דו-ר-ו-ן אתה פה? אם אתה רוצה לזכות בהתערבות.....השגתי את האתרים שחיפשת....
צ ציפיטפטת New member 18/1/03 #1 ../images/Emo124.gif דו-ר-ו-ן אתה פה? אם אתה רוצה לזכות בהתערבות.....השגתי את האתרים שחיפשת....
A anati31 New member 18/1/03 #3 כמה רעש את עושה....?!../images/Emo46.gif אי אפשר לישון בבית הזה................?
צ ציפיטפטת New member 18/1/03 #6 אתה יכול להישאר להיות טובי דורון זה דורון טובי זה טובי כל אחד כבודו במקומו מונח. מייל? או מסר? מייל לא קיבלתי - אבל מסר כן
אתה יכול להישאר להיות טובי דורון זה דורון טובי זה טובי כל אחד כבודו במקומו מונח. מייל? או מסר? מייל לא קיבלתי - אבל מסר כן
T T u v i New member 18/1/03 #8 וואי, שלחתי לך אתמול מייל לפי הכתובת שרשמת באחת התגובות... משהו שחבל על הזמן... תשלחי לי שוב את המייל שלך...
וואי, שלחתי לך אתמול מייל לפי הכתובת שרשמת באחת התגובות... משהו שחבל על הזמן... תשלחי לי שוב את המייל שלך...
צ ציפיטפטת New member 18/1/03 #11 עוד לא שמעתי אותו.... הייתי עסוקה....בדברים שהשתיקה יפה להם.... מבטיחה לך תגובה !!
צ ציפיטפטת New member 18/1/03 #14 שמעתי אותו... והרי לך תגובה ממש פה מתחת.... כן גם אני שותקת לפעמים....נכון שזה נשמע מוזר? שולחת לך במקביל 3 קבצי קול...
שמעתי אותו... והרי לך תגובה ממש פה מתחת.... כן גם אני שותקת לפעמים....נכון שזה נשמע מוזר? שולחת לך במקביל 3 קבצי קול...