גברת

N D R

New member
../images/Emo65.gif ../images/Emo25.gif מזל טובבב../images/Emo65.gif

המון המון המון המון אושר ושמחה ורק טוב והכי כיף והרבה ביחד יום הולדת שמחחחחחחחחחח לכם

R a c h e li

New member
תודה ............/images/Emo23.gif

למברכים במילים בקריאה או סתם בהצצה .... החמוד שלי דווקא היום המליצו לו על אנטיביוטיקה עזב למספר ימים את עיניין הג'אנק פוד
דלקת ראות ועם זה לא צוחקים טוב נו בכל זאת הבאתי לו עוגה שהוא אוהב עם נר המון תה עם לימון , מיץ תפוזים והמון המון חיבוקים החמוד שלי חגג הפעם יום הולדת ב 40 מעלות

d a n i e l s 5

New member
16 מלאו לנער .....

יומולדת בסימן אנטיביוטיקה.......לא ממש נעים ....... קודם כל רפואה שלמה ...ומהר !!!!!!!!!!!!! מאחלת לך נער......... שאחרי שתחלים.....תחגוג בגדול כמו גדול :) יומולדת שמח לך !

../images/Emo23.gifמזל טוב../images/Emo23.gif

אהבתי את ההודעה שלך כ"כ...כ"כ אופייני לך. אימא מצחיקה ומשעשעת, איזה כיף להיות ילד שלך. מאחלת לך ולו הרבה אושר ושמחת חיים. יום הולדת שמח

ורד 3

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo213.gif מזל-טוב ../images/Emo20.gif../images/Emo213.gif

לילד החמוד שלך המון אושר חיוכים חברים וכל שיבקש לו יהי .... ולך רייצ'ל שמקשקשת המון ....
...הרבה נחת.....מהילדון... יומולדת שמח........

../images/Emo65.gifהמון מזל טוב

קוראת אותך ונהנית, מריצת המחשבות, מהכתיבה הבלתי אמצעית. אושר גדול הם מסבים לנו, המושלמים שלנו, נכון? אהה, כן, גם אני אמא אובייקטיבית לילד/גבר מופלא. איזה כיף זה... רק שמחות.

shemesh22

New member
../images/Emo25.gif מזל טוב

לאמא המקסימה ולבן ה-16 היפה והחכם והחתיך
שירגיש טוב מהר..מהר..מהר

my sunshine

New member
../images/Emo124.gif גברת

אמנם קצת מאוחר, אבל הגעתי... מאחלת לילד המקסים הזה, הילד שאי אפשר שלא לאהוב, את כל האושר שבעולם, את כל מה שאימו מאחלת לו - ועוד קצת

../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif

אני מקווה שלא איחרתי בהרבה
המון המון מזל טוב לנער
ולך1000

למעלה