גברת

דגנית

New member
../images/Emo124.gif גברת ../images/Emo124.gif

ממהרת לעבודה כמעט ולא התעוררתי בבוקר וואוו אני מאחרת מקשיבה למוזיקה באוזניות הישר לתוך המוח הולכת.. ממהרת.. שלושה אנשים עומדים, נו.. הם חוסמים לי את המעבר עוקפת.. הולכת..
הלו... גברת... את לא שומעת
נעצרת בבום מרימה את המבט משטרה.. ניידות.. בלאגן בכביש.. הלו גברת, את לא שמה לב? מחייכת.. לא.. לא שמתי לב נעמדת. נו.. רק תנו לי לעבור לרגע העבודה שלי בדיוק פה.. עוד שלושה צעדים.. לאט לאט נעצרים עוד ועוד אנשים אחרי כמה דקות, הקהל נאסף.. חיילת עוקפת.. במהירות.. הלו.. חיילת.. את לא שמה לב.. מוזיקה, ניתוק מהרעשים הסביבתיים.. אנשים עוקפים, הולכים.. רגע. עצרו. שימו לב.. מה קורה. הכרוז מכריז שבעוד כמה שניות ישמע בום מבוקר לא להיבהל. כן בטח לא להיבהל הלב יורד לתחתונים ובעצם לתוך האדמה ובקושי עולה חזרה מרעיד כל תא ותא בגוף. בום ועוד בום ועוד אחד ואחרי כמה דקות עוד שניים שלושה בומים מרעידים את האוויר מפחידים.. כל כך מפחיד. כל כך הרבה התרעות טוב שזה נגמר בתיק שמישהו שכח בבהלה.. ובאיחור לעבודה.. תודה למשטרה ששומרת עלינו.

mbar30

New member
טוב שמישהו שומר אותך../images/Emo24.gif

גם כשאת כל כך רחוקה קרובה. ומצחיק אותי שקוראים לי גברת....

דגנית

New member
לא עצרתי כי אמרו גברת ../images/Emo6.gif

מאילה אני לא עצרתי כאשר הייתי הרביעית, והם סתם הפריעו לי בדרך אבל אנשים אחרים.. רואים שכ ו ל ם עומדים ועוקפים.. זה מצחיק.. מצחיק לראות מהצד את התגובות שלהם כשפתאום הם קולטים שאנשים לא סתם עומדים כי משעמם להם.. אחחח איזה פרצופים
טוב שיש משהו משעשע במצבים כאלו..

"גברת".. לואוהבת ת'כותרת הזותי../images/Emo6.gif

כשקוראים לי "גברת" אני מייד מתקוממת... בו ברגע שהבנתי שמתכוונים אלי, אני ניגשת אל הקורא/ת האלה ומושיטה את היד, "קוראים לי גילי!" ושום גברת בבקשה!" למה? וואלה לוידעת, אבל לא אוהבת את התואר הזה.
אחלה ערב לנו

IBP1

New member
מספרים על ........

מרגרט תאצ'ר - "אשת הברזל" וראש ממשלת בריטניה לשעבר. שפעם איזה אדם בכיר כינה אותה "גברת" בשידור חי . וכאשר הם נכנסו לחדר נשמעה צווחה ....... עדיין ב-m.i.5 הבריטי מנסים לפענח מה קרה בחדר שגרם לאיש לצאת בצליעה מהחדר ???? הגברת (איי הרגל שלי) שומרת על זכות השתיקה......

למעלה