "בא לי את התינוק שלי בחזרה" למרות שהוא לא תינוק כבר..והוא הבן של אנג'י נקודה..זה בהחלט מבאס מנקודת מבט של אנג'י אבל אני מאמינה שזה יעבור אלא אם כן האמא תתחיל להלחם

ענבר1

New member
אוי זה נושא בעייתי..ודי עצוב

כי בכול דרך מישהו יפגע ובכול מקרה מדוקס יפגע אם הוא יחזור לאמא שלו אז הוא יפסיד את אנגי בתור אמא שלו ואת כול מה שהיא תוכל להעניק לו מבחינה חומרית ונפשית יש לה המון אמצעים והילד הזה כמו שכולנו קראנו והבנו הוא החיים שלה תחשבו אם הוא יגדל וישאר את אנגי למה אמא שלי ויתרה עלי ואם יש לי אחים וכול זה מה היא אמורה להגיד לו? ומצד שני האמא הביולוגית,בכול זאת הוא הילד שלה היא לא ויתרה עליו ולא מסרה אותו וזה שאין לה אמצעים לא אומר שהיא לא ראויה להיות אמא זה ממש בעייתי ככה או ככה הילד יפגע אני חושבת שאם האמא באמת רוצה אותו(טוב שנזכרה אחרי שנתיים) היא צריכה להראות את זה ולהילחם ואני מקווה שהיא לא מעוניינת בכסף של אנגי.. בקיצור משמרת משותפת לדעתי בתמונה אנגי ומדוקס בזמנים יותר טובים

מסכימה עם מה שאמרת..

לא ידעת אני לא יודעת אפילו איך להגיב אני רק חושבת על איך שאנג'י בטח מרגישה.. לדעתי צריך לעשות שיחה בין אנג'י לאמא הביולוגית.. ולשקול משמרת משותפת באמת למרות שבמובן מסויים זה לא פייר אחרי שאנג'י אימצה אותו והם נקשרו זה לזו.. אבל גם מצד האמא זה לא פייר קצת אחרי הכל היא מ-כ-ר-ה אותו שזה בטח דבר נורא קשה.. לא ידעת.. זה נראה לי נורא עצוב הסיפור הזה קצת תמוה בעיניי שפתאום מצאו שיש לו אמא אבל נו.. מתוך השערה שזה נכון אז.. זה מה שהיה לי להגיד

¥EleVatioN¥

New member
לדעתי..../images/Emo129.gif

נכון, זה באמת לא נעים לאמץ ילדון ואז לגלות שהוא לא יתום ויש לו הורים והם חיים והכל. מצד שני איזה חיים יהיו לו אצל האמא הביולוגית שלו? יש לה איך להאכיל אותו? לספק לו תנאים מינימליים? למה היא מכרה אותו? מכרה אותו<?!?!!?! למה היא נתנה אותו בכלל? אם היא מכרה אותו ה' יודע מה עוד היא תהיה מסוגלת לעשות.

dilan angel

New member
דעתי-זו בעיה שלה../images/Emo110.gif

של האמא הביולוגית כמובן... כשהציעו לה סכום כסף מסויים עבורו היא הסכימה,דבר שמביע חוסר אכפתיות כלפי הילד-היא העדיפה לוותר עליו... חברת האימוץ שאנג'י השתמשה בשירותיה לא הייתה הוגנת וישרה-אותם צריכים לתבוע! הם האשמים!לא אנג'לינה... בית המשפט צריך להסיק מסקנה כזאת: האמא הביולוגית ויתרה על הילד מרצונה חברת האימוץ שלא פעלה בדרכים חוקיים תיענש וכמובן,מדוקס ישאר אצל אנג'י מכיוון שהיא סיפקה לו עד היום את צרכיו.... מקווה שיגמר טוב!

~orit~

New member
שאני אבין. האמא הביולוגית שלו מכרה

אותו? למי? לבית יתומים? ממתי בתי יתומים קונים ילדים? אם כבר היא נטשה אותו או מסרה אותו או משהו כזה כי לא היה לה כסף לגדל אותו. בכל אופן, אם האמא הביולוגית עכשיו דורשת אותו סביר להניח שזה רק בגלל שהיא גילתה שמישהי עשירה אימצה אותו והיא חושבת על הזדמנות הזהב שנקרתה בדרכה. בכל אופן, אין מצב שהיא תצליח לקחת לה אותו. הדבר היחיד הוא ההרגשה של אנג'לינה ומה היא תספר למדוקס כשהוא יגדל (זה נוראי יהיה לספר לו שהאמא שלו נטשה אותו. וגם יש סיכוי שהוא ירצה לפגוש את האמא הביולוגית שלו). אולי אנג'לינה בטוב ליבה תחליט גם לעזור לאמא שלו מבחינה כספית ואולי תעזור לה לקבל אזרחות אמריקאית (אני הולכת רחוק, אני יודעת). בכל אופן, אנג'לינה יכולה להיות בטוחה בדבר אחד - יש לה ילד בר מזל! היא לא צריכה להרגיש כל כך רע עם זה. אני בטוחה שיהיה לו הרבה יותר טוב איתה. זה מזכיר לי פרק בסאות'פארק עם קייל. פרק קורע

ProZaC Baby

New member
מממ...../images/Emo88.gif לדעתי..

האם מכרה אותו!! מה לא ברור כאן? אז אוקיי אם אין לה אמצעים לגדל אותו, פשוט שתמסור אותו למקום שכן יוכלו לטפל בו כראוי..אבל לא.. היא קיבלה כסף בתמורה. אז לדעתי מה שנראה לי שקוף כל כך שהאם בסה"כ רוצה את הכסף של אנג'י. אני לא חושבת שיש בן אדם טוב יותר לגדל את מדוקס..{וכן אני אובייקטיבית} אנג'י יכולה לתת לו הכל.. מחום ואהבה ועד לדברים חומריים. לדעתי אסור לטרטר את הילד הקטן וצריך להשאיר אותו אצל אנג'י. נכון, מצב בכלל לא נעים ואני בטוחה שהמלאך נקרעת מבפנים. אבל צריך לחשוב על טובתו של הילד בלבד! מצד אחד אמא שמכרה אותו{ביולוגית}..לבית אמא שתתן לו הכל..{מאמצת} ברור, לא?

pinoki

New member
לפי מה שהבנתי

בית היתומים הזה הוא מקום לא חוקי... ככה שמנהלת המקום יכלה לדרוש את הילד תמורת תשלום... זו רק השערה שלי אבל הכל אפשרי במקום לא חוקי..

~orit~

New member
אוקיי לפי מה שגיא פינס אמר מדובר

במקום שקונה ילדים (מה שאומר שהאם הביולוגית אכן מכרה אותו) והוא מתחזה לבית יתומים. וזה כמובן לא חוקי. ממש נוראי.

shmezz

New member
זו לא תהיה דעתי...זה מה ההחוק אומר:

אומנם אותה אישה אלמונית היא אימו הביולוגית ועברה את 9 חודשי ההריון+כמה שעות צירים ולידה.. אבל, וזה אבל גדול
היא מסרה אותו.. ומהרגע שהאם מוסרת את תינוקה לאימוץ והוא באמת מאומץ הילד הוא מבחינה חוקים של האם המאמצת ואלא אם כן מוכיחים שהיא אמא לא קשירה או אין לה את האמצעים לטפל בתינוק שקיבלה את המשמורת אליו אין שום סיבה שבעולם שאנג'י תצטרך לשמור אליו... הרי היא צצה לה משום מקום....כנראה סתם בזבזה את כל הכסף של המסירה על סמים וחזרה לעוד סיבוב... הנסיון הזה לא ייצלח ומדוקס יישאר בידי אנג'י שלנו.. מבחן החוק לא ייתן להם לקחת אותו....עובדה חוץ מזה עוד דיון: מה כדאי יותר לאכול פיצי או שמא ציפי

¥EleVatioN¥

New member
אני חושבת שציפי../images/Emo129.gif

ציפי זה כמו הקורנפלקס או משו נכון? זה יותר טעים מהפיצי אני חושבת רגע פיצי זה ההיפופוטם או מזה...פיל נכון?

ענבר1

New member
לדעתי היא רוצה את הכסף שלה

כי אם היא הייתה כזאת אמא "טובה" ומלאת געגועים לתינוק שלה היא הייתה רוצה אותו כבר לפני שנתיים וחצי אז מי לא מכיר את אנגי ושלא רק שיש לה מראה מאוד מצודד(אני מושפעת מהפסיכומטרי הארור) אז היא גם מיליונרית והיא יודעת שהתינוק הוא החיים שלה אז היא תדרוש כסף שביל לבטל את התביעה

לונה..

New member
האמת

מדוקס אומץ כחוק וכדין על ידי אנג'י, רייט? רייט. זה שהוא נמכר או וואטבר זה בעיה מאוד חמורה של הביולוגית שלו, אבל לא אמור לעניין את אנג'י. ותכלס, אף בית משפט שפוי לא יחזיר לה אותו, אלא אם היא תמציא תירוץ מאוד מאוד נוגע ללב "לא היה לי מה לאכול, לא היה לי איפה לשים את הילד, הייתי אבודה, ומאז שקרה מה שקרה אני לא מתפקדת, לא אוכלת לא ישנה" (אמן תמותי אבל חפיף), אבל הם רואים איזה עתיד הילד הזה יכול לקבל, וכסף הוא שם המשחק. או אחד מהשמות שלו, כי תכלס, כמו שזה נראה, הילד הזה מקבל יותר אהבה ויחס ממנה מאשר כל האהבה והיחס שהוא יכול לקבל מהביולוגית שלו. ובתי משפט דואגים אך ורק לטובת הילד, אז אני לא חושבת שיש ספקות בנוגע להיכן הוא ישאר. אי אפשר להוליד ילד ולזרוק אותו לכלבים ואחר כך להזכר "אוי, אני מתגעגעת, קשה לי" דברים לא עובדים ככה, תמיד אפשר למצוא פתרון. לא מאמינה שבית משפט יקל עליה כל כך (על הביולוגית) אבל מה שיהיה, יהיה. מצד שני, אני לא יודעת בדיוק מה הלך שם. ואם אנג'י צדיקה ומתחשבת היא גם תלך ותארגן באמת משמורת משותפת, אבל זה מיותר לטעמי.

למעלה