דיון

../images/Emo124.gifדיון../images/Emo107.gif

במה אתם חושבים שהרכיבה תורמת לכם? וזה יכול להיות מכל בחינה: חברתית, ביטחון עצמי, כושר גופני וכל דבר אחר שיעלה על דעתכם.

SkAzi w

New member
וואי זה ממש מסובך

דבר ראשון בגלל הרכיבה לא רואים כמה שוקולד אני אוכלת
מבחינה שזה איום טוב להורים שלי ... כי אני עושה הרבה שטויות,זה מחזיק אותי קצר...
וגם כשאני בבית יש לי מלא בעיות עם החברים ההורים הלימודים וכל הדברים האלה וכשאני באה לחווה אני שוכחת הכל .. אני פשוט בן אדם אחר אני שוכחת את כל הצרות שלי ופשוט כיף לי וזה כבר נעשה חלק ממני לבוא כל יום סתם לטפל ולהסתכל עלייהם להציב לעצמי מטרות ולהגיע עלייהם ... :) וזה כיף... חח חפרתי בקיצור זה מסובך להסביר ...

netapet2

New member
וואי... את די כמוני

רק שלי יש את הבעיות האחרות לא רק בית גם בית ספר חברים וריבים וכאלה דברים... ככה שזה קשה וכשאני באה לחווה זה כאילו עולם בפני עצמו שונה עם אנשים אחרים דיבורים אחרים וזהו...

לי בכל אופן../images/Emo107.gif

הרכיבה תרמה (ועדיין תורמת) לי המון. מבחינה חברתית יצרתי קשרים עם אנשים על בסיס הסוסים, יש לי אנשים עם אותו תחום עניין לדבר איתם. הביטחון העצמי שלי עלה. גם הכושר השתפר פלאים (גם מהעבודה בחווה, לא רק מהרכיבה). חוץ מזה, זה משהו שגורם להמון הנאה ומעביר את הזמן בכיף. לפעמים אני גם מרגישה שאני לומדת על עצמי המון מהרכיבה, אני מרגישה שהסוס ממש משקף את מה שאני מרגישה באותו היום. בנוסף, ברכיבה אני לומדת לא לוותר, להמשיך לנסות גם שקשה. אני מתמודדת עם המון מצבים מלחיצים (שסוס נבהל למשל). וחוץ מזה, תמיד יש לי מוטיבציה להתקדם ולהשתפר, זה נותן לי מן סוג של מטרה בחיים. אני בטוחה שיש עוד המון דברים שאני לא מצליחה להיזכר בהם כרגע.

ווינגז

New member
הכל

הדבר הכי חשוב - כמובן, ביטחון עצמי. אם עכשיו אני די חסרת ביטחון, מזלכם שלא ראיתם אותי פעם (ובכל זאת, זה היה מזמן) העלייה בביטחון העצמי הובילה לזה שאני קצת יותר יכולה לדבר עם אנשים וליצור קשרים, מה גם שיש את הפורום הזה... ואם לא הייתי מתחילה לרכב - לא הייתי מגיעה לפה
ומכירה אנשים שהפכו באמת להיות החברים הכי קרובים אליי
. החווה בשבילי היא גם מן מקום של שקט כזה בכל הבלגן, זה מקום נייטרלי כזה שאני יכולה להיות בו גם רק בשביל לחשוב, לנשום אוויר נקי יותר ולהרגיש חופשייה לעשות דברים שבמצבים רגילים לא הייתי עושה (ביישנית, כבר אמרתי?) מבחינת כושר - ברור שזה הכניס... האמת שלא מספיק, אבל הכניס. העבודה בחווה בעיקר. עוד שאלה - נסו לשלב את זה בתשובה לדיון האם הרכיבה והסוסים שינו בכם משהו שהייתם רוצים להחזיר לאחור?

S H I L G I

New member
אמממ

אני חושבת שהדבר הכי טוב הרכיבה מבחינתי זה שזה מתעל את כל האנרגיות והדברים שיש בי לדבר טוב וחיובי...כאילו..רק לאחרונה חשבתי על זה שהרכיבה זה פשוט גאוני מבחינתי כי תמיד הייתי ילדה ספורטיבית ותמיד חיות היו הבייבי שלי..כאילו גם כשלא גידלתי בע"ח זה תמיד היה משו שהכי אהבתי בעולם וזה..וזה שילוב של שני הדברים האלה..והשילוב הזה בעצם גורם לזה שאני כל כך נהנית מזה, כל כך אוהבת את זה, אני נהנית להשקיע ומוכנה באמת לתת מעצמי..ובנוסף זה באמת משפר את הכושר הגופני, ממלא אותי כל פעם מחדש בידע, נותן לי את היכולת להכיר אנשים דרך זה..ובכלל זה נותן להתפרק בכל המובנים...הפיזיים והנפשיים..וזה תמיד כיף לחזור הביתה בידיעה שניצלת את עצמך עד הסוף ועשית משו טוב לעצמך ולמישו אחר [הטיפול בסוסים] חפרתי

S H I L G I

New member
אה וכמובן

זה בהחלט משפר את הביטחון העצמי... ומבחינה פיזית זה גם מאד שיפר לי את הגב וחיזק יל את השרירים..אם פעם הייתי הולכת מכופפת היום אני הולכת זקופה

וואוווו!:) ../images/Emo6.gif ../images/Emo210.gif../images/Emo109.gif

דבר ראשון בטחון עצמיי ! ואוו באמת אני ההיתיי ילדה ביישנית לא ברמות אבלל זה השפיעעה עלי מהבחינה הזו ! ומכל הבחינות ! זה עשה לי רק טוב.. עם לא ההיתי רוכבת לא הההיתי מכירה ת'אנשים המדהימים פה! חוץ מזה אני מרגישה שאני לומדת דברים חדשים ובכלל דברים חדשים על עצמיי ! ואווו ועוד המוןן דברים שלא עולים ליי כרגע לראש !:| :)

c h e R s o n

New member
אמממממ............

האמת ......... דבר ראשון אני עושה משהו שאני אוהב...! דבר שני אני לא תקוע כל היום בבית (להפך אני כל היום בחווה
) מה שבאמת חסר זה עוד זמן עם חברים... כי בסך הכל אני רואה חברים רק בלילה.... אמממ מה עוד?.... בעיקרון זה גם תורם בזה שאני ימשיך עם זה ואז שאני יהיה מבוגר יהיה לי עבודה טובה ושאני אוהב.... אני מכיר הרבה אנשים חדשים..!!! אממממממ............ אני לא יודע מה עוד אבל בדוגרי אני יודע שאף אחד לא הולך לקרוא את זה אז.... אם אני ימצא עוד משהו אני יוסיף! זהו :)

taitush

New member
אוקי אז מבחינתי..

חברתית זה בטוח תורם כי אתה מכיר עוד מלא מלא אנשים אני הכרתי את שתי החברות הכי טובות שלי דרך הסוסים כן כן רעות דיברתי עליך ועל רונה ביטחון עצמי לי זה לא נתן כי אני תמיד הייתי דעתנית ואומרת את מה שיש לי.. כושר גופני בהחלט זה עשה לי שרירים בבטן בישבן (לא אומרים ת*ת) זה חיזק לי מעט את הגב והרגליים הופכות להיות חלום באמת לי נהיו רגליים מדהימות מזה =] וגם זה עזר לרדת במשקל כי אין הרבה זמן בתחרויות לאכול אז כל תחרות שהיינו נוסעים ירדתי מבשקל =] תכלס הרכיבה מילאה לי משהו שהיה חסר לי מצאתי את האהבות הכי גדולות שלי בסוסים והכי חשוב התאהבתי בתינוק שלי בילד המושלם שלי שנתן לי הכל וה הסוס המדהים שהיה לי הארלי הוא פשוט.. אחד הסוסים הכי טובים שאני מכירה כל מה שהוא רוצה לעשות זה ללמוד ללמוד ללמוד ושהרוכב שהוא אוהב יהיה מאושר.. בילדים הקטנים הוא התעלל ולי הוא נתן את הנשמה.. אחח איזה סוס מושלם אני מוכרחה להגיד שהרכיבה נותן המון. בתמונה זה הארלי בפורים חיפשתי אותו לזונה =] אם תשימו לב הוא עם חזי חותלות וצעיף נוצות =]

SNTQ

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif*מתגעגעת*../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

ואוו...

שאלה קשה. בתור אחת שבקושי נמצאת בבית בגללה רכיבה והסוס
- קודם כל הרכיבה ועצם ההתעסקות בתחום הסוסים ממלאת את היום שלי. מבחינות אחרות ומשמעותיות יותר, הרכיבה הפכה להיות הדבר הכי שחוב בחיים שלי ונתנה לשעות אחר הצהריים שלי משמעות נוספת ומשמעותית יותר מבהיה במסך המחשב. ככל שהתחלתי לרכב יותר כך כל יום נוסף בבית הרגיש מבוזבז. הרכיבה בשבילי בזמן הזה היא מעבר לרכיבה בלבד, מעבר לספורט ומעבר לתחביב. הרכיבה היא דרך חיים, החל מלחסוך כסף בשביל ציוד ולא בשביל שטויות, לקחת את האחריות האדירה הזו ולהיות בעלת סוס, לדאוג בעצמי לכל מה שקשור לרכיבה מלבד דברים מסוימים שלהם ההורים שלי דואגים. הרכיבה בעיקר הפכה אותי לעצמאית, מילדה שהייתה זקוקה להורים שלה בכל מצב הפכתי לעצמאית כמעט לחלוטין. החל מהנסיעות המפרכות באוטובוסים וההליכה ברגל כדי להגיע לחווה, ועד ללהסתדר בעצמי בחווה, לאכף, לנקות, לקנות, לדאוג, לפרזל, לחסן וכל הקשור בגידול סוס
לא הייתי אומרת שהרכיבה הכניסה אותי לכושר שיא, אבל עצם ההתרוצצות בחווה וכל הפעילות בטוח עדיפה מלשבת על הספה בבית. ואי אפשר לשכוח את הפן החברתי, חוץ מהאנשים המדהימים בחווה שהם כבר הרבה מעבר לחברים, שהם כבר סוג של משפחה, יש את כל המעגל התחרותי
קובץ אנשים איכותיים פשוט, שללא הרכיבה לא הייתי מכירה אף אחד מהם. הרכיבה, והסוסים בכלל הם הציר שסביבו חיי סובבים כרגע. קרדיט ליעל על התמונה

תווודה../images/Emo13.gif

יש לו נטייה להניח עליי את הראש/לפרק לי את הקוקו/"לתת בוסות"/סתם לדחוף אותי עם האף שלו/לבדוק אם אולי יש לי גזר בחולצה

../images/Emo181.gifאו קי...

הרכיבה עוזרת לי מכל הבחינות... חברתית זה עוזר לי שכל הזמן אני עם חברים שלי מהחווה וכל הזמן יש לי חברים חדשים מהתחרויות וזה כיף..אתה כל שנה מכיר חברים חדשים וזה הכי פאן שיש... כושר גופני זה עזר לי פול....בעצם היה לי גם כושר לפני רצתי וכאלה רקדתי גם וכל השטויות אבל בחיים שלי לא התחברתי למקצוע כמו שהתחברתי לרכיבה זה אני לא יודעת פשוט ממכר...חחחח...הקיצר יש לי עכשיו שרירים ברגליים וואווייווואוויייווואייי... כל פעם שיש לי בעיות עם ההורים אני נוסעת לחווה באופניים בשקט שומעת מוזיקה אני באה לחווה יושבת עם פיני קצת רוכב קצת וזה הכי מנקה את הראש שיש...זה באמת הכי כיףף.. וזה גם ספורט מיוחד לאף אחת מהחברות שלי לא היה כזה ספורט שהן צריכות להשקיע ולהיות כל יום ולטפל כל יום אבל זה הכי הכי כיף ככה....מה לא??

למעלה