../images/Emo124.gif גברת ../images/Emo124.gif
ממהרת לעבודה כמעט ולא התעוררתי בבוקר וואוו אני מאחרת מקשיבה למוזיקה באוזניות הישר לתוך המוח הולכת.. ממהרת.. שלושה אנשים עומדים, נו.. הם חוסמים לי את המעבר עוקפת.. הולכת..
הלו... גברת... את לא שומעת
נעצרת בבום מרימה את המבט משטרה.. ניידות.. בלאגן בכביש.. הלו גברת, את לא שמה לב? מחייכת.. לא.. לא שמתי לב נעמדת. נו.. רק תנו לי לעבור לרגע העבודה שלי בדיוק פה.. עוד שלושה צעדים.. לאט לאט נעצרים עוד ועוד אנשים אחרי כמה דקות, הקהל נאסף.. חיילת עוקפת.. במהירות.. הלו.. חיילת.. את לא שמה לב.. מוזיקה, ניתוק מהרעשים הסביבתיים.. אנשים עוקפים, הולכים.. רגע. עצרו. שימו לב.. מה קורה. הכרוז מכריז שבעוד כמה שניות ישמע בום מבוקר לא להיבהל. כן בטח לא להיבהל הלב יורד לתחתונים ובעצם לתוך האדמה ובקושי עולה חזרה מרעיד כל תא ותא בגוף. בום ועוד בום ועוד אחד ואחרי כמה דקות עוד שניים שלושה בומים מרעידים את האוויר מפחידים.. כל כך מפחיד. כל כך הרבה התרעות טוב שזה נגמר בתיק שמישהו שכח בבהלה.. ובאיחור לעבודה.. תודה למשטרה ששומרת עלינו.
ממהרת לעבודה כמעט ולא התעוררתי בבוקר וואוו אני מאחרת מקשיבה למוזיקה באוזניות הישר לתוך המוח הולכת.. ממהרת.. שלושה אנשים עומדים, נו.. הם חוסמים לי את המעבר עוקפת.. הולכת..